- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.241
Bir bakima doktorun dedigi doğru erkekten kaynakli sorun icin birde sebepsiz infertelite oldugunda uygulanıyor. Ben de yumurta tembelligi var inşallah en kusa zamanda kavuşuruz bebeklerimizeBilmiyorum ki canım ya özele gidiyorum acaba diyorum para kazanmak için mi erteliyor...bide aşılama için şey dedi..aşılama erkekte bir sorun olduğunda yapılıyor size öneremem gibi konuştu. Bende sadece yumurta tembelliği var
Merhaba ben geçen ay başladım olmadı bu ay ara verdik Dr bana da 6 ay klomen kullanicaz dediKızlar Merhaba.doktorlar bu klomen çatlatma iğnesi tedavisini kaç ay uyguluyor? Özele gidiyorum.benim bu ay 4.ay olacak klomen kullanalı.acaba doktor bizi oyaliyormu diye düşünüyorum.aşılama istedik ama önermiyor henuz
Sendeki sorun ne oldugu belli oldugundan onu çözme odaklı çalısıodur belkide canım ondan yapmıodrBir bakima doktorun dedigi doğru erkekten kaynakli sorun icin birde sebepsiz infertelite oldugunda uygulanıyor. Ben de yumurta tembelligi var inşallah en kusa zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Canım aşılama ile ilgiliSendeki sorun ne oldugu belli oldugundan onu çözme odaklı çalısıodur belkide canım ondan yapmıodr
Sanamı cevapla yapmısım karısmısmı ortalık :))Canım aşılama ile ilgiliaysefeytum arkadaşımız soru sordu onu cevapladim ben doktorumla daha bana aşılama konusunda konusmadim
Kuzu yasmin doğum kontrol hapı oluyor yani gebeliği engelliyo sen klomen kullanıyosun hemde kontrol hapı vermiş bence bitkisel çözüm ara benimde geçen ay kistim vardı doktor doğum kontrol hapı yazdı ama kullanma dedi reçeteyi çöpe attı çünki bi taraftan klomenle gebelik için çalışıyoz hemde kontrol hapı gebeliğe engelliyo dedi bence sende içme soğan suyu iç ben kontrole gittim kistim erimişti adetlede attım galibaEngelliyordur canim benim kist gecen aydan kendiliginden adetle gitmeyince verdi galiba, doktoruma güveniyorum bakalim ne olacak
İnşallah canim insallah.beklemek çok zor geliyor yaklaşık iki yıldır olmuyor.bir an once olsun istiyoruz hayirlisiyla.napalım mecbur doktoru dinleyecegiz artık.Bir bakima doktorun dedigi doğru erkekten kaynakli sorun icin birde sebepsiz infertelite oldugunda uygulanıyor. Ben de yumurta tembelligi var inşallah en kusa zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Benim doktorum da öyle dedi.ama işte vakitte kaybetmek istemiyoruz.inşallah hayirlisiyla gelir bebeklerimiz.Merhaba ben geçen ay başladım olmadı bu ay ara verdik Dr bana da 6 ay klomen kullanicaz dedi
Iste canim benimki adetle gitmemis o yuzden verdi hem de 4 ay ilac kullandim rahim dinlenmis olurKuzu yasmin doğum kontrol hapı oluyor yani gebeliği engelliyo sen klomen kullanıyosun hemde kontrol hapı vermiş bence bitkisel çözüm ara benimde geçen ay kistim vardı doktor doğum kontrol hapı yazdı ama kullanma dedi reçeteyi çöpe attı çünki bi taraftan klomenle gebelik için çalışıyoz hemde kontrol hapı gebeliğe engelliyo dedi bence sende içme soğan suyu iç ben kontrole gittim kistim erimişti adetlede attım galiba
Hayirlisi olsun canım bu Dr niye 3. Günü dedi acabaBu arada ben bugün tam günümde adet oldum 28 günde oluyorum doktorun yoktu başka doktora gittim klomeni bu ayda denemeni tavsiye ederim dedi verdi ama adetin 3 .günü başla dedi geçen ayda 5. Günü başlamıştım ilaç bitince iki gün sonra kontrole gel dedi hayırlısı Allahtan
Inşallah canım hayirlisiyla canım sağlık sorunun yoksa canını sıkma inş olurBenim doktorum da öyle dedi.ama işte vakitte kaybetmek istemiyoruz.inşallah hayirlisiyla gelir bebeklerimiz.
Ben 3. Günü öneriyorum dedi bilmiyom artık kuzu bide böyle deneyelim napalımHayirlisi olsun canım bu Dr niye 3. Günü dedi acaba
Dr mu değiştirdin canım aynen başka çaremiz de yokBen 3. Günü öneriyorum dedi bilmiyom artık kuzu bide böyle deneyelim napalım
Sabah aradım doktorum ordamı diye sordum evet dediler gittim bugün polikinlikte değil dogumcu dediler bende gitmişken bayan bi doktora gittimDr mu değiştirdin canım aynen başka çaremiz de yok
Anladım canım inş bu Dr da olurSabah aradım doktorum ordamı diye sordum evet dediler gittim bugün polikinlikte değil dogumcu dediler bende gitmişken bayan bi doktora gittim
Kaç aylık evlisin canımKızlar Merhaba.doktorlar bu klomen çatlatma iğnesi tedavisini kaç ay uyguluyor? Özele gidiyorum.benim bu ay 4.ay olacak klomen kullanalı.acaba doktor bizi oyaliyormu diye düşünüyorum.aşılama istedik ama önermiyor henuz
Yumurtladıgın günü biliyosan yumurta takibine gerek yok canım klomen kullandıktan sonra doktor kontrolünde oluyosun yumurtalar geliştimi doktor ilişki günleri öneriyo sonra çatlamışmı diye kontrole gidiyosun sonra iğne gerekiyorsa çatlatma iğnesi veriyor çatlamayada biliyor iğne olduğun halde yani sitres sıkıntı başlıyo 1 ay boyunca dokuz doguruyosun canım ama bi o kadarda umutlu oluyosun tedavin şimdiden hayırlı olsun kuzumKızlar rahim filmi temiz cıktı hormonlar temiz. Sırada klomen mi kullanma var. Doktora gidip ne diyim ben. Bebeğim olmuyo diyorum ama doktora söylemek mi lazım illa yumurta takibi felan varmış milletten duyuyorum. Doktor demiyor hiç takip yapalım felan diye. Klomen kullanmayı nezaman önerir doktor. Yumurta takibi klomenle mi oluyor. Bir de klomen için adetli iken mi gitmek lazım doktora
Canim ben 3 buçuk yıldır evliyim ve yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruzKaç aylık evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?