klomen kullananlar varmı?

Amin . yazacagım insallh benimde yuregim avuclarımda atar.

Gunde 2 kez klomen kullananlar dr adetin kacinci gunu baslayin dedi size ilaci bi de ilk kontrole klomen bittikten kac gun sonra cagirdi

Bayanlar merhaba.
Adetim biteli 10 gun oldu bi sonraki adetime daha cook var çünkü duzensiz oluyorum 50 günde bir felan.
Ama adet olacakmışım gibi sancim var neden olabilir?

Bayanlar merhaba.
Adetim biteli 10 gun oldu bi sonraki adetime daha cook var çünkü duzensiz oluyorum 50 günde bir felan.
Ama adet olacakmışım gibi sancim var neden olabilir?
Kasiklarinda agri varsa yumurtalarin büyüyordur yumurtlaman yakindir ondan olabilir canım tabi baska bir nedeni de olabilir

Kasiklarinda agri varsa yumurtalarin büyüyordur yumurtlaman yakindir ondan olabilir canım tabi baska bir nedeni de olabilir
O benimde aklımdan geçti aslinda ama klomenle bile gelişmeyen yumurtam hic gelişmez diye düşündüm.
Gerçi bu ay bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım ondan olabilir mi ?

O benimde aklımdan geçti aslinda ama klomenle bile gelişmeyen yumurtam hic gelişmez diye düşündüm.
Gerçi bu ay bal tarçın çörekotu kürünü uyguladım ondan olabilir mi ?
Olabilir canim niye olmasın ovulasyon testi varsa yap

Canm dr.un Verdigi gun kadar kullandim adetin 5. Gununden 9. Gunune kadar.
Ozamanda kist yapar mi
Gunum bugundu olmadim yarin yapcam testi
Ewet canım yapabilir eğer yumurta catlamiosa kiste dönüö ama benim çok garip oldu hem hamile kaldım hem kistim oluştu 3 yumurtam wardi 1 tanesi olgunlasmisti çatlama ignesiyle catladi hamile kaldım catlamayanda kiste döndü ama doktor bi zararı olmaz 13. Haftada kendiliğinden kaybolur dedi. Sen neden bunları düşünuyosun canım hamilesindir belki catlatma iğnesi vuruldun mu wurulduysan 14. Günde idrarda çıkmıştı benim sende yap belki çikabilir.

Catlatma ignesi olmadim canim dr. Onunla ilgili bisey demedi sadece klomen kullanmami soyledi sonrasinda gel falanda demedi bende kullandim ve bugun gunum olmadim insallah hamileyimdir sagol canm cevabin icin

Catlatma ignesi olmadim canim dr. Onunla ilgili bisey demedi sadece klomen kullanmami soyledi sonrasinda gel falanda demedi bende kullandim ve bugun gunum olmadim insallah hamileyimdir sagol canm cevabin icin
Çatlamışmı diye kontrole çağırması gerekiyordu canım benim doktorumda gel demedi günüm geçti ama kistten dolayı geçmiş kist olmuştu o yüzden kanda test yaptır çıkmazsa inş çıkar gebesindir yoksa kontrole git kist ola bilir

Kizlar klomenden sonra igne yaptirdiktan sonra dr kontrole cagirdi diyelim yumurta catlamamis igneden sonra.ne gibi bi tedavi oluyo.bnm ilk kullanmamamda dr igneden sonra kontrole cagirmamisti.illa gitmek gerekiomu kontrole catlamismi diye sizin dr nuz cagiriomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…