- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.261
Yumurtladıgın günü biliyosan yumurta takibine gerek yok canım klomen kullandıktan sonra doktor kontrolünde oluyosun yumurtalar geliştimi doktor ilişki günleri öneriyo sonra çatlamışmı diye kontrole gidiyosun sonra iğne gerekiyorsa çatlatma iğnesi veriyor çatlamayada biliyor iğne olduğun halde yani sitres sıkıntı başlıyo 1 ay boyunca dokuz doguruyosun canım ama bi o kadarda umutlu oluyosun tedavin şimdiden hayırlı olsun kuzum
Canım senin tahlillerde sıkıntı yoksa doktor zatin önerir ama önermezse son sor klomen kullana bilitmiyiz diye klomene adetliyken başlanıyo 3. Cü yada 5. Günü başlıyosun inş adete kadar hamile kalırsında klomene gerek kalmazÇok sagol canım. Aydınlattın. Benim adet biteli 4gün oluyor. Nezaman içiliyor bu hap. Pazartesi doktora gitsem. Ne demem lazım doktora. Klomen istiyorum mu diyim
Eşinin tahlillerini yaptırdınızmı cano ben bütün tahlilleri yaptırdıktan sonra klomene başladımÇok sagol canım. Aydınlattın. Benim adet biteli 4gün oluyor. Nezaman içiliyor bu hap. Pazartesi doktora gitsem. Ne demem lazım doktora. Klomen istiyorum mu diyim
Eşim yaptırdı sorun yok dedi ama. Sagol kuzum çoookEşinin tahlillerini yaptırdınızmı cano ben bütün tahlilleri yaptırdıktan sonra klomene başladım
Merhaba bende yilbasinda 39 dan gun aldim benimde sigara sorunum var eskisi kadar cok degil ama gunde bir kactane hala iciyorum. Gecen ay klomen denedim olmadi bu ay doktorum acilama istiyordu ben ara vermek istedim bakalim ne olacak bende bilmiyorumKızlar merhaba ben 38 yaşındayım ikinci çocuk için uğraşıyoruz. İlk denemede 3. ay gebelik oluştu ama dış gebelikti malasef sağ tüpüm alındı. İkinci denemeye başladık iki aydır. Doktorum hemen olsun istiyorsan klomen başlayalım dedi. Kist olursa Doğum kontrol hapı bu yaşta sıkıntılı ama aspirinle birlikte kullanırsın dedi. Benim sigara geçmişim de var. Bu yüzden kararsız kaldım başlamadım ilaca. Benim yaşlarımda olup klomen kullanan var mı? Sonuç ne oldu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız karar verebilirim belki...
Amin insallah hepimizinde. Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasn. Tez zamanda herkesinde olur insallahİnşallah pozitif çıkar :)
:)Test yaptim pozitif cikti. Hemen kan tahlili yaptirdim 613.1 cikti
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahTest yaptim pozitif cikti. Hemen kan tahlili yaptirdim 613.1 cikti
Amin cok teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına insallahHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah
Amin cok teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına insallah
Klomen 3 denemem. Ovitrelle 1İnşallah canım klomen ovitrelle ile kaçıncı denemede hamile kaldın?
Canim hayırlı ugurlu olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. .benimde bu ay klomen 3. Ovitrelle 2. Olacak.sen kaç yasindasin onu merak ettimKlomen 3 denemem. Ovitrelle 1
Allah razi olsn canm tsk edrm. 22 yasindayim 23e az kaldiCanim hayırlı ugurlu olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. .benimde bu ay klomen 3. Ovitrelle 2. Olacak.sen kaç yasindasin onu merak ettim
Hayırlı olsun canımTest yaptim pozitif cikti. Hemen kan tahlili yaptirdim 613.1 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?