klomen kullananlar varmı?

Yaptır hemen çok büyürse yumurtan iyi olmaz canım eşinin evde olabileceği saate gore yaptırmayı unutma ilişki için

Yaptır hemen çok büyürse yumurtan iyi olmaz canım eşinin evde olabileceği saate gore yaptırmayı unutma ilişki için
aynen canım akşam çok üzüldüm zaten yaptıramadığım için akşam iş çıkışı yaptıracağım kısmet olursa 36 saat sonra sabaha denk getireceğim ki evden çıkmadan önce ilişki olsun.hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım

Amin kuzumcum rabbim bizlerede anne baba olmayı sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olmayı tezzzz zamanda nasip etsinnn hey millet aminn diyin nirdesiniz yav

valla ben biraz boşladım işleri kafamda atık zaten dünden beri eve gidesim bile yok :) şu çocuk işi olmasa adama yanaşmak istemiyorum ama el mahkum napam :)
Ayy sorma o ilişki saati oluyo ya ne saçma bişey oluyo saat beklıosun bi görev gibi olmayada biliyor erkekler kadınlar gibi değil ki psikolojiye giremiyorlar bazen ilk ay bizim 60. Saatte oldu bütün ay çöp yani

Ayy sorma o ilişki saati oluyo ya ne saçma bişey oluyo saat beklıosun bi görev gibi olmayada biliyor erkekler kadınlar gibi değil ki psikolojiye giremiyorlar bazen ilk ay bizim 60. Saatte oldu bütün ay çöp yani
valla bende nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum robot gibiyiz mübarek heyecan da gelmiyor ki

Sabah saatlerı daha ıyı olur spermler daha hareketlı olur ama ben o hareketlılığı bulamıyom kendımde onu ne etcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…