- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.321
Beni çağırdı canım 1 hafta sonra ben 6. Gün gittim progestrona baktı 5ten yukarda çıkması lazım dedi peki çıkmazsa dedim onu o zaman konusuruz dedi çok sükür 14 küsür çıktı benimkisi o yüzden bilemiyrm canım ame git baktır istersen çatlıp çatlamadını bilirsinKizlar klomenden sonra igne yaptirdiktan sonra dr kontrole cagirdi diyelim yumurta catlamamis igneden sonra.ne gibi bi tedavi oluyo.bnm ilk kullanmamamda dr igneden sonra kontrole cagirmamisti.illa gitmek gerekiomu kontrole catlamismi diye sizin dr nuz cagiriomu
canım merhaba hamile olduğunu gördüm ve çok sevindim bu topikte görüşmüştük sizlerle ben olmayınca yazmadım bir süredir.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.çok sevindimEwet canım yapabilir eğer yumurta catlamiosa kiste dönüö ama benim çok garip oldu hem hamile kaldım hem kistim oluştu 3 yumurtam wardi 1 tanesi olgunlasmisti çatlama ignesiyle catladi hamile kaldım catlamayanda kiste döndü ama doktor bi zararı olmaz 13. Haftada kendiliğinden kaybolur dedi. Sen neden bunları düşünuyosun canım hamilesindir belki catlatma iğnesi vuruldun mu wurulduysan 14. Günde idrarda çıkmıştı benim sende yap belki çikabilir.
Çok teşekkür ederim canım ewet en heyecanlı günlerimi bu topikte geçirdim çok şükür bekleyislerim olumlu sonuç werdi Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin herkesin kucagini doldursun inşallah. .canım merhaba hamile olduğunu gördüm ve çok sevindim bu topikte görüşmüştük sizlerle ben olmayınca yazmadım bir süredir.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.çok sevindim
inşallah canım bende geçen ay gittim en son kistler ne alemde diye ama şükür ki gitmiş kistler bu ayda belirtiler var ama kendimi üzmek istemiyorum başka sebepten dolayı hastaneye gittim sabah kan testi verdim ama gebelik için istemedim üzülmek istemiyorum adet olacağıma inandırmak istiyorum kendimiÇok teşekkür ederim canım ewet en heyecanlı günlerimi bu topikte geçirdim çok şükür bekleyislerim olumlu sonuç werdi Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin herkesin kucagini doldursun inşallah. .
Adetin gectimi canım? Kan werdim derken beta hcg mi baktılar?inşallah canım bende geçen ay gittim en son kistler ne alemde diye ama şükür ki gitmiş kistler bu ayda belirtiler var ama kendimi üzmek istemiyorum başka sebepten dolayı hastaneye gittim sabah kan testi verdim ama gebelik için istemedim üzülmek istemiyorum adet olacağıma inandırmak istiyorum kendimi
yok kuzum betaya baktırmadım benim midemde ağrı vardı bir haftadır gittikçe de şiddetlendi bu yüzden gitmiştim sabah bir baktırayım dedim ama vazgeçtim negatifi görmek istemedim.normal kan değerlerime baktırdım.günümü bilemiyorum geçen ay 1 hafta erken adet oldum en geç cumaya olmam lazım bakalımAdetin gectimi canım? Kan werdim derken beta hcg mi baktılar?
Kistin herhangi bisey kullandin mi canin kistinin büyüklüğü ne kadardi ve kac ayda erimişinşallah canım bende geçen ay gittim en son kistler ne alemde diye ama şükür ki gitmiş kistler bu ayda belirtiler var ama kendimi üzmek istemiyorum başka sebepten dolayı hastaneye gittim sabah kan testi verdim ama gebelik için istemedim üzülmek istemiyorum adet olacağıma inandırmak istiyorum kendimi
canım sağda ve solda 4'er cmlik 2 tane kistim vardı doktor doğum kontrol hapı verdi.ama ben pek içme taraftarı değildim birkaç gün anca içtim çünkü gebelik için uğraşıyoruz sonuçta.birde burdan duyduğum soğan kürünü yaptım bir hafta kadar.sonra adetimle atarım dedim.geçen ay 1 hafta erken adet olunca gittim acaba kistler daha da mı büyüdü ondan mı diye doktor temiz dedi erimiş dedi.yani yaklaşık 3 haftada gitmişti kistlerKistin herhangi bisey kullandin mi canin kistinin büyüklüğü ne kadardi ve kac ayda erimiş
Bana 21 de verdi çatladı canımkızlar 22 mm yumurtam var doktor kiste dönüşür diye çatlatma iğnesi vermedi. bu normal mi ?
