klomen kullananlar varmı?

Benim 2. denemem ama ilkinde pek degerlendirememistik bosuna ilac icmistim ilk sayilir aslinda

Aynen benimde öyle canım ilk ay boşa gitmişti eşim şehir dışındaydı bu ay çok umutluydum ama olmadı bir ay ilaç içmeyeyim hatta belki daha uzun bir süre birden bire çok bunalttım kendimi daha 5 aydır evliyim

Benim de yarın gelir herhalde canım ya ben hiç bilmiyorum prolaktin kaçtı ki benim :) burdan okudum bende çörekotunu biraz daha araştırayım
Incir daha etkili gibi geliyor bana ama iste prolaktinden korkuyorum bir adet olsaydim önümü gorucektimde oda yok bu kurler adetin 2. Gunu baslaniyor biliyorsun dimi canim

Iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim kistim erimemis yasmin kullan bir ay adet olunca gel tekrar bakalim dedi erir mi kistim 1 ayda. Kızlar yaaa basiniza geldiyse beni de bilgilendirin lütfen

Bugn 11. Günüm ovu hala negatif yumurtam gelismemis olabilrmi klomene rağmen
Yapmaya devam et canim belki yakindir koyulasmasi imkanin varsa fotosunu at. Benim de ilk klomen kullanisimda sabah 1 aksam 1 kullanmistim ne yazik ki gelismemisti. İnşallah seninki bir iki güne gelişir.

Birsey olcanı sanmıyorm o bitkisel bisey canım gebelik düsünen birine yasmin nee verdiki doktorlarıda anlamıyrm yasmin gebeliği engellemiomu
Engelliyordur canim benim kist gecen aydan kendiliginden adetle gitmeyince verdi galiba, doktoruma güveniyorum bakalim ne olacak

Engelliyordur canim benim kist gecen aydan kendiliginden adetle gitmeyince verdi galiba, doktoruma güveniyorum bakalim ne olacak
Kızlar Merhaba.doktorlar bu klomen çatlatma iğnesi tedavisini kaç ay uyguluyor? Özele gidiyorum.benim bu ay 4.ay olacak klomen kullanalı.acaba doktor bizi oyaliyormu diye düşünüyorum.aşılama istedik ama önermiyor henuz

Yarın aksam üzeri
Yapmaya devam et canim belki yakindir koyulasmasi imkanin varsa fotosunu at. Benim de ilk klomen kullanisimda sabah 1 aksam 1 kullanmistim ne yazik ki gelismemisti. İnşallah seninki bir iki güne gelişir.
yarın aksam üzeri doktora gidicem bakalım insallah büyümesini filn söyler heralde geç olsunda güç olmasın hiç olmaz die korkuyorm

Ben de 4 ay kullandim canim simdi kistim var bu ay yasmin kullancam. Bana kist eridiginde asilama yapalim diyecek gibi geliyor.

Ben de 4 ay kullandim canim simdi kistim var bu ay yasmin kullancam. Bana kist eridiginde asilama yapalim diyecek gibi geliyor.
Bilmiyorum ki canım ya özele gidiyorum acaba diyorum para kazanmak için mi erteliyor...bide aşılama için şey dedi..aşılama erkekte bir sorun olduğunda yapılıyor size öneremem gibi konuştu. Bende sadece yumurta tembelliği var

Klomen işe yarıyormu peki yumurta takibin nasıl gidio büyüomu yumurtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…