klomen kullananlar varmı?

Canim ben yasamadim ama duydum böyle bişeyi.. sana neden klomen verdi?

Selam kızlar Nasılsıniz? Uzun zamandır katilamadim size biraz sıkıntılı günler gecirdim ama çok sukur Iyiyim şimdi. Biraz okudum yazdiklarinizi Rabbim bütün dileklerimizi kabul eder inşallah. ..
Kuzu hayırdır sıkıntı nedir kötü bişey yok inş

Kuzu hayırdır sıkıntı nedir kötü bişey yok inş
Yok kuzum aslında vardı 5+2 de doktora gittim kesenin şeklinde sıkıntı vardı yok şekli değişik kanaman olursa gel fln dedi 5+6 da kendi doktoruma gittim neyseki kesede sıkıntı görmedi hersey normal gozukuyo dedi çok şükür ama o 4 gün çok sıkıntı yasadim 3 düşükten sonra en ufak şey bile korkutuyo beni..

Hayirdir canim sorun ne Rabbim yardimciniz olsun.

Kasiklarimda cok fazla agri oldu bugun canm serum taktilar hala da duruyor kolumda damar yolu acik tekrar agri baslarsa diye.en son bu kadar agriya dusuk yapmistm o yuzden korktum.cok sukur daha iyiym smdi

C
Kasiklarimda cok fazla agri oldu bugun canm serum taktilar hala da duruyor kolumda damar yolu acik tekrar agri baslarsa diye.en son bu kadar agriya dusuk yapmistm o yuzden korktum.cok sukur daha iyiym smdi
canim cok cok gecmis olsun insallah bisey olmaz daha cok kucuk bebegin iyice yerlesiyordur ondandir agrin iyi dusunelim iyi olsun

Merak edilmicek gibi degilki her pozitif biraz daha umut demek hepimize nasib olsun insallah benim yasimda var biraz bazen umudumu kaybediyorum ama bir pozitif haberiyle kendime geliyorum

kızlar geçmiş olsun inş bebeğiniz tutunur da kucağınıza alırsınız sonuç bekleyen de inş hamiştir pozitifi görür kızlar ben dün adet oldum ya bu sefer değişik belim kasıklarım nasıl ağrıyor böyle olmazdı normalde ilk gün hafif ağrırdı

Canim ben yasamadim ama duydum böyle bişeyi.. sana neden klomen verdi?
İlk iki kullanımda olmadı rahim filmi çekildim onay kimyasal gebeliğin oldu bu ay da klomenle sağlıklı yumurta olsun istedik çok olmuş şimdi de Bebek isterken korunmak da ağırıma gidiyor ama 4-5 Bebek de çok korkutucu Allah isteyene versin

C

canim cok cok gecmis olsun insallah bisey olmaz daha cok kucuk bebegin iyice yerlesiyordur ondandir agrin iyi dusunelim iyi olsun

Insaallah oyledr canm.ama otekindede 5haftalikti düştüğünde fena agrim olmustu Allah tekrar yasatmasn kimseyede yasatmasn ins.

Canim doktorun daha iyi bilir tabiki bu gibi durumlarda coklu gebelik olusmussa sagliksiz olan embriyolar alinabiliyor geriye en saglikli bir yada iki embriyo birakilabiliyor. Doktoruna bir danis istersen bu konuyu ayrica illa hepsinin tutacaginin garantisi yok

Canım bütün yumurtan çatlıycak diye bişey yok belki bir yada ikitanesi kaliteli yumurtadır en fazla ikiz olma şansı vardır bence korunma benimde geçen ay klomenle iki yımurtam vardı biri çatladı olmadı biri kist oldu Rabbim nasip etmedi şimdi sende erteleme bence bu ayda klomen kullanmadım ama yine iki yumurtam olmuş nasipten öteye köy yok nasipte varsa sonraki aylardada olur o yüzden teslimiyet önemli

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine Allahım yegenimide senide korusun inş dualarım bütün hamile arkadaşlar ve hamiş olmak isteyen arkadaşlarım için sitres sıkıntı yapma

Merak edilmicek gibi degilki her pozitif biraz daha umut demek hepimize nasib olsun insallah benim yasimda var biraz bazen umudumu kaybediyorum ama bir pozitif haberiyle kendime geliyorum

Sorması ayıp kaç yaşındasın canım? Var mı hiç çoçuğun? Ben de burda bir hamile haberi alınca inan çok seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…