klomen kullananlar varmı?

Çok sagol canım. Aydınlattın. Benim adet biteli 4gün oluyor. Nezaman içiliyor bu hap. Pazartesi doktora gitsem. Ne demem lazım doktora. Klomen istiyorum mu diyim

Çok sagol canım. Aydınlattın. Benim adet biteli 4gün oluyor. Nezaman içiliyor bu hap. Pazartesi doktora gitsem. Ne demem lazım doktora. Klomen istiyorum mu diyim
Canım senin tahlillerde sıkıntı yoksa doktor zatin önerir ama önermezse son sor klomen kullana bilitmiyiz diye klomene adetliyken başlanıyo 3. Cü yada 5. Günü başlıyosun inş adete kadar hamile kalırsında klomene gerek kalmaz

Eşinin tahlillerini yaptırdınızmı cano ben bütün tahlilleri yaptırdıktan sonra klomene başladım

Kızlar merhaba ben 38 yaşındayım ikinci çocuk için uğraşıyoruz. İlk denemede 3. ay gebelik oluştu ama dış gebelikti malasef sağ tüpüm alındı. İkinci denemeye başladık iki aydır. Doktorum hemen olsun istiyorsan klomen başlayalım dedi. Kist olursa Doğum kontrol hapı bu yaşta sıkıntılı ama aspirinle birlikte kullanırsın dedi. Benim sigara geçmişim de var. Bu yüzden kararsız kaldım başlamadım ilaca. Benim yaşlarımda olup klomen kullanan var mı? Sonuç ne oldu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız karar verebilirim belki...

Merhaba bende yilbasinda 39 dan gun aldim benimde sigara sorunum var eskisi kadar cok degil ama gunde bir kactane hala iciyorum. Gecen ay klomen denedim olmadi bu ay doktorum acilama istiyordu ben ara vermek istedim bakalim ne olacak bende bilmiyorum

Yeni gördüm canım kusura bakma.evet yumurta gelişimi oluyor.geçen ay üç taneydi ama tutmadı. Aslında zaman kaybetmek istemiyorum ama doktoru dinlemek zorundayız iste

Merhaba hanımlar bayadr yazmıyorum. Klomen ve ovitrelle kullanmistim 4 gündr adetm gecikti. Sabah test yapcm insallah. Sizde durumlar neler? Insallah guzel seyler olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…