işte bana vermedi kendi çatlasın dedi yani. 22 mm büyük mü çatlatma iğnesi için onu anlamadımBana 21 de verdi çatladı canım
Canım bende sordum bu boyuttayken veriyorum iğneyi dedi doktorişte bana vermedi kendi çatlasın dedi yani. 22 mm büyük mü çatlatma iğnesi için onu anlamadım
Ki çatladı daişte bana vermedi kendi çatlasın dedi yani. 22 mm büyük mü çatlatma iğnesi için onu anlamadım
ilginç o zaman vermemesi bana iğneCanım bende sordum bu boyuttayken veriyorum iğneyi dedi doktor
Bana da doğum kontrol hapi verdi ben kullaniyorum hic kistim olmayinca simdiye kadar acikcasi korktum kürle falan erimez diye benim de su günler yumurtlama günüm ama tabi bu ay bos gececek ister istemez inşallah benimki de erir gidercanım sağda ve solda 4'er cmlik 2 tane kistim vardı doktor doğum kontrol hapı verdi.ama ben pek içme taraftarı değildim birkaç gün anca içtim çünkü gebelik için uğraşıyoruz sonuçta.birde burdan duyduğum soğan kürünü yaptım bir hafta kadar.sonra adetimle atarım dedim.geçen ay 1 hafta erken adet olunca gittim acaba kistler daha da mı büyüdü ondan mı diye doktor temiz dedi erimiş dedi.yani yaklaşık 3 haftada gitmişti kistler
erir canım benim bir ay olmadan gitmişti ha bende çok korktum gitmezse diye ama bir yandan da umursamadım gitmezse bu sefer tam olarak kullanırım dedim hapı ama gerek kalmadı şükür.bu ayda çok ağrım var sağda başladı genelde sağ kasığım ağrıyor.en geç cumaya adet olmam lazımBana da doğum kontrol hapi verdi ben kullaniyorum hic kistim olmayinca simdiye kadar acikcasi korktum kürle falan erimez diye benim de su günler yumurtlama günüm ama tabi bu ay bos gececek ister istemez inşallah benimki de erir gider
İnşallah canim gelecek aya umutla bakayim bakalim hep beraber o zamanerir canım benim bir ay olmadan gitmişti ha bende çok korktum gitmezse diye ama bir yandan da umursamadım gitmezse bu sefer tam olarak kullanırım dedim hapı ama gerek kalmadı şükür.bu ayda çok ağrım var sağda başladı genelde sağ kasığım ağrıyor.en geç cumaya adet olmam lazım
Kuzu napıyosun ya özledim seni valla bu ay klomen kullandınmı sen sancım var diyosun ben ara verdim bebeğe oluruna bıraktımerir canım benim bir ay olmadan gitmişti ha bende çok korktum gitmezse diye ama bir yandan da umursamadım gitmezse bu sefer tam olarak kullanırım dedim hapı ama gerek kalmadı şükür.bu ayda çok ağrım var sağda başladı genelde sağ kasığım ağrıyor.en geç cumaya adet olmam lazım
Canım iğne sonrası hangi günler ilişki verdi doktorMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bendede pko başlangıcı var yumurta kendiliğinden çatlamiyormus ilk ay klomen ve çatlama iğnesi vuruldu sonuç negatif ti 2. Ay doktora gidemedim kendim denedim kimyasal gebelik geçirdim bi ay ara verdi doktor sonraki ay bidaha klomen ve çatlama iğnesi ve bu seferde yalancı kese olustu bu ayda ara verdik bakalım önümüzdeki ay yine gidicem Allahım tez zamanda hepimizin kucağına bebeklerimizi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?