klomen kullananlar varmı?

Amin inşallah canim senin de degerin yukselir hayırlısıyla

Merhabalar Yeni üye oldum bende klomen ve ovitrella iğne kullandım iğneden 17 gun sonra eğer adet olmazsan gel Dedi doktor ama ben dayanamayıp 14. Gun idrar testi yaptım negatif çıktı halada adet olmadım Bugun 16. Gun adetim hep düzensizdi Zaten ve pkoluyum ilk klomen kullanımım nolur bana biraz yardımcı olurmusunuz günlerdir kafayı yedimmmm

Canım bende ilk defa klomen kullandım ama iğne olmadım kendisi catladi yarin bat gunum senin gunun geçti mi test yaptın
Benim hiç düzenli adetim olmadığı icin en son olma tarihim oda tarlusal kullandırmıştı doktor 20 veya 21 aralıktı son tarih ondan önce 2 ayda 3 ayda bir olduğum olurdu pko yzunden. Ama 10 gündür adet olucakmisim gibi oluyor tabi bu ilaçlar yüzümden mi bilmiyorum cok umutlanmıştım ayni hamile gibi hissettim kendimi taki idrar testi umutlarımı kırdı ve 1 haftada Bianda 3 kilo aldım nasıl anliyamadim ay iyice bunalımdayım

Canım hiç sorma bende 1 haftada 3 kilo aldım klomen ve çatlatma iğnesi yüzünden idrarda yapma yarın kanda baktır daha güvenli idrarda çıkmaya bilir ben hamileyken bile idrarda çıkmamıştı umudunu kırma olur inş

Kizlaaaar sonucum cikmis 67ye yukselmiss cok sukurr Allah'ima.hic kalamicam saniyordum artik.insaallah bu sefer sag salim dogar bebegim...korkular basladi bende ya yine kotu sonuclanirsa diye

Kizlaaaar sonucum cikmis 67ye yukselmiss cok sukurr Allah'ima.hic kalamicam saniyordum artik.insaallah bu sefer sag salim dogar bebegim...korkular basladi bende ya yine kotu sonuclanirsa diye
Çok güzel bir haber canim ne mutlu sana anne oluyorsun

Gözün aydın canım Rabbim hayırlı bir gebelik geçirmeni nasip etsin zamanı gelincede sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et kuzum

Çok güzel bir haber canim ne mutlu sana anne oluyorsun
Insaallah canim Allah tamamina erdirirde olurum insaallah.cok sukur sabretmek lazim gercekten sonunda oldu.bide adak adamanizi tavsiye ediyorum illa bisi kesme degl bu bi ibadet vs olabilir.Allah herkese nasip etsn

Gözün aydın canım Rabbim hayırlı bir gebelik geçirmeni nasip etsin zamanı gelincede sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et kuzum

Aminn canim benim Allah razi olsun.hepinize en kisa zamanda nasip etsin insaallah Rabbim saglikla hayirla

gözün aydın allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş bizede dua et arkandan gelelim hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…