- 23 Kasım 2015
- 141
- 68
- 18
- 34
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.141
Sendemi banka canım hangisindesin bende çok zor çıkıyormGidicem işten izin alabilirsem. En kötü ögle arasında acile gidip baktırıcam. Ben bankada çalışıyorum da kolay olmuyo öyle çıkmak malesef
Sağlık olsun kuzum üzülmek yok önümüzdeki aylara bakıcaz artıkKızlar sonuç 0.8 yani hüsran
Finansbank da çalışıyorum benSendemi banka canım hangisindesin bende çok zor çıkıyorm
Canım bir daha ki aya olur üzğlme sakın hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ben de yarın gidicem bakalım ne olacakKızlar sonuç 0.8 yani hüsran
Gulumse24 mervehllc sağolun canlarım umudu kaybetmek yok hepimiz bir gün buraya sonuç pozitif yzacağız inanıyorum:)sizce bir dahaki ay devam edeyim mi tedaviye ara mı vermeliyim?[/QUOT
Canım bence devam et. Çünkü bu ay kullandığın ilaçların etkileri az da olsa devam ediyor olacak. Önümüzdeki ay şansın bir tık daha yükselecek yani.
Bence ara ver çünki klomen ikinci aydada etki gösteriyo benim doktorum ara verdi ama ben adetin 15. Günü gittim 2 tane yumurtam olmuştu o yüzden kendiligindende ola biliyor ve klomen kullanınca insan çok sitres yapıyo ama ara verince sitres azalıyo gebelik şansı yükseliyo canım yinede karar senin ve doktorunun
Herşeyin hayırlısı olsun canım olursa bir hayır olmazsa bin hayır aramak gerek vardır bundada bi hayır inşAllahBilemedim canım neyse adet gelsin bakalım ondan sonra doktor ne diyecekmervehllc
Bence ara ver çünki klomen ikinci aydada etki gösteriyo benim doktorum ara verdi ama ben adetin 15. Günü gittim 2 tane yumurtam olmuştu o yüzden kendiligindende ola biliyor ve klomen kullanınca insan çok sitres yapıyo ama ara verince sitres azalıyo gebelik şansı yükseliyo canım yinede karar senin ve doktorunun
Herşeyin hayırlısı olsun canım olursa bir hayır olmazsa bin hayır aramak gerek vardır bundada bi hayır inşAllah
Ziraat canımFinansbank da çalışıyorum benankaradayım sen?
Inşallah kuzum benim.. ewet farkettim uzun zamandır yazmiyodun hakkında hayırlısı olsun inşallah bakarsın bu ay kendiliğinden olur sen yine yumurtlama zamanlarinı değerlendir hiç belli olmaz bu işler...Canım sen hiç merak etme Rabbimin izniyle sağ salim bebeğini kucağına alacaksın ins içini ferah tut sen bende uzun zamandır hiç bakmiyorum sayfaya kist vardı klomen vermemişti bu ay kendi haline bıraktık bir daha ki ay tedaviye devam bakalım ne olcak herşeyin hayırlısını
valla hiç umursamadım bu ay arada bir oldu işte kısmet adet olamadım onu çok dert ettim kendimeInşallah kuzum benim.. ewet farkettim uzun zamandır yazmiyodun hakkında hayırlısı olsun inşallah bakarsın bu ay kendiliğinden olur sen yine yumurtlama zamanlarinı değerlendir hiç belli olmaz bu işler...
Canim benim üzüldüm hep pozitif sonuç alacakmissin gibi geliyordu hayirlisi buymuş inşallah diger ay hep birlikte hamile kalalımKızlar sonuç 0.8 yani hüsran
Sağlık olsun kuzum napalım aynen diğer ay inşallahCanim benim üzüldüm hep pozitif sonuç alacakmissin gibi geliyordu hayirlisi buymuş inşallah diger ay hep birlikte hamile kalalım
Canim uzulme dicem zor biliyorum Allah buyuktur elbet bizimde yuzumuzu guldurecek en hayirli vakitte versin insallah. Benimde ignemi yaptirdigim 13. Gun hicbirsey hissetmiyorum sadece goguslerim cok aciyor ama igne yaptiran herkezde oluyor zaten. Korkuyorumda test yapmaya yoksa pazartesi sali adet olurum zatenBen elimden geleni yapacağım canım Rabbim de fazla aratmaz inşallah klomen olmazsa aşılama o da olmazsa 1 2 3 gücüm yettikçe tüp bebek daha da olmazsa vardır bir bildiği Allah'ın der kaderime boyun eğerim
Canım bende bu ay hiç göğüs ağrısı olmadı bende ondan dedim ki kesin negatif bence senin pozitif inşallah sen sevindirirsin biziCanim uzulme dicem zor biliyorum Allah buyuktur elbet bizimde yuzumuzu guldurecek en hayirli vakitte versin insallah. Benimde ignemi yaptirdigim 13. Gun hicbirsey hissetmiyorum sadece goguslerim cok aciyor ama igne yaptiran herkezde oluyor zaten. Korkuyorumda test yapmaya yoksa pazartesi sali adet olurum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?