klomen kullananlar varmı?

Kızlar ben de hala hastalanmadım ama belim çatlıyo. Bu sefer de olmadı gibi Yarın öglen doktor bakalım ne dicek zaman geçmiyo sanki

Gulumse24 mervehllc sağolun canlarım umudu kaybetmek yok hepimiz bir gün buraya sonuç pozitif yzacağız inanıyorum:)sizce bir dahaki ay devam edeyim mi tedaviye ara mı vermeliyim?
Bence ara ver çünki klomen ikinci aydada etki gösteriyo benim doktorum ara verdi ama ben adetin 15. Günü gittim 2 tane yumurtam olmuştu o yüzden kendiligindende ola biliyor ve klomen kullanınca insan çok sitres yapıyo ama ara verince sitres azalıyo gebelik şansı yükseliyo canım yinede karar senin ve doktorunun

Kuzu şimdi ben 2 ay kullandım ilk ay 2 ikinci ay 1 yumurta oluştu ama bu ay çatlamadı galiba 2 tane kist oluşmuş ben önce bir kistlerden kurtulabilirsem

Herşeyin hayırlısı olsun canım olursa bir hayır olmazsa bin hayır aramak gerek vardır bundada bi hayır inşAllah

Ben elimden geleni yapacağım canım Rabbim de fazla aratmaz inşallah klomen olmazsa aşılama o da olmazsa 1 2 3 gücüm yettikçe tüp bebek daha da olmazsa vardır bir bildiği Allah'ın der kaderime boyun eğerim

Inşallah kuzum benim.. ewet farkettim uzun zamandır yazmiyodun hakkında hayırlısı olsun inşallah bakarsın bu ay kendiliğinden olur sen yine yumurtlama zamanlarinı değerlendir hiç belli olmaz bu işler...

Inşallah kuzum benim.. ewet farkettim uzun zamandır yazmiyodun hakkında hayırlısı olsun inşallah bakarsın bu ay kendiliğinden olur sen yine yumurtlama zamanlarinı değerlendir hiç belli olmaz bu işler...
valla hiç umursamadım bu ay arada bir oldu işte kısmet adet olamadım onu çok dert ettim kendime

Ben elimden geleni yapacağım canım Rabbim de fazla aratmaz inşallah klomen olmazsa aşılama o da olmazsa 1 2 3 gücüm yettikçe tüp bebek daha da olmazsa vardır bir bildiği Allah'ın der kaderime boyun eğerim
Canim uzulme dicem zor biliyorum Allah buyuktur elbet bizimde yuzumuzu guldurecek en hayirli vakitte versin insallah. Benimde ignemi yaptirdigim 13. Gun hicbirsey hissetmiyorum sadece goguslerim cok aciyor ama igne yaptiran herkezde oluyor zaten. Korkuyorumda test yapmaya yoksa pazartesi sali adet olurum zaten

Canım bende bu ay hiç göğüs ağrısı olmadı bende ondan dedim ki kesin negatif bence senin pozitif inşallah sen sevindirirsin bizi Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…