klomen kullananlar varmı?

Kesinlikle öyle canım etrafımdaki kimse anlayamıyor neler çektiğimi insanlara çok kolay geliyor yaşadıklarım olur ya çocuğun dert etme diyip çıkıyorlar işin içinden
Nasrettin hocanın bana eşekten düşeni getirin dediği gibi bizi biz anlarız ancak canim

Günaydın kızlar. Bndee yine klomen kullandim. Bu sefr 3e cikartti doktor. Yinede 1 yumurtam buyudu 20 mm kadr oldu. Catlatma ignesi vurdum. Insallah hepimiz guzel haberler veirirz

Kızlar günaydın negatif çıkacak biliyorum ama gittim kan verdim sabah gözümle göreyim diye
Günaydın canim inşallah pozitif cikar ve bebegin seninledir. Ben de adet olmayı bekliyorum bu ay yumurtam gelismedi. Adetime 4 gün falan kaldi hemen 2. gün doktora gidicem ki tedavimi olayim ve icime biraz olsun umut dolsun.

Kizlaaaar sonucum cikmis 67ye yukselmiss cok sukurr Allah'ima.hic kalamicam saniyordum artik.insaallah bu sefer sag salim dogar bebegim...korkular basladi bende ya yine kotu sonuclanirsa diye
Birkac gundur yoktum yine bir guzel haber daha varmis burda cok şükür. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim. Bizlerede insallah

Birkac gundur yoktum yine bir guzel haber daha varmis burda cok şükür. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim. Bizlerede insallah

Amin canım insaallah.bazi skintilarim var dua edin insaallah bu sefer birakmaz bebisim beni

Kızlar moralim çok bozuk kimyasaldan sonra bu ay klomen kullandım bugün Dr a gittim çok fazla sayıda yumurtlamışım ve hepsi de çatlamak üzere Dr bu ay çoğul gebelik olabilir üçüz Beşiz gibi korunun dedi ikiz olsa kabulüm ama napacağımı bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı?

Selam kızlar Nasılsıniz? Uzun zamandır katilamadim size biraz sıkıntılı günler gecirdim ama çok sukur Iyiyim şimdi. Biraz okudum yazdiklarinizi Rabbim bütün dileklerimizi kabul eder inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…