- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.021
Bana müsade cano uykum geldi yarın devam edelim inş müsayit olursan çok öpüyorum iyi gecelerİnofolic in bize yani Pcolulara faydası var kuzum normal olarak folik asit yani vitamin falan da varmis içinde
İyi geceler canoo bende yatıyorum yarın iş başı sabah erken kalkıyorumBana müsade cano uykum geldi yarın devam edelim inş müsayit olursan çok öpüyorum iyi geceler
Adetin geçince yap en doğru sonucu alırsın ama yumurtan çatlamışmı diye kontrole git sonra nur topu gibi kistin olmasın benim gibi ben iğnenin 17. Günü test yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra değer düştü ignede HCG hormonu var o yüzden testi pozitif çıkarıyo sonra hayal kırıklığına uğratıyor insanı o yüzden günün geçmeden test yapma pozitif çıkıyoKızlar nasılsınız günler geçmiyor resmen iğneden sonra bugün 6. gün daha geçen ay bol bol negatif gördüm bu ay ne zaman test yapsam bilemiyorum var mı bir fikriniz kaçıncı gün yapayım?
Adetin geçince yap en doğru sonucu alırsın ama yumurtan çatlamışmı diye kontrole git sonra nur topu gibi kistin olmasın benim gibi ben iğnenin 17. Günü test yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra değer düştü ignede HCG hormonu var o yüzden testi pozitif çıkarıyo sonra hayal kırıklığına uğratıyor insanı o yüzden günün geçmeden test yapma pozitif çıkıyo
Rabbimin verdigide vermedigide imtihandır zati benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir:)))Senin başına gelenleri biliyorum canım memlekete gideceğim bugün orda bir doktora görüneyim en iyisi
Rabbimin verdigide vermedigide imtihandır zati benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir:)))
Geçen bat 4 ocak gelecek bat 2 şubat :)Aynen öyle kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bize de çok istiyorum bir çocuğum olmasını bir tane olsa bile yeter. Sen de atlattın kisti hemen çok şükür artık güzel haberler alırsın inşallah bizim batlar aynı galiba seninle
Benim de geçen 3 şubat bu ay kısmet artık canım pko var bende tam hesap yapamıyorum :)Geçen bat 4 ocak gelecek bat 2 şubat :)
Maşallah canim hamilesin hayirli olsun bebişin. Bana da dua et ben de senin gibi cift cizgiyi göreyim hayırlısıyla. Bir de klomeni kaçıncı kullanisindi kac yumurtan oluşmuştu?Kizlar gunaydin iki gundur ses cikmamis burdan biraz canlandiriyim:) benm bugun 13.gunum sonuc fotoda.dun kan verdim 23 cikti ama yarinki sonucu gormeden heveslenemiyoruz esimle.insaallah yukselir de bir yil sonra ayni ay tekrar gebe kalms olurum.bi onceki dusukle sonlanmsti
Maşallah canim hamilesin hayirli olsun bebişin. Bana da dua et ben de senin gibi cift cizgiyi göreyim hayırlısıyla. Bir de klomeni kaçıncı kullanisindi kac yumurtan oluşmuştu?
Canım dün 12. Gününde tahlil yaptırmışsın biraz erken davranmışsın çünkü iğnenin içinde HCG hormonu var pozitif çıkarıyo benimde 17. Günü yaptım benimde pozitif çıktı 2 gün sonra değerler düştü hevesini kursağında bırakmak istemem ama inş sen gebesindirAmin canimm o cizgiyi ben de hic göremicem saniyordum inanki.Allah hepinize en kisa zamanda nasip etsin insaallah bebis.ilk kullanisimdi gunde bi tane kullanmstm.once iki yumurta vardi sonradan biri buyumedi tek yumurtayla igneyi vurundum.oteki kiste donustu hatta kucuk olan.suan ne durumda bilmiyorum.bana klomenin bi etkisi olmadi yani ztn her ay tek dominant yumurtam oluyordu.catlatma ignesi ve zamanini bilmemiz etkili oldu sanrm.ztn iki kez deneyebldik sadece kismet bakalm insaallah bosa umitlenmiyorumdur
Canım dün 12. Gününde tahlil yaptırmışsın biraz erken davranmışsın çünkü iğnenin içinde HCG hormonu var pozitif çıkarıyo benimde 17. Günü yaptım benimde pozitif çıktı 2 gün sonra değerler düştü hevesini kursağında bırakmak istemem ama inş sen gebesindir
Ovitrella ignenin ismi canımSenin durumu biliyorum canm insaallah benimkisi de bosa heves cikmaz..ama ben 9.gun yaptigim testle 11.gun yaptigim teste baktm 9da baya silikti 11den sonra yukselise gecti.12 daha koyu bugunse daha da koyu.hayirlisi canm doktoruma yolladim sonucu gebesn etkisi kalmaz bu gune dedi.insaallah oyledr.senin ignenin adi neydi
Ovitrella ignenin ismi canım
Benim bildiğim 12 gün sürüyor iğnenin etkisi. Hatta doktor bana 15. Gün test yap adet olmazsan demişti. Seninki bence kimyasal gebelikmiş canım iğneyle bi ilgisi yok yani.Canım dün 12. Gününde tahlil yaptırmışsın biraz erken davranmışsın çünkü iğnenin içinde HCG hormonu var pozitif çıkarıyo benimde 17. Günü yaptım benimde pozitif çıktı 2 gün sonra değerler düştü hevesini kursağında bırakmak istemem ama inş sen gebesindir
İki doktorda aynı şeyi söyledi canım iğnenin etkisinden dedi yüksek çıkmış iki gün sonra değerlerin düşer dedi çünki düşük bir değer dedi öylede oldu 10.5 den 3 .83Benim bildiğim 12 gün sürüyor iğnenin etkisi. Hatta doktor bana 15. Gün test yap adet olmazsan demişti. Seninki bence kimyasal gebelikmiş canım iğneyle bi ilgisi yok yani.
İyiyim hamdolsun sen nasılsın dün aklıma geldin bat salı günüydü ne yaptı acaba diyodum kalp kalbe karşıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?