klomen kullananlar varmı?

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah tutunur meleğin de sağlıcakla kucağına alırsın.

Amin canim insaalllah...senin sonucun da insaallah pozitif gelir haberlerini bekliyoruz
Canım bebeşin sağlıcakla doğsun inşallah. Ben bişey sorucam. Beklediğimiz için malum kontrol ediyorum ben de arada. Hesaplama yapıyoruö eğer olmuşsa benim de doğum tarihleri seninkiyle aynı olacak. Sorum şu ki belirtin oldu mu hiç? Kan da mı ögrendşn idrarda mı?

Allah razi olsun canim insaallah sen de hamissindir.ilk idrarda pozitf ckti sonra kan verdm 12.gundu igneden snra.belirti gogus agrisi.bide benim sağ tarafim yumurtaligim yani bi hafta cok agridi gttim kanamali kist dediler.smdi ortaya cikti kist olmadigi.dollenme olduktan sonra bazen olan bi durummus yerlesme sırasında.kist sandiklari oymus yok oldu smdi.o baya agri yapti bi hafta yururken cok fenaydim.bugunlerdede genel adet sancisi cekiyorum fazlaca.bide benim dilim uyusmustu iki uc gun bu belirti pek kimsede yoktur ben int.de nedenini arastirirken gebelikte olan bisi oldugunu ogrendm tesadufen.o kadar

Amin canım inşallah. Bugün de benim 13. Gün igneden sonraki. Ben de bir test yaptım ama çok geç baktım çok hafif, silik bir çizgi çıktı ama geç çıktı emin olamadım. Bende de tuhaf şeyler oluyor ama psikolojik de olabilir diye umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum

Bugun kan versene 14.gunun bugun cikar

Kuzum çatladım valla bende gittim yine çıkmamış ne kadar sorumsuz bir laboratuvar anlamadım ya ben ilk kez kan verdim de bu kadar bekletiliyor mu sonuç
Bulunduğun ilin ve semtin adresini yazarak ASM yazarak TC kimlikle labratuardan ögrene bilirsin canım ben sonuç almaya gitmem internetten bakarım bu zamana kalmaması lazım

5 olmadan bir daha arayacam eğer daha çıkmamış olursa acile gidip tekrar kan verecem canım Pazartesi'ye kadar bekleyemem
Pazartesiye kadar beklemen daha iyi olur aslında doğru olan adet geçince test yapmak boşu boşuna sitres yapıyoruz doktorlar günün geçmeden yapmayın diyolar ama sabır yokki bizde :))

Kızlar ben de hala hastalanmadım ama belim çatlıyo. Bu sefer de olmadı gibi Yarın öglen doktor bakalım ne dicek zaman geçmiyo sanki

Canım sen hiç merak etme Rabbimin izniyle sağ salim bebeğini kucağına alacaksın ins içini ferah tut sen bende uzun zamandır hiç bakmiyorum sayfaya kist vardı klomen vermemişti bu ay kendi haline bıraktık bir daha ki ay tedaviye devam bakalım ne olcak herşeyin hayırlısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…