- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.041
Kuzum ne oldu sonuç inş yükselmiştir değerler haber et bizedeBenim de ayniinsaallah yukselir yarın sonuc
Amin inşallah canim senin de degerin yukselir hayırlısıylaAmin canimm o cizgiyi ben de hic göremicem saniyordum inanki.Allah hepinize en kisa zamanda nasip etsin insaallah bebis.ilk kullanisimdi gunde bi tane kullanmstm.once iki yumurta vardi sonradan biri buyumedi tek yumurtayla igneyi vurundum.oteki kiste donustu hatta kucuk olan.suan ne durumda bilmiyorum.bana klomenin bi etkisi olmadi yani ztn her ay tek dominant yumurtam oluyordu.catlatma ignesi ve zamanini bilmemiz etkili oldu sanrm.ztn iki kez deneyebldik sadece kismet bakalm insaallah bosa umitlenmiyorumdur
Bekliyorum yaa 4 gün geçmesi lazım korunmayi bırakalı 2 4 gecikme oluyorİyiyim hamdolsun sen nasılsın dün aklıma geldin bat salı günüydü ne yaptı acaba diyodum kalp kalbe karşıymış
Senin bat salı günü degilmiydi 6 gün geçtiBekliyorum yaa 4 gün geçmesi lazım korunmayi bırakalı 2 4 gecikme oluyor
Yok can yarın 24 üSenin bat salı günü degilmiydi 6 gün geçti
Canım bende ilk defa klomen kullandım ama iğne olmadım kendisi catladi yarin bat gunum senin gunun geçti mi test yaptınGörüp cevap veren olursa cok sevinirim saolun şimdiden
Kuzum ne oldu sonuç inş yükselmiştir değerler haber et bizede
Amin inşallah canim senin de degerin yukselir hayırlısıyla
Benim hiç düzenli adetim olmadığı icin en son olma tarihim oda tarlusal kullandırmıştı doktor 20 veya 21 aralıktı son tarih ondan önce 2 ayda 3 ayda bir olduğum olurdu pko yzunden. Ama 10 gündür adet olucakmisim gibi oluyor tabi bu ilaçlar yüzümden mi bilmiyorumCanım bende ilk defa klomen kullandım ama iğne olmadım kendisi catladi yarin bat gunum senin gunun geçti mi test yaptın
Canım hiç sorma bende 1 haftada 3 kilo aldım klomen ve çatlatma iğnesi yüzünden idrarda yapma yarın kanda baktır daha güvenli idrarda çıkmaya bilir ben hamileyken bile idrarda çıkmamıştı umudunu kırma olur inşBenim hiç düzenli adetim olmadığı icin en son olma tarihim oda tarlusal kullandırmıştı doktor 20 veya 21 aralıktı son tarih ondan önce 2 ayda 3 ayda bir olduğum olurdu pko yzunden. Ama 10 gündür adet olucakmisim gibi oluyor tabi bu ilaçlar yüzümden mi bilmiyorumcok umutlanmıştım ayni hamile gibi hissettim kendimi taki idrar testi umutlarımı kırdı ve 1 haftada Bianda 3 kilo aldım nasıl anliyamadim ay iyice bunalımdayım
Çok güzel bir haber canim ne mutlu sana anne oluyorsunKizlaaaar sonucum cikmis 67ye yukselmiss cok sukurr Allah'ima.hic kalamicam saniyordum artik.insaallah bu sefer sag salim dogar bebegim...korkular basladi bende ya yine kotu sonuclanirsa diye
Gözün aydın canım Rabbim hayırlı bir gebelik geçirmeni nasip etsin zamanı gelincede sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et kuzumKizlaaaar sonucum cikmis 67ye yukselmiss cok sukurr Allah'ima.hic kalamicam saniyordum artik.insaallah bu sefer sag salim dogar bebegim...korkular basladi bende ya yine kotu sonuclanirsa diye
Insaallah canim Allah tamamina erdirirde olurum insaallah.cok sukur sabretmek lazim gercekten sonunda oldu.bide adak adamanizi tavsiye ediyorum illa bisi kesme degl bu bi ibadet vs olabilir.Allah herkese nasip etsnÇok güzel bir haber canim ne mutlu sana anne oluyorsun
Gözün aydın canım Rabbim hayırlı bir gebelik geçirmeni nasip etsin zamanı gelincede sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et kuzum
gözün aydın allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş bizede dua et arkandan gelelim hemencikKizlaaaar sonucum cikmis 67ye yukselmiss cok sukurr Allah'ima.hic kalamicam saniyordum artik.insaallah bu sefer sag salim dogar bebegim...korkular basladi bende ya yine kotu sonuclanirsa diye
gözün aydın allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş bizede dua et arkandan gelelim hemencik
Darısı yarın sana kuzum inşAllahgözün aydın allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş bizede dua et arkandan gelelim hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?