- 4 Aralık 2016
- 140
- 22
- 13
- 45
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Yaptır hemen çok büyürse yumurtan iyi olmaz canım eşinin evde olabileceği saate gore yaptırmayı unutma ilişki içinkırmızılar gelmeden umudunu kesme hatta gelse de kesme olacağına inanmalıyız yürekten.birşey soracaktım sana bana dün doktor iğneyi vurdurmamı söyledi ama ben yaptıramadım elimde olmayan sebeplerle bugün yaptırsam bir şey olmaz dimi? aklıma takılıyor da
Ağrın yoksa kanaman az ise yerleşme kanaması olabılırBen kesin adet oldum ama her zamanki gibi ağrım yok.az ağrım var bakalım ne olacak
aynen canım akşam çok üzüldüm zaten yaptıramadığım için akşam iş çıkışı yaptıracağım kısmet olursa 36 saat sonra sabaha denk getireceğim ki evden çıkmadan önce ilişki olsun.hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canımYaptır hemen çok büyürse yumurtan iyi olmaz canım eşinin evde olabileceği saate gore yaptırmayı unutma ilişki için
Amin kuzumcum rabbim bizlerede anne baba olmayı sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olmayı tezzzz zamanda nasip etsinnn hey millet aminn diyin nirdesiniz yavaynen canım akşam çok üzüldüm zaten yaptıramadığım için akşam iş çıkışı yaptıracağım kısmet olursa 36 saat sonra sabaha denk getireceğim ki evden çıkmadan önce ilişki olsun.hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım
amiiiiinnnnn kuzum amiiiin burası sessiz kalmış biraz hareket verelim şuraya :)Amin kuzumcum rabbim bizlerede anne baba olmayı sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olmayı tezzzz zamanda nasip etsinnn hey millet aminn diyin nirdesiniz yav
Aynen ya aslında tam oturup telefonla uğraşma saatleri Herkeslerin işi mi var yaamiiiiinnnnn kuzum amiiiin burası sessiz kalmış biraz hareket verelim şuraya :)
valla ben biraz boşladım işleri kafamda atık zaten dünden beri eve gidesim bile yok :) şu çocuk işi olmasa adama yanaşmak istemiyorum ama el mahkum napam :)Aynen ya aslında tam oturup telefonla uğraşma saatleri Herkeslerin işi mi var ya
Ayy sorma o ilişki saati oluyo ya ne saçma bişey oluyo saat beklıosun bi görev gibi olmayada biliyor erkekler kadınlar gibi değil ki psikolojiye giremiyorlar bazen ilk ay bizim 60. Saatte oldu bütün ay çöp yanivalla ben biraz boşladım işleri kafamda atık zaten dünden beri eve gidesim bile yok :) şu çocuk işi olmasa adama yanaşmak istemiyorum ama el mahkum napam :)
valla bende nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum robot gibiyiz mübarek heyecan da gelmiyor kiAyy sorma o ilişki saati oluyo ya ne saçma bişey oluyo saat beklıosun bi görev gibi olmayada biliyor erkekler kadınlar gibi değil ki psikolojiye giremiyorlar bazen ilk ay bizim 60. Saatte oldu bütün ay çöp yani
Kizz keşke hep.böyle olsa geçici bir yere geçtim sağlık ocağı yla birleşik diş o yüzden rahat merkezdeyken nefes almaya vakit yokbencede misss miş o :) beni de alsana sen o işe :)
Bebisler gelene kadar robot oluverelim gayriii kizzz yeter ki olsun canisiivalla bende nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum robot gibiyiz mübarek heyecan da gelmiyor ki
annnaaaam olamıyorum ben ki birde misafir varya :) nasıl yapcam ben öyle şu saatte falan diye ayyy düşündükçe stres oluyorum.Bebisler gelene kadar robot oluverelim gayriii kizzz yeter ki olsun canisii
Evt hiç tadı cikmiyo oylee de sen misafirine inat yap kizz çatır çatırannnaaaam olamıyorum ben ki birde misafir varya :) nasıl yapcam ben öyle şu saatte falan diye ayyy düşündükçe stres oluyorum.
hahahaha öyle olacak artık mecbur napalım bu ayımı da onlar yüzünden heba edemem.benim hayatıma eskisi gibi devam etmem lazım ama işte biri evde olunca olmuyor sinir oluyorum işteEvt hiç tadı cikmiyo oylee de sen misafirine inat yap kizz çatır çatır
canım bozma moralini sakın inşallah bir sonraki ay olur umudumuzu kaybetmeyelimKızlar doktoru aradım. Hamile değilsin dedi.kanaman iyice artsın pazartesi gel dedi.artık önümüzdeki maçlara bakicaz
Hayırlısı olsun canım hakkında bı sonraki aya hayırlısıKızlar doktoru aradım. Hamile değilsin dedi.kanaman iyice artsın pazartesi gel dedi.artık önümüzdeki maçlara bakicaz
bende bulamıyorum aslında birde evde insan olunca yandık yani inşallah o gün olmaz da rahat rahat yaparım banyo mu da.Sabah saatlerı daha ıyı olur spermler daha hareketlı olur ama ben o hareketlılığı bulamıyom kendımde onu ne etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?