- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.221
Benim 2. denemem ama ilkinde pek degerlendirememistik bosuna ilac icmistim ilk sayilir aslinda
Incir daha etkili gibi geliyor bana ama iste prolaktinden korkuyorum bir adet olsaydim önümü gorucektimde oda yok bu kurler adetin 2. Gunu baslaniyor biliyorsun dimi canimBenim de yarın gelir herhalde canım ya ben hiç bilmiyorum prolaktin kaçtı ki benim :) burdan okudum bende çörekotunu biraz daha araştırayım
Su adet bir gelseydi varsada kist falan kalmazdida gelmiyor inat ettiYok canım kistten emin olmadan içme derim
Incir daha etkili gibi geliyor bana ama iste prolaktinden korkuyorum bir adet olsaydim önümü gorucektimde oda yok bu kurler adetin 2. Gunu baslaniyor biliyorsun dimi canim
Bilemedim simdi tekrar arastirmali ben 2 gun baslaniyor biliyorum 8 yada 10 gun sonrada havuc ekliyorsun incir yumurta buyutuyor havucta catlatmasi icinAaa hadi ya ben 5. Gün diye okudum inciri bir yerde
Soğan kürü yap canımIyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim kistim erimemis yasmin kullan bir ay adet olunca gel tekrar bakalim dedi erir mi kistim 1 ayda. Kızlar yaaa basiniza geldiyse beni de bilgilendirin lütfen
Ilacla birlikte nasil olur bilmiyorumSoğan kürü yap canım
Yapmaya devam et canim belki yakindir koyulasmasi imkanin varsa fotosunu at. Benim de ilk klomen kullanisimda sabah 1 aksam 1 kullanmistim ne yazik ki gelismemisti. İnşallah seninki bir iki güne gelişir.Bugn 11. Günüm ovu hala negatif yumurtam gelismemis olabilrmi klomene rağmen
Birsey olcanı sanmıyorm o bitkisel bisey canım gebelik düsünen birine yasmin nee verdiki doktorlarıda anlamıyrm yasmin gebeliği engellemiomuIlacla birlikte nasil olur bilmiyorum
Engelliyordur canim benim kist gecen aydan kendiliginden adetle gitmeyince verdi galiba, doktoruma güveniyorum bakalim ne olacakBirsey olcanı sanmıyorm o bitkisel bisey canım gebelik düsünen birine yasmin nee verdiki doktorlarıda anlamıyrm yasmin gebeliği engellemiomu
Kızlar Merhaba.doktorlar bu klomen çatlatma iğnesi tedavisini kaç ay uyguluyor? Özele gidiyorum.benim bu ay 4.ay olacak klomen kullanalı.acaba doktor bizi oyaliyormu diye düşünüyorum.aşılama istedik ama önermiyor henuzEngelliyordur canim benim kist gecen aydan kendiliginden adetle gitmeyince verdi galiba, doktoruma güveniyorum bakalim ne olacak
yarın aksam üzeri doktora gidicem bakalım insallah büyümesini filn söyler heralde geç olsunda güç olmasın hiç olmaz die korkuyormYapmaya devam et canim belki yakindir koyulasmasi imkanin varsa fotosunu at. Benim de ilk klomen kullanisimda sabah 1 aksam 1 kullanmistim ne yazik ki gelismemisti. İnşallah seninki bir iki güne gelişir.
En çok 5 die okumustum bi yerde bende merak ediyrm onuKızlar Merhaba.doktorlar bu klomen çatlatma iğnesi tedavisini kaç ay uyguluyor? Özele gidiyorum.benim bu ay 4.ay olacak klomen kullanalı.acaba doktor bizi oyaliyormu diye düşünüyorum.aşılama istedik ama önermiyor henuz
Bence soğanı dene bi canım engelledi halde neden veriolarki baska ilaç yokmuki onun yerineEngelliyordur canim benim kist gecen aydan kendiliginden adetle gitmeyince verdi galiba, doktoruma güveniyorum bakalim ne olacak
Ben de 4 ay kullandim canim simdi kistim var bu ay yasmin kullancam. Bana kist eridiginde asilama yapalim diyecek gibi geliyor.Kızlar Merhaba.doktorlar bu klomen çatlatma iğnesi tedavisini kaç ay uyguluyor? Özele gidiyorum.benim bu ay 4.ay olacak klomen kullanalı.acaba doktor bizi oyaliyormu diye düşünüyorum.aşılama istedik ama önermiyor henuz
Bildigim kadariyla yok canımBence soğanı dene bi canım engelledi halde neden veriolarki baska ilaç yokmuki onun yerine
Bilmiyorum ki canım ya özele gidiyorum acaba diyorum para kazanmak için mi erteliyor...bide aşılama için şey dedi..aşılama erkekte bir sorun olduğunda yapılıyor size öneremem gibi konuştu. Bende sadece yumurta tembelliği varBen de 4 ay kullandim canim simdi kistim var bu ay yasmin kullancam. Bana kist eridiginde asilama yapalim diyecek gibi geliyor.
Klomen işe yarıyormu peki yumurta takibin nasıl gidio büyüomu yumurtanBilmiyorum ki canım ya özele gidiyorum acaba diyorum para kazanmak için mi erteliyor...bide aşılama için şey dedi..aşılama erkekte bir sorun olduğunda yapılıyor size öneremem gibi konuştu. Bende sadece yumurta tembelliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?