- 23 Kasım 2015
- 141
- 68
- 18
- 34
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.061
14. gün kanda baktirabilirsin ya da 16. gün evde test yapabilirsin canimHerkese selam, bebiş haberi alanları tebrik ederim, saglıcakla alın kucagınıza inşallah.
Kızlar benim şimdi yardıma ihtiyacım var 13 ocak da ovitelle çatlama ignesi oldum. Klonen kullanmıştım. Yani bugün igneden sonraki 10. Gün ve ben dayanamayıp idrar testi yaptım tabi ki olumsuuzz aslında içimde tuhaf bir umut da var ama çok mu erken davrandım. Ne zaman bakayım ben buna normalde ilaç etkisiyle bile silik falan cıkıyor herkeste benimki bembeyazdıı Bir umut verin noluur
Herkese selam, bebiş haberi alanları tebrik ederim, saglıcakla alın kucagınıza inşallah.
Kızlar benim şimdi yardıma ihtiyacım var 13 ocak da ovitelle çatlama ignesi oldum. Klonen kullanmıştım. Yani bugün igneden sonraki 10. Gün ve ben dayanamayıp idrar testi yaptım tabi ki olumsuuzz aslında içimde tuhaf bir umut da var ama çok mu erken davrandım. Ne zaman bakayım ben buna normalde ilaç etkisiyle bile silik falan cıkıyor herkeste benimki bembeyazdıı Bir umut verin noluur
Yaa canım üzülme sakın rabbim vermediyse elbet vardır sebebi diye düşün. Benim doktorum ya gecikince ya da adet olunca 2.gün gel dedi.Ben de aynı gün iğne vuruldum senin gibi bende bugün test yaptım negatif canım umutlarım erkenden tükendi yani doktora da gittim ultrasonda iki tane kist var dedi cuma ya da haftaya pazartesi kan tahlili istedi sanırım benim yumurta çatlamadı bile
Yaa canım üzülme sakın rabbim vermediyse elbet vardır sebebi diye düşün. Benim doktorum ya gecikince ya da adet olunca 2.gün gel dedi.
Bilirim o durumları 3,5 yıllık evliyim son 2 senedir istiyoruz olmadı pko var ben de Bir de üstüne eşimin spermiyogramda morfolojisi kötü çıktı. Delirmemek için zor duruyorum. Kimseye anlatamıyorum da derdimi. Ama eş dost akraba her önüne gelen sorup durunca daha da kötü oluyorumCanım tabiki orası öyle hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin Rabbim tatilde memlekete geldim burnumdan geldi herkes bebek var mı diye soruyor
Evet gelişir ben gitmiştim doktor yumurta yok dedi 12. Günüydü zatin 13. Günden sonra yumurta gelişir dedi öylede oldu 17 Gün gittim 20 cm 2 tane yumurtan var dedi biri kist oldu 4 cm yakın dedi soğan suyuyla eridi ultrasonda görünmediKızlar benim bu ay 3,5 cm kistim vardi losyon gibi akintim var genelde sizce kistten olabilir mi adete 6 gün falan kaldı. 12. günde gelismis yumurtam yoktu. Sonradan gelismis midir?babyela Gulumse24 suleyagmur__ cndyyyy
Peki canım kistte akintin olmus muydu?Evet gelişir ben gitmiştim doktor yumurta yok dedi 12. Günüydü zatin 13. Günden sonra yumurta gelişir dedi öylede oldu 17 Gün gittim 20 cm 2 tane yumurtan var dedi biri kist oldu 4 cm yakın dedi soğan suyuyla eridi ultrasonda görünmedi
Akıntım olmuştu canım ama klomen ve iğnenin etkisimi yoksa kisttenmi onu bilemiyorumPeki canım kistte akintin olmus muydu?
Anladim canim bekleyip gorelim bir hafta daha adetin 2. günü gidicem doktoraAkıntım olmuştu canım ama klomen ve iğnenin etkisimi yoksa kisttenmi onu bilemiyorum
Sağol canim cevap verdiğin için inşallah su kistlerden kurtuluruz da önümüze bakarızberen20 canım benim de akıntı devam ediyor iğneden sonraki 11.günüm dün başka bir doktora gitmiştim iki tane kist var dedi çatlama olmamış kist akıntı yapıyor herhalde
bende de kist oldu kıst sonrası akıntı çok oldu dediğin gibi eriyor sanırım kist ama aklinda kalmasın degerlendirKızlar benim bu ay 3,5 cm kistim vardi losyon gibi akintim var genelde sizce kistten olabilir mi adete 6 gün falan kaldı. 12. günde gelismis yumurtam yoktu. Sonradan gelismis midir?babyela Gulumse24 suleyagmur__ cndyyyy
Sağol canim cevap verdiğin için inşallah su kistlerden kurtuluruz da önümüze bakarız
Tamam canımbende de kist oldu kıst sonrası akıntı çok oldu dediğin gibi eriyor sanırım kist ama aklinda kalmasın degerlendir
Aynen canim ben de öyle kimseye soramadigimi veya söyleyemediğimi burda sizlerle paylasiyorum. Burasi olmasa patlarim herhaldeNe demek canım burda sizlerle konuşmak çok iyi geliyor bana kendimi yalnız hissetmiyorum
Aynen canim ben de öyle kimseye soramadigimi veya söyleyemediğimi burda sizlerle paylasiyorum. Burasi olmasa patlarim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?