klomen kullananlar varmı?

Selam canım ben de bugün adet oldum yarin için randevu aldim kistim vardi inşallah yok olmuştur. Doktor nasil bir yol izleyecek bu ay bakalim ama ben 4 ay ilac kullanımında bile yoruldum sanki.
Sen yoruldun ben ilk ayda bıraktım tedaviyi kuzum olursa olur olmazsa olmaz klomeni çıkardım Hayatımdan doktorada gitmiycem bugün adet olmadım belki yarın olurum olursamda herşeyi oluruna bırakıcam klomen ikinci ayda etkili oluyomuş niye 4 ay üst üste kullandın canım her ay bi yumurta atarken klomenle ayda 3 dört yumurta atıyosun buda yumurta rezervini düşürüyo Allahım daha fazla bekletmeden nasip etsin canım

Kizlar fikir verin lutfen bana catlatma ignesi yaptirali 17 gun oldu iki gun once kanda gebelik baktirdim bisey yok ama hala adet olmadim. Boyle olan varmi ben neden hala adet olmuyorum
Canım klomen geciktire bilir birde kist olmuş ola bilir bende 4 gün gecikmeli ve lekeli başlayan bi adet geçirmiştim geçen ay ve kist olduğunu ögrendim

Kizlar fikir verin lutfen bana catlatma ignesi yaptirali 17 gun oldu iki gun once kanda gebelik baktirdim bisey yok ama hala adet olmadim. Boyle olan varmi ben neden hala adet olmuyorum
Canım ben geçen ay 19 gün sonra adet olmuştum ama tabi inşallah geç döllenme falan olmuştur hamilesindir de kanda henüz çıkmamıştır

Kızlar ben de bu ay klomen kullanmamaya karar verdim doktora da gitmedim haber de vermedim ovulasyon testi aldım kendim takip edecek klomen etki eder mi acaba incir kürü mü yapsam ne dersiniz

Kızlar ben de bu ay klomen kullanmamaya karar verdim doktora da gitmedim haber de vermedim ovulasyon testi aldım kendim takip edecek klomen etki eder mi acaba incir kürü mü yapsam ne dersiniz
Ben soğan kürü yaptım ondan sonrada incir yapacaktım ama inciri gittim geldim yedim çerez gibi

Ben soğan kürü yaptım ondan sonrada incir yapacaktım ama inciri gittim geldim yedim çerez gibi

İlahi sen ben soğanı içemem canım ya ondan yapmadım ama incir havuç karışım falan yazmışlar ya onu deneyeyim ya da baş çörek otu tarçın deneyeyim dedim de karar veremedim

Benim ovulasyon testlerim geldi bu gun bu kurler iyi fikir birde bunu denemeli ama süt hormonunda sorun varsa incir kuru biraz sıkıntılı prolaktini arttiriyor cunku benimki sinirdaydi corekotu nasildirki acaba iyimidir. Esimede keciboynuzu pekmezi alicam az daha göbüş yapar artık :)

İlk iki ay femara diye ilac kullandim ikişer yumurtam olustu ama olmadi. 3. Ay klomen kullandim gene iki yumurtam oldu ama olmadi 4. Ayda ise yumurtam gelismedi. Iki kere de çatlatma ignesi oldum. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah sırada aşılama var galiba. Senin galiba bir evladin var allah bagislasin rabbim ona kardes bizlere de bir evlat versin inşallah

Evet canım 8 yasında kızım var ikinci evliligimde eşiminde oğlu var o yüzden kızımda var 9 yaşında oğluşumda var bi tane ortak çocuğumuz olsun istiyoruz ama olmasada olur diyorum pek takmıyorum artık sizleri böyle hevesli görünce Rabbim benden önce sizlere nasip etsin istiyorum

İnşallah canim hepimizin olsin sizin de bi tane ortak cocugunuz olsun daha da guclensin sevginiz

Canım klomen geciktire bilir birde kist olmuş ola bilir bende 4 gün gecikmeli ve lekeli başlayan bi adet geçirmiştim geçen ay ve kist olduğunu ögrendim
Galiba benimkide oyle birsey oldu canim hic adet olacak gibi bir halim yok bakayim olmadi yarin doktora randevu alayim bari

Galiba benimkide oyle birsey oldu canim hic adet olacak gibi bir halim yok bakayim olmadi yarin doktora randevu alayim bari
Kist olduysada doğum kontrol hapı verecektir adet olan için ama kullanma sabah akşam aç karnına soğan suyu iç ben öyle yaptım kistim kayboldu canım

Kist olduysada doğum kontrol hapı verecektir adet olan için ama kullanma sabah akşam aç karnına soğan suyu iç ben öyle yaptım kistim kayboldu canım
Aslinda hamile olmadigima eminim daha once icmistim sogan kuru biliyorum nasil oldugunu ve faydasinida beklemeden baslasammi söksün bari varsa kist falan

Benim de yarın gelir herhalde canım ya ben hiç bilmiyorum prolaktin kaçtı ki benim :) burdan okudum bende çörekotunu biraz daha araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…