klomen kullananlar varmı?

Beni çağırdı canım 1 hafta sonra ben 6. Gün gittim progestrona baktı 5ten yukarda çıkması lazım dedi peki çıkmazsa dedim onu o zaman konusuruz dedi çok sükür 14 küsür çıktı benimkisi o yüzden bilemiyrm canım ame git baktır istersen çatlıp çatlamadını bilirsin

canım merhaba hamile olduğunu gördüm ve çok sevindim bu topikte görüşmüştük sizlerle ben olmayınca yazmadım bir süredir.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.çok sevindim

canım merhaba hamile olduğunu gördüm ve çok sevindim bu topikte görüşmüştük sizlerle ben olmayınca yazmadım bir süredir.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.çok sevindim
Çok teşekkür ederim canım ewet en heyecanlı günlerimi bu topikte geçirdim çok şükür bekleyislerim olumlu sonuç werdi Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin herkesin kucagini doldursun inşallah. .

Çok teşekkür ederim canım ewet en heyecanlı günlerimi bu topikte geçirdim çok şükür bekleyislerim olumlu sonuç werdi Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin herkesin kucagini doldursun inşallah. .
inşallah canım bende geçen ay gittim en son kistler ne alemde diye ama şükür ki gitmiş kistler bu ayda belirtiler var ama kendimi üzmek istemiyorum başka sebepten dolayı hastaneye gittim sabah kan testi verdim ama gebelik için istemedim üzülmek istemiyorum adet olacağıma inandırmak istiyorum kendimi

Adetin gectimi canım? Kan werdim derken beta hcg mi baktılar?

Adetin gectimi canım? Kan werdim derken beta hcg mi baktılar?
yok kuzum betaya baktırmadım benim midemde ağrı vardı bir haftadır gittikçe de şiddetlendi bu yüzden gitmiştim sabah bir baktırayım dedim ama vazgeçtim negatifi görmek istemedim.normal kan değerlerime baktırdım.günümü bilemiyorum geçen ay 1 hafta erken adet oldum en geç cumaya olmam lazım bakalım

Kistin herhangi bisey kullandin mi canin kistinin büyüklüğü ne kadardi ve kac ayda erimiş

Kistin herhangi bisey kullandin mi canin kistinin büyüklüğü ne kadardi ve kac ayda erimiş
canım sağda ve solda 4'er cmlik 2 tane kistim vardı doktor doğum kontrol hapı verdi.ama ben pek içme taraftarı değildim birkaç gün anca içtim çünkü gebelik için uğraşıyoruz sonuçta.birde burdan duyduğum soğan kürünü yaptım bir hafta kadar.sonra adetimle atarım dedim.geçen ay 1 hafta erken adet olunca gittim acaba kistler daha da mı büyüdü ondan mı diye doktor temiz dedi erimiş dedi.yani yaklaşık 3 haftada gitmişti kistler

kızlar 22 mm yumurtam var doktor kiste dönüşür diye çatlatma iğnesi vermedi. bu normal mi ?

Bana da doğum kontrol hapi verdi ben kullaniyorum hic kistim olmayinca simdiye kadar acikcasi korktum kürle falan erimez diye benim de su günler yumurtlama günüm ama tabi bu ay bos gececek ister istemez inşallah benimki de erir gider

erir canım benim bir ay olmadan gitmişti ha bende çok korktum gitmezse diye ama bir yandan da umursamadım gitmezse bu sefer tam olarak kullanırım dedim hapı ama gerek kalmadı şükür.bu ayda çok ağrım var sağda başladı genelde sağ kasığım ağrıyor.en geç cumaya adet olmam lazım

İnşallah canim gelecek aya umutla bakayim bakalim hep beraber o zaman

Kuzu napıyosun ya özledim seni valla bu ay klomen kullandınmı sen sancım var diyosun ben ara verdim bebeğe oluruna bıraktım

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bendede pko başlangıcı var yumurta kendiliğinden çatlamiyormus ilk ay klomen ve çatlama iğnesi vuruldu sonuç negatif ti 2. Ay doktora gidemedim kendim denedim kimyasal gebelik geçirdim bi ay ara verdi doktor sonraki ay bidaha klomen ve çatlama iğnesi ve bu seferde yalancı kese olustu bu ayda ara verdik bakalım önümüzdeki ay yine gidicem Allahım tez zamanda hepimizin kucağına bebeklerimizi nasip eder

Canım iğne sonrası hangi günler ilişki verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…