- 19 Aralık 2016
- 96
- 49
- 8
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.281
Tesekkur edrm canım :) sninde guzel haberlerini bekliyorum insallahHayırlı olsun canım
İnşallah canim inşallah ben de o kadar cok istiyorum ki dua et canim benim icin rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTesekkur edrm canım :) sninde guzel haberlerini bekliyorum insallah
Hayirli olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah.Test yaptim pozitif cikti. Hemen kan tahlili yaptirdim 613.1 cikti
Her zaman burdakilerede dua ediyorum Rabbim insallah sizede nasip eder. Cok tsk edrm insallah bnde sni byle tebrik edrm :))İnşallah canim inşallah ben de o kadar cok istiyorum ki dua et canim benim icin rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tsk edrm. Ben ilk basta klomeni gunde 1 kere kullandım olmadı. Snrakinde 2 adet yine olmadi. En son 3e cikarttik zaten doktor buda olmazsa igne kullancaz demisti. Cok sukur 3.de tuttuHayirli olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah.
Her klomen kullanmanızda yumurta oluşmuş muydu acaba? Yoksa hic sonuç alamadığınız da oldu mu?
Ben ilk ay 2 tane ikinci ay 3 er tane günde içtim. Ve 4 tane de menogon iğne vuruldum.ama sonuç alamadım. Bu ay 3 yu kullanıyorum klomen+menogon yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumdaSlm kizlar bana da dr klomen verdi kasimda gunde 1 tane klomen ictim 5 gun birde ovitrelle oldum olmadi ocakta hsg cekindim olmaxi.simdi yarindan itibaren gunde 2 kere klomene baslicam .klomeni gunde kac kez ictiniz.
Olmadi derken hic mi gelişmedi yumurta?Tsk edrm. Ben ilk basta klomeni gunde 1 kere kullandım olmadı. Snrakinde 2 adet yine olmadi. En son 3e cikarttik zaten doktor buda olmazsa igne kullancaz demisti. Cok sukur 3.de tuttu
1 adet kullandigim zaman 1 yumurtam tek gelismisti ama farkli igne vurdum olmadı. 2 adet kullandigimda hic gelismedim. 3.de ise 1 tane tek gelisti o da doktor bna hic yanit vermiyor deyince cok uzulmustum klomen cuma bitmisti bnde carsamba igne vurdumOlmadi derken hic mi gelişmedi yumurta?
Bende iki defa kullandım. Hic bir etki etmedi bana. Hic yumurta gelişmedi.
Sonra doktor klomene cevap vermiyorsun iğneye gecelim 3 ay sonra dedi. Su an beklemedeyim.
Ben ilk ay 2 tane ikinci ay 3 er tane günde içtim. Ve 4 tane de menogon iğne vuruldum.ama sonuç alamadım. Bu ay 3 yu kullanıyorum klomen+menogon yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumda
1 adet kullandigim zaman 1 yumurtam tek gelismisti ama farkli igne vurdum olmadı. 2 adet kullandigimda hic gelismedim. 3.de ise 1 tane tek gelisti o da doktor bna hic yanit vermiyor deyince cok uzulmustum klomen cuma bitmisti bnde carsamba igne vurdum
Msjlar karıstı :):)) Ndn 3 ay beklemeni syledi ? Bnce baska doktorlara da gitOlmadi derken hic mi gelişmedi yumurta?
Bende iki defa kullandım. Hic bir etki etmedi bana. Hic yumurta gelişmedi.
Sonra doktor klomene cevap vermiyorsun iğneye gecelim 3 ay sonra dedi. Su an beklemedeyim.
Canim ovitrelle çatlatma iğnesi onu bir ta ne vuruluyorsun ayda tabi yumurta geliştiyse.menogon yumurta geliştirmek içindi.yani klomen tek başına yetmedi bana.geçen ay 3 tane yumurta gelişmişti ve ovitrelle vuruldum bende ama tutmadı. Bakalım inşallah bu ay olur.aynı tedaviyi uyguluyoruzO igneyi bilmiyorm ama bnde farkli igne kullanmistim ise yaramadı ovitrelle ise yaradi. Ilk hamile kaldigimda da ovitrelle kullanmistim doktorumdan yine ayni igneyi vurmak istedigimi syledm.
Allah yardımcın olsn insallah. Moralini hic bozma surekli dua oku. Her sey nasip. Rabbim tez zamanda bebis versin kucaklarinizaCanim ovitrelle çatlatma iğnesi onu bir ta ne vuruluyorsun ayda tabi yumurta geliştiyse.menogon yumurta geliştirmek içindi.yani klomen tek başına yetmedi bana.geçen ay 3 tane yumurta gelişmişti ve ovitrelle vuruldum bende ama tutmadı. Bakalım inşallah bu ay olur.aynı tedaviyi uyguluyoruz
Amin inşallah hepimizeAllah yardımcın olsn insallah. Moralini hic bozma surekli dua oku. Her sey nasip. Rabbim tez zamanda bebis versin kucaklariniza
War tabiki canım ben iğneden sonraki 14. Gün test yaptım çok silik bi cizgiydi 2 gün sonra kanda 173 çıktı kimyasal fln düşünme bende 1 kimyasal 1 kurtaj olmak üzere 3 düşük yaşadım klomenle hamile kaldım Wè suan bebegide kalp atislarinida duydum bunları düşün kötü şeyler düşünme. Hayırlı olsun hamileliğin inşallah. ..Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam olstu sonra catlatma ignesi oldum simdi batıma 4 gun var test yaptm dayanamdım ve silik pembe cktı sonta dayandm tekrar yaptm oda silik pembe cktı sizce hamile olma olsılgm var mı daha once kimyasal gebelik yasadım ;(
Senin yorumunu okuyunca aglamak geldi icimden insallah vardir 2 yillik evliyim hic korunmadk tedaviye yeni basldk . ne bilim sanki bir inanmama hayal kırklgi olacak die korktum cok tesekkur edrim insallh hayrlı haberi alrm.War tabiki canım ben iğneden sonraki 14. Gün test yaptım çok silik bi cizgiydi 2 gün sonra kanda 173 çıktı kimyasal fln düşünme bende 1 kimyasal 1 kurtaj olmak üzere 3 düşük yaşadım klomenle hamile kaldım Wè suan bebegide kalp atislarinida duydum bunları düşün kötü şeyler düşünme. Hayırlı olsun hamileliğin inşallah. ..
Benimde ignemin 14. Gunu 26 snda oldumSenin yorumunu okuyunca aglamak geldi icimden insallah vardir 2 yillik evliyim hic korunmadk tedaviye yeni basldk . ne bilim sanki bir inanmama hayal kırklgi olacak die korktum cok tesekkur edrim insallh hayrlı haberi alrm.
Bende aynı duygulardan geçtim canım 3 düşükten sonra insan inanamiyo ama olabiliyomus bi ilaç bi igneymis derdimin dermani neler yaşadım neler hissettim ne kadar ağladım bi Allah bi ben biliyorum ama hepsi geçti suan bebeğim benle ve inşallah senin bebeginde senledir canım. 2 gün sonra kan tahlili yaptır güzel haberlerini bekliyorum canım.Senin yorumunu okuyunca aglamak geldi icimden insallah vardir 2 yillik evliyim hic korunmadk tedaviye yeni basldk . ne bilim sanki bir inanmama hayal kırklgi olacak die korktum cok tesekkur edrim insallh hayrlı haberi alrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?