- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.161
Bilmiyorum yaa resmen korkuyorum test yapmaya iki gundur hafif Karin agrim var gecen hamileligimde agrim oldu regli agrisi sanmiştim. Dusuk yapacagim belli oldugunda agri gecmisti. Doktor yerlesmeye calisip yerlesememiş demisti. Simdi bu agri ya yerlesme agrisi yada regli agrisi sitresli bir durum pazartesiye kadarda beklemeye kararliyimCanım bende bu ay hiç göğüs ağrısı olmadı bende ondan dedim ki kesin negatif bence senin pozitif inşallah sen sevindirirsin biziAllah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
Bilmiyorum yaa resmen korkuyorum test yapmaya iki gundur hafif Karin agrim var gecen hamileligimde agrim oldu regli agrisi sanmiştim. Dusuk yapacagim belli oldugunda agri gecmisti. Doktor yerlesmeye calisip yerlesememiş demisti. Simdi bu agri ya yerlesme agrisi yada regli agrisi sitresli bir durum pazartesiye kadarda beklemeye kararliyim
Benim de 1.32 çıktı bundefer kesin oldu diyodumBosuna heycanlanmayin sonuc 0.37
Aynen cok morelim bozuldu istemiyorum artik igne ilac falan olmasin napim demekki kismet degilmisBenim de 1.32 çıktı bundefer kesin oldu diyodumyine hüsran
Öyle düşünme canım. Rabbimin bildigi var de. Hayırlısı de. Bazen düşünüyorum belki bu ay olsa hasta olacaktı rabbim onun için vermedi. Ya da sonraki ay olursa daha saglıklı olacagı için vermedi. Böyle düşün sen de iyi geliyor inankiiAynen cok morelim bozuldu istemiyorum artik igne ilac falan olmasin napim demekki kismet degilmis
Evet ama benim vaktim yok yasim 39 ve tup bebek icin maddi imkanim yokÖyle düşünme canım. Rabbimin bildigi var de. Hayırlısı de. Bazen düşünüyorum belki bu ay olsa hasta olacaktı rabbim onun için vermedi. Ya da sonraki ay olursa daha saglıklı olacagı için vermedi. Böyle düşün sen de iyi geliyor inankii
Canım devlet karşılıyor aslında başvurmayı denedin mi? Çok az bir miktar masrafın oluyorEvet ama benim vaktim yok yasim 39 ve tup bebek icin maddi imkanim yok
Biliyorum 30 dan gun almamis olmak gerekiyor ben yilbasinda 39 dan gun aldim ogrendigimde gec olmustu evraklar rapor falan yetismesi mumkun degildiCanım devlet karşılıyor aslında başvurmayı denedin mi? Çok az bir miktar masrafın oluyor
Pardon canim 39 dan gun almamis olmak gerekiyor dicektimCanım devlet karşılıyor aslında başvurmayı denedin mi? Çok az bir miktar masrafın oluyor
Var canim malesef eger son birkac ayda yeni bir duzenleme getirilmediyse varNe o öyle tüp bebek için yaş sınırımı var hiçte duymamıstımasıl o yastan sonra karsılaması lazım insan o yaşa kadar kendi dener ilaçlarla dener zaten
Yok canim ben bu ay dinlenmek istiyorum ovulasyon testi siparis verdim takip yapicam sadece olmadi onumuzdeki ay asilama denicem doktorum negatif olursa hemen yapmak istiyor ama ben bu ay dinlenmek istiyorum cok yoruldum.
Yok canim ben bu ay dinlenmek istiyorum ovulasyon testi siparis verdim takip yapicam sadece olmadi onumuzdeki ay asilama denicem doktorum negatif olursa hemen yapmak istiyor ama ben bu ay dinlenmek istiyorum cok yoruldum.
Gittigiyordan 30 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl ben asilamayi sgk da yaptircam ama masraf ne tutar bilmiyorum bizimde tasinma falan baya zorladi bu ayAnlıyorum canım haklısın aslında süreç çok yıpratıcı ovulasyon testi ile hamile kalan da çok olmuş ben de alsam mı bu ay diye düşünüyorum nerden sipariş verdin canım hangi site ? Araba aldık yoksa bu ay aşılama isteyecektim ben ama bir iki ay bekleyeceğim olmazsa aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?