- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.101
Canim ben yasamadim ama duydum böyle bişeyi.. sana neden klomen verdi?Kızlar moralim çok bozuk kimyasaldan sonra bu ay klomen kullandım bugün Dr a gittim çok fazla sayıda yumurtlamışım ve hepsi de çatlamak üzere Dr bu ay çoğul gebelik olabilir üçüz Beşiz gibi korunun dedi ikiz olsa kabulüm ama napacağımı bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı?
Kuzu hayırdır sıkıntı nedir kötü bişey yok inşSelam kızlar Nasılsıniz? Uzun zamandır katilamadim size biraz sıkıntılı günler gecirdim ama çok sukur Iyiyim şimdi. Biraz okudum yazdiklarinizi Rabbim bütün dileklerimizi kabul eder inşallah. ..
Yok kuzum aslında vardı 5+2 de doktora gittim kesenin şeklinde sıkıntı vardı yok şekli değişik kanaman olursa gel fln dedi 5+6 da kendi doktoruma gittim neyseki kesede sıkıntı görmedi hersey normal gozukuyo dedi çok şükür ama o 4 gün çok sıkıntı yasadim 3 düşükten sonra en ufak şey bile korkutuyo beni..Kuzu hayırdır sıkıntı nedir kötü bişey yok inş
Hayirdir canim sorun ne Rabbim yardimciniz olsun.
Bigaripyolcu canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen sıkı sıkı tutunur bebişin inşallah
Amin canim insaalllah...senin sonucun da insaallah pozitif gelir haberlerini bekliyoruz
Olsun canım gec olsun pozitif olsun inşallah yarin aliriz haberleri artık
canim cok cok gecmis olsun insallah bisey olmaz daha cok kucuk bebegin iyice yerlesiyordur ondandir agrin iyi dusunelim iyi olsunKasiklarimda cok fazla agri oldu bugun canm serum taktilar hala da duruyor kolumda damar yolu acik tekrar agri baslarsa diye.en son bu kadar agriya dusuk yapmistm o yuzden korktum.cok sukur daha iyiym smdi
Merak edilmicek gibi degilki her pozitif biraz daha umut demek hepimize nasib olsun insallah benim yasimda var biraz bazen umudumu kaybediyorum ama bir pozitif haberiyle kendime geliyorum
İlk iki kullanımda olmadı rahim filmi çekildim onay kimyasal gebeliğin oldu bu ay da klomenle sağlıklı yumurta olsun istedik çok olmuş şimdi de Bebek isterken korunmak da ağırıma gidiyor ama 4-5 Bebek de çok korkutucu Allah isteyene versinCanim ben yasamadim ama duydum böyle bişeyi.. sana neden klomen verdi?
Ayy inşallah canim agzin bal yesin amin amin aminAman hayırlısı kuzum olmazsa diğer ay hepimiz pozitif olalım inşallah :)
C
canim cok cok gecmis olsun insallah bisey olmaz daha cok kucuk bebegin iyice yerlesiyordur ondandir agrin iyi dusunelim iyi olsun
Canim doktorun daha iyi bilir tabiki bu gibi durumlarda coklu gebelik olusmussa sagliksiz olan embriyolar alinabiliyor geriye en saglikli bir yada iki embriyo birakilabiliyor. Doktoruna bir danis istersen bu konuyu ayrica illa hepsinin tutacaginin garantisi yokİlk iki kullanımda olmadı rahim filmi çekildim onay kimyasal gebeliğin oldu bu ay da klomenle sağlıklı yumurta olsun istedik çok olmuş şimdi de Bebek isterken korunmak da ağırıma gidiyor ama 4-5 Bebek de çok korkutucu Allah isteyene versin
Canım bütün yumurtan çatlıycak diye bişey yok belki bir yada ikitanesi kaliteli yumurtadır en fazla ikiz olma şansı vardır bence korunma benimde geçen ay klomenle iki yımurtam vardı biri çatladı olmadı biri kist oldu Rabbim nasip etmedi şimdi sende erteleme bence bu ayda klomen kullanmadım ama yine iki yumurtam olmuş nasipten öteye köy yok nasipte varsa sonraki aylardada olur o yüzden teslimiyet önemliİlk iki kullanımda olmadı rahim filmi çekildim onay kimyasal gebeliğin oldu bu ay da klomenle sağlıklı yumurta olsun istedik çok olmuş şimdi de Bebek isterken korunmak da ağırıma gidiyor ama 4-5 Bebek de çok korkutucu Allah isteyene versin
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine Allahım yegenimide senide korusun inş dualarım bütün hamile arkadaşlar ve hamiş olmak isteyen arkadaşlarım için sitres sıkıntı yapmaYok kuzum aslında vardı 5+2 de doktora gittim kesenin şeklinde sıkıntı vardı yok şekli değişik kanaman olursa gel fln dedi 5+6 da kendi doktoruma gittim neyseki kesede sıkıntı görmedi hersey normal gozukuyo dedi çok şükür ama o 4 gün çok sıkıntı yasadim 3 düşükten sonra en ufak şey bile korkutuyo beni..
Merak edilmicek gibi degilki her pozitif biraz daha umut demek hepimize nasib olsun insallah benim yasimda var biraz bazen umudumu kaybediyorum ama bir pozitif haberiyle kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?