- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.081
Geçmiş olsun cano üzülmek yok hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok önümüzdeki aylara bakıcazzzzkızlar dün bat günümdü bugün kırmızılar geldi olmadıbu ay klomen kullanmıcam dr ara verelim dedi
Nasrettin hocanın bana eşekten düşeni getirin dediği gibi bizi biz anlarız ancak canimKesinlikle öyle canım etrafımdaki kimse anlayamıyor neler çektiğimi insanlara çok kolay geliyor yaşadıklarım olur ya çocuğun dert etme diyip çıkıyorlar işin içinden
Üzülme canim inşallah bizim de olacak bir gün bebegimizkızlar dün bat günümdü bugün kırmızılar geldi olmadıbu ay klomen kullanmıcam dr ara verelim dedi
Nasrettin hocanın bana eşekten düşeni getirin dediği gibi bizi biz anlarız ancak canim
Öyle de canım koca isteksiz olunca olmuyor işteGeçmiş olsun cano üzülmek yok hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok önümüzdeki aylara bakıcazzzz
Inşallah ya her ay umut sonra hüsran olunca insan üzülüyor kocami zor ikna etmiştim her ay vazgeçme riski varÜzülme canim inşallah bizim de olacak bir gün bebegimiz
Arkadaşlar ordamısınızMerhaba aranızda glukofen kullanan oldu mu ne şekilde alıyorsunuz ben gece alıyorum doğru mu bide ne zaman sonra gebe kaldınız
Niye ki canim cocuk istemiyor mu?Inşallah ya her ay umut sonra hüsran olunca insan üzülüyor kocami zor ikna etmiştim her ay vazgeçme riski var
Canım sonuç çıkınca yaz mutlaka. Ben de zor sabrediyorum. Normalde bugün en geç yarın adet olmam lazım olmazsam c.tesi gidicem ben de beklemek ne zor yaKızlar günaydınnegatif çıkacak biliyorum ama gittim kan verdim sabah gözümle göreyim diye
Günaydın canim inşallah pozitif cikar ve bebegin seninledir. Ben de adet olmayı bekliyorum bu ay yumurtam gelismedi. Adetime 4 gün falan kaldi hemen 2. gün doktora gidicem ki tedavimi olayim ve icime biraz olsun umut dolsun.Kızlar günaydınnegatif çıkacak biliyorum ama gittim kan verdim sabah gözümle göreyim diye
Birkac gundur yoktum yine bir guzel haber daha varmis burda cok şükür. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim. Bizlerede insallahKizlaaaar sonucum cikmis 67ye yukselmiss cok sukurr Allah'ima.hic kalamicam saniyordum artik.insaallah bu sefer sag salim dogar bebegim...korkular basladi bende ya yine kotu sonuclanirsa diye
canım test sonucu noldu. Merak ettimCanım sonuç çıkınca yaz mutlaka. Ben de zor sabrediyorum. Normalde bugün en geç yarın adet olmam lazım olmazsam c.tesi gidicem ben de beklemek ne zor ya
Canim cikmadimi sonuc daha merakta kaldikKızlar günaydınnegatif çıkacak biliyorum ama gittim kan verdim sabah gözümle göreyim diye
Birkac gundur yoktum yine bir guzel haber daha varmis burda cok şükür. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim. Bizlerede insallah
Hayirdir canim sorun ne Rabbim yardimciniz olsun.Amin canım insaallah.bazi skintilarim var dua edin insaallah bu sefer birakmaz bebisim beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?