klomen kullananlar varmı?

Herkese selam, bebiş haberi alanları tebrik ederim, saglıcakla alın kucagınıza inşallah.
Kızlar benim şimdi yardıma ihtiyacım var 13 ocak da ovitelle çatlama ignesi oldum. Klonen kullanmıştım. Yani bugün igneden sonraki 10. Gün ve ben dayanamayıp idrar testi yaptım tabi ki olumsuuzz aslında içimde tuhaf bir umut da var ama çok mu erken davrandım. Ne zaman bakayım ben buna normalde ilaç etkisiyle bile silik falan cıkıyor herkeste benimki bembeyazdıı Bir umut verin noluur

14. gün kanda baktirabilirsin ya da 16. gün evde test yapabilirsin canim

Ben de aynı gün iğne vuruldum senin gibi bende bugün test yaptım negatif canım umutlarım erkenden tükendi yani doktora da gittim ultrasonda iki tane kist var dedi cuma ya da haftaya pazartesi kan tahlili istedi sanırım benim yumurta çatlamadı bile

Yaa canım üzülme sakın rabbim vermediyse elbet vardır sebebi diye düşün. Benim doktorum ya gecikince ya da adet olunca 2.gün gel dedi.

Yaa canım üzülme sakın rabbim vermediyse elbet vardır sebebi diye düşün. Benim doktorum ya gecikince ya da adet olunca 2.gün gel dedi.

Canım tabiki orası öyle hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin Rabbim tatilde memlekete geldim burnumdan geldi herkes bebek var mı diye soruyor

Canım tabiki orası öyle hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin Rabbim tatilde memlekete geldim burnumdan geldi herkes bebek var mı diye soruyor
Bilirim o durumları 3,5 yıllık evliyim son 2 senedir istiyoruz olmadı pko var ben de Bir de üstüne eşimin spermiyogramda morfolojisi kötü çıktı. Delirmemek için zor duruyorum. Kimseye anlatamıyorum da derdimi. Ama eş dost akraba her önüne gelen sorup durunca daha da kötü oluyorum

Evet gelişir ben gitmiştim doktor yumurta yok dedi 12. Günüydü zatin 13. Günden sonra yumurta gelişir dedi öylede oldu 17 Gün gittim 20 cm 2 tane yumurtan var dedi biri kist oldu 4 cm yakın dedi soğan suyuyla eridi ultrasonda görünmedi

Peki canım kistte akintin olmus muydu?

beren20 canım benim de akıntı devam ediyor iğneden sonraki 11.günüm dün başka bir doktora gitmiştim iki tane kist var dedi çatlama olmamış kist akıntı yapıyor herhalde

beren20 canım benim de akıntı devam ediyor iğneden sonraki 11.günüm dün başka bir doktora gitmiştim iki tane kist var dedi çatlama olmamış kist akıntı yapıyor herhalde
Sağol canim cevap verdiğin için inşallah su kistlerden kurtuluruz da önümüze bakarız

Merhaba aranızda glukofen kullanan oldu mu ne şekilde alıyorsunuz ben gece alıyorum doğru mu bide ne zaman sonra gebe kaldınız

Aynen canim ben de öyle kimseye soramadigimi veya söyleyemediğimi burda sizlerle paylasiyorum. Burasi olmasa patlarim herhalde

Kesinlikle öyle canım etrafımdaki kimse anlayamıyor neler çektiğimi insanlara çok kolay geliyor yaşadıklarım olur ya çocuğun dert etme diyip çıkıyorlar işin içinden

kızlar dün bat günümdü bugün kırmızılar geldi olmadı bu ay klomen kullanmıcam dr ara verelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…