- 10 Ocak 2017
- 34
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.301
Amin . yazacagım insallh benimde yuregim avuclarımda atar.Bende aynı duygulardan geçtim canım 3 düşükten sonra insan inanamiyo ama olabiliyomus bi ilaç bi igneymis derdimin dermani neler yaşadım neler hissettim ne kadar ağladım bi Allah bi ben biliyorum ama hepsi geçti suan bebeğim benle ve inşallah senin bebeginde senledir canım. 2 gün sonra kan tahlili yaptır güzel haberlerini bekliyorum canım.
Inşallah canım benim..Amin . yazacagım insallh benimde yuregim avuclarımda atar.
Ben adatin 2. Gunu basladım sabah aksam icti canmGunde 2 kez klomen kullananlar dr adetin kacinci gunu baslayin dedi size ilaci bi de ilk kontrole klomen bittikten kac gun sonra cagirdi
Kasiklarinda agri varsa yumurtalarin büyüyordur yumurtlaman yakindir ondan olabilir canım tabi baska bir nedeni de olabilirBayanlar merhaba.
Adetim biteli 10 gun oldu bi sonraki adetime daha cook var çünkü duzensiz oluyorum 50 günde bir felan.
Ama adet olacakmışım gibi sancim var neden olabilir?
O benimde aklımdan geçti aslinda ama klomenle bile gelişmeyen yumurtam hic gelişmez diye düşündüm.Kasiklarinda agri varsa yumurtalarin büyüyordur yumurtlaman yakindir ondan olabilir canım tabi baska bir nedeni de olabilir
Olabilir canim niye olmasın ovulasyon testi varsa yapO benimde aklımdan geçti aslinda ama klomenle bile gelişmeyen yumurtam hic gelişmez diye düşündüm.
Gerçi bu ay bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım ondan olabilir mi ?
Parayla canım devlet karsilamiyo ben ovitrella almıştım 74 tl flndi yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar çatlatma iğnesi devlet hastanesi yazıyor mu yoksa parayla mı alınıyor
Eger kist olusturduysa yapabilir canım günün geçtiyse test yapsana belki hamilesindir.Kizlar klomen adet gecikmesi yapar mi?
Eger kist olusturduysa yapabilir canım günün geçtiyse test yapsana belki hamilesindir.
Ewet canım yapabilir eğer yumurta catlamiosa kiste dönüö ama benim çok garip oldu hem hamile kaldım hem kistim oluştu 3 yumurtam wardi 1 tanesi olgunlasmisti çatlama ignesiyle catladi hamile kaldım catlamayanda kiste döndü ama doktor bi zararı olmaz 13. Haftada kendiliğinden kaybolur dedi. Sen neden bunları düşünuyosun canım hamilesindir belki catlatma iğnesi vuruldun mu wurulduysan 14. Günde idrarda çıkmıştı benim sende yap belki çikabilir.Canm dr.un Verdigi gun kadar kullandim adetin 5. Gununden 9. Gunune kadar.
Ozamanda kist yapar mi
Gunum bugundu olmadim yarin yapcam testi
Bana doktorum rapor çıkardı iğneyi ücretsiz aldım sende doktoruna söyle rapor çıkarsın ovitrella ignesiydi canım ama yinede benim çatlamadı kist olduKızlar çatlatma iğnesi devlet hastanesi yazıyor mu yoksa parayla mı alınıyor
Catlatma ignesi olmadim canim dr. Onunla ilgili bisey demedi sadece klomen kullanmami soyledi sonrasinda gel falanda demedi bende kullandim ve bugun gunum olmadim insallah hamileyimdir sagol canm cevabin icinEwet canım yapabilir eğer yumurta catlamiosa kiste dönüö ama benim çok garip oldu hem hamile kaldım hem kistim oluştu 3 yumurtam wardi 1 tanesi olgunlasmisti çatlama ignesiyle catladi hamile kaldım catlamayanda kiste döndü ama doktor bi zararı olmaz 13. Haftada kendiliğinden kaybolur dedi. Sen neden bunları düşünuyosun canım hamilesindir belki catlatma iğnesi vuruldun mu wurulduysan 14. Günde idrarda çıkmıştı benim sende yap belki çikabilir.
Çatlamışmı diye kontrole çağırması gerekiyordu canım benim doktorumda gel demedi günüm geçti ama kistten dolayı geçmiş kist olmuştu o yüzden kanda test yaptır çıkmazsa inş çıkar gebesindir yoksa kontrole git kist ola bilirCatlatma ignesi olmadim canim dr. Onunla ilgili bisey demedi sadece klomen kullanmami soyledi sonrasinda gel falanda demedi bende kullandim ve bugun gunum olmadim insallah hamileyimdir sagol canm cevabin icin
Canim yaa ben arada geliyorum seni goremiodum bende girmion zannettim napiosun canım nasıl gidiyor? Durumlardan haber versene biraz.-buhara- cadı sen nerelerdesin Hayırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?