klomen kullananlar varmı?

İnşallah en büyük duam artık. İnanın sizlere de çok dua ediyorum. Benim yaşdan dolayı problem yok ama ben de pko var bir de eşimin sperm morfolojisi kötü ikisi bir olunca 2 senedir bekliyoruz olmadı. Doktorum bu ay dinlen bir dahaki ay aşılama dedi. Senin yaşın küçük ama eşin riskli dedi

Herkesin farklı bir sorunu var canim işte ama inşallah rabbimin izniyle bu sorunlarin üstesinden gelip yavrularimiza kavusacagiz. Ben de sizin icin dua ediyorum kabul olmasi dileğiyle

Canım benim eşimde morfoloji %1 di varikosel den ameliyat oldu o mu düzeltti yoksa vitamin filan içti o mu birde değişkenlik gösterebiliyor morfoloji eşimin sayı 18 milyondan 75 milyona 1 mlde morfoloji %1 den %13e yükselmiş 3 ay da ürolojiye göründü mu Esin bende de pcos var klomenle 2 yumurta oldu iğne oldum çatladı gebelik oluşmadı sonradan bir yumurta daha oluştu kist oldu adetim tam sökülmedi simdi adet olmayı bekliyorum aşılama yapılacak

Gittigiyordan 30 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl ben asilamayi sgk da yaptircam ama masraf ne tutar bilmiyorum bizimde tasinma falan baya zorladi bu ay

Ben de alayım canım bir de öyle deneyelim bakalım. Ben özele gidiyorum şimdi hiç sormadım ne kadar isterler aşılama için

Merhaba ben de tedavi düşünüyorum yaşım 37 geçen yaz doğal yolla gebe kaldım bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim. Bir süredir korunuyoruz ama şimdi sizin mesajlarda tüp bebek vb tedavilerle ilgili bir şeyler okudum. Devlette bu işler nasıl oluyor yaş evlilik süresi daha önceki düşükler vb. Yani devlet hastanesinde işlemler baştan başlayıp sırayla mı yapılıyor klomen aşılama tüp bebek sırasıyla. Bir de sıra beklemek diye bir şey okudum tüp bebek tedavisi için devlet uzun bir randevu mu veriyor 6 ay 8 gibi?

Canım ürologa gittik. Varikodel falan demedi. Eşimşn de morfoloji 1 sayı 32 milyon ne vitamini kullandı eşin. Bizim gittigimiz ürolog hiç bişey önermedi.

Canim ssk da isler biraz uzuyor dogru tup bebek universite hastaneleri yapiyor zaten. Ben hic bulasmadim oraya eyup ssk da ilgili genc bayan bir doktor buldum testler yapilirken dogal yolla hamile kaldim 5 haftalikken düstü. Testler düsuk yapmam rahim filmi falan 3 ayi buldu tedaviye baslamamiz.Eger gebelik ve dusuk olmasaydi iki ayda biticekti. 2 aydirda klomen tedavisi yaptik sonuc basarisiz.Bu ay adet olunca asilama yapicam dedi ama ben yoruldum bu ay dinlenmek istiyorum canim durum bu

Kızlar bilen bilir belki beni bu ay 2. Klomeni kullanıyorm geçen ay 13. Gün doktora yumurta takibi için gittiğimde geç kalmıstım iğne için bu ayda geç kalmamak adına 11. Gün yani persembeye randevu aldım sorun şu ki işten zar zor izin alıp gidiyorum ve farklı bir ile gidiyorum az öncede ovulasyon testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı arada 1 gün var 1 günde çok büyüme olmaz her ay aynı olmuyor demek ki geç kalmaktanda korkuyorum ya da persembe gidersem yarın tekrar gel demesindende korkuyorm nasıl izin alırım ki ne yapsam ne etsem çok kararsız kaldım fikirlerinizi merak ediyorm

Canim cok sikintili bir durum ertele deriz gec kalirsin git deriz erken olur bir daha gidemessin elinde test varsa bir daha tekrarla emin olmak icin ona gore karar ver

Canim cok sikintili bir durum ertele deriz gec kalirsin git deriz erken olur bir daha gidemessin elinde test varsa bir daha tekrarla emin olmak icin ona gore karar ver
Yarın öğlene kadar bitane aksam üzere bitane daha yapıcam artık aksamki duruma göre karar vericem ama çok korkuyrm yine olmicak diye

teşekkür ederim cevabın için sebnemcim bakarsın bu ay dinlenirken doğal yolla olur inşallah. O zaman ben tedaviye direk üniversite hastanesinde başlamalıyım bu durumda.

teşekkür ederim cevabın için sebnemcim bakarsın bu ay dinlenirken doğal yolla olur inşallah. O zaman ben tedaviye direk üniversite hastanesinde başlamalıyım bu durumda.
Hayirlisi olsun canim bu ay bende dogalina birakicam zaten klomen ertesi ayda etki ediyormus. Ovulasyon testiyle takip edicem bakalim

Canım ürologa gittik. Varikodel falan demedi. Eşimşn de morfoloji 1 sayı 32 milyon ne vitamini kullandı eşin. Bizim gittigimiz ürolog hiç bişey önermedi.
sayınız baştan bizimkinden iyiymiş 18 milyondu sonra yukseldi çok şükür evicap proxeed plus omega 3 kapsül c vitamini ve folik asit verdim kullandı çok düzenli bir şekilde de kullanmadı kasmaya gerek yok al hergün ver unuttuğunuz günleri sıkıntı etme birde sigara filan içiyorsa bıraksın bende adet olmayı bekliyorum Rabbim inş hepimize birden hayırlısıyla sağlıklı evlatlar lütfeder

Günaydın arkadaşlar bat günü gelen arkadaşlar son durumumuz nedir ben beklemedeyim bugün en geç yarın akıntıdan başka bi gelişme yok)

Kizlar fikir verin lutfen bana catlatma ignesi yaptirali 17 gun oldu iki gun once kanda gebelik baktirdim bisey yok ama hala adet olmadim. Boyle olan varmi ben neden hala adet olmuyorum

Günaydın arkadaşlar bat günü gelen arkadaşlar son durumumuz nedir ben beklemedeyim bugün en geç yarın akıntıdan başka bi gelişme yok)
Selam canım ben de bugün adet oldum yarin için randevu aldim kistim vardi inşallah yok olmuştur. Doktor nasil bir yol izleyecek bu ay bakalim ama ben 4 ay ilac kullanımında bile yoruldum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…