- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.341
Hakkımız da hayırlısı canım bize de 3 gün ilişki dendiIlk inde 36 saat ve sonra gün aşırı demişti ama bazı doktorlar farklı söylüyorlar mis benim arkadaşıma iğneden sonra 3 gün üstüste ilişki sonrasında gün aşırı ilişki demişti
Malesef bendeAnnem lerde bizim zamanımız böyle şeyler yoktu diyo kendinizi günlerle sınırlamayin adet olana kadar devam edin gerisi Allaha kalmış diyo bide ben çok stres yapıyorum kendimi test yapmaktan alikoyamiyorun
Bugün 9. Gün canım senin kaçıncı gün iğnenin?Çatlama iğnesi beta hcg hormonu içeriyor Muş o yüzden de test pozitif çıkabiliyor ben regl im geçmeden yapmiycam ama seninki az kaldı galiba güzel haber verirsin insallah
Test yapmışmıydın peki canım ? Çok geçmiş olsunBenim bu ay 14. Günde kanama oldu doktora gittim kese gördü ama yalancı kese mis malesef
Ben de 12 . Gün cuma işte bakalım hayırlısı olsun :)Sagolasin Çatlama iğnesi nden 9 gün sonra kanda 8.96 çıktı 12. Gün ev tipi test 2. Çizgi silikti
İnş canım hepimizinInsallah hayırlı haberlerini alırız
Hayirlisi olsun inşallah canım güzel haberlerini paylasirsin inşallah bu topikte.. herseyin bi vakti saati olduğu gibi bebislerinde ole yoksa da üzülme gelecek aya odaklan. Sende yada eşinde bi sıkıntı var mı canım? Bana bunu soranlara ikimizde de problem yok derdim çünkü sürekli doktorlardaydim sonunda anladım ki problem bendeymis:)yok kuzum betaya baktırmadım benim midemde ağrı vardı bir haftadır gittikçe de şiddetlendi bu yüzden gitmiştim sabah bir baktırayım dedim ama vazgeçtim negatifi görmek istemedim.normal kan değerlerime baktırdım.günümü bilemiyorum geçen ay 1 hafta erken adet oldum en geç cumaya olmam lazım bakalım
ben sadec hormon tahlillerimi yaptırdım canım eşimde vermedi tahlil.sendeki problem neymiş ben malesef dün gece adet oldum bu ay da klomen kullanıp kullanmamakta kararsızımHayirlisi olsun inşallah canım güzel haberlerini paylasirsin inşallah bu topikte.. herseyin bi vakti saati olduğu gibi bebislerinde ole