klomen kullananlar varmı?

Canım bende bu ay hiç göğüs ağrısı olmadı bende ondan dedim ki kesin negatif bence senin pozitif inşallah sen sevindirirsin bizi Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
Bilmiyorum yaa resmen korkuyorum test yapmaya iki gundur hafif Karin agrim var gecen hamileligimde agrim oldu regli agrisi sanmiştim. Dusuk yapacagim belli oldugunda agri gecmisti. Doktor yerlesmeye calisip yerlesememiş demisti. Simdi bu agri ya yerlesme agrisi yada regli agrisi sitresli bir durum pazartesiye kadarda beklemeye kararliyim

Canım sen bol bol dinlen madem Pazartesi'ye kadar inşallah yerleşiyordur bebeğin. Merak ederim test yaptırınca haber ver :)

Burasi pek bir sessiz kalmiş biraz hareketlendireyim. Ignemin 15. gunu az once kan verdim bir saat sonra cikacak heycan dorukta

Aynen cok morelim bozuldu istemiyorum artik igne ilac falan olmasin napim demekki kismet degilmis
Öyle düşünme canım. Rabbimin bildigi var de. Hayırlısı de. Bazen düşünüyorum belki bu ay olsa hasta olacaktı rabbim onun için vermedi. Ya da sonraki ay olursa daha saglıklı olacagı için vermedi. Böyle düşün sen de iyi geliyor inankii

Evet ama benim vaktim yok yasim 39 ve tup bebek icin maddi imkanim yok

Ne o öyle tüp bebek için yaş sınırımı var hiçte duymamıstım asıl o yastan sonra karsılaması lazım insan o yaşa kadar kendi dener ilaçlarla dener zaten

Yok canim ben bu ay dinlenmek istiyorum ovulasyon testi siparis verdim takip yapicam sadece olmadi onumuzdeki ay asilama denicem doktorum negatif olursa hemen yapmak istiyor ama ben bu ay dinlenmek istiyorum cok yoruldum.

Yok canim ben bu ay dinlenmek istiyorum ovulasyon testi siparis verdim takip yapicam sadece olmadi onumuzdeki ay asilama denicem doktorum negatif olursa hemen yapmak istiyor ama ben bu ay dinlenmek istiyorum cok yoruldum.

Anlıyorum canım haklısın aslında süreç çok yıpratıcı ovulasyon testi ile hamile kalan da çok olmuş ben de alsam mı bu ay diye düşünüyorum nerden sipariş verdin canım hangi site ? Araba aldık yoksa bu ay aşılama isteyecektim ben ama bir iki ay bekleyeceğim olmazsa aşılama

Gittigiyordan 30 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl ben asilamayi sgk da yaptircam ama masraf ne tutar bilmiyorum bizimde tasinma falan baya zorladi bu ay

S sebneemm mervehllc canlarım üzülmeyin inşallah rabbim çok bekletmeden verir meleklerimizi
S sebneemm canım ben de yasimdan dolayı korkmaya basladim ben de bu ay 35 oldum biyolijik zamanimiz azaldı inşallah tedaviden hemen sonuc aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…