klomen kullananlar varmı?

Bir bakima doktorun dedigi doğru erkekten kaynakli sorun icin birde sebepsiz infertelite oldugunda uygulanıyor. Ben de yumurta tembelligi var inşallah en kusa zamanda kavuşuruz bebeklerimize

Merhaba ben geçen ay başladım olmadı bu ay ara verdik Dr bana da 6 ay klomen kullanicaz dedi

Bir bakima doktorun dedigi doğru erkekten kaynakli sorun icin birde sebepsiz infertelite oldugunda uygulanıyor. Ben de yumurta tembelligi var inşallah en kusa zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Sendeki sorun ne oldugu belli oldugundan onu çözme odaklı çalısıodur belkide canım ondan yapmıodr

Engelliyordur canim benim kist gecen aydan kendiliginden adetle gitmeyince verdi galiba, doktoruma güveniyorum bakalim ne olacak
Kuzu yasmin doğum kontrol hapı oluyor yani gebeliği engelliyo sen klomen kullanıyosun hemde kontrol hapı vermiş bence bitkisel çözüm ara benimde geçen ay kistim vardı doktor doğum kontrol hapı yazdı ama kullanma dedi reçeteyi çöpe attı çünki bi taraftan klomenle gebelik için çalışıyoz hemde kontrol hapı gebeliğe engelliyo dedi bence sende içme soğan suyu iç ben kontrole gittim kistim erimişti adetlede attım galiba

İnşallah canim insallah.beklemek çok zor geliyor yaklaşık iki yıldır olmuyor.bir an once olsun istiyoruz hayirlisiyla.napalım mecbur doktoru dinleyecegiz artık.

Bu arada ben bugün tam günümde adet oldum 28 günde oluyorum doktorun yoktu başka doktora gittim klomeni bu ayda denemeni tavsiye ederim dedi verdi ama adetin 3 .günü başla dedi geçen ayda 5. Günü başlamıştım ilaç bitince iki gün sonra kontrole gel dedi hayırlısı Allahtan

Iste canim benimki adetle gitmemis o yuzden verdi hem de 4 ay ilac kullandim rahim dinlenmis olur

Hayirlisi olsun canım bu Dr niye 3. Günü dedi acaba

Kızlar rahim filmi temiz cıktı hormonlar temiz. Sırada klomen mi kullanma var. Doktora gidip ne diyim ben. Bebeğim olmuyo diyorum ama doktora söylemek mi lazım illa yumurta takibi felan varmış milletten duyuyorum. Doktor demiyor hiç takip yapalım felan diye. Klomen kullanmayı nezaman önerir doktor. Yumurta takibi klomenle mi oluyor. Bir de klomen için adetli iken mi gitmek lazım doktora

Yumurtladıgın günü biliyosan yumurta takibine gerek yok canım klomen kullandıktan sonra doktor kontrolünde oluyosun yumurtalar geliştimi doktor ilişki günleri öneriyo sonra çatlamışmı diye kontrole gidiyosun sonra iğne gerekiyorsa çatlatma iğnesi veriyor çatlamayada biliyor iğne olduğun halde yani sitres sıkıntı başlıyo 1 ay boyunca dokuz doguruyosun canım ama bi o kadarda umutlu oluyosun tedavin şimdiden hayırlı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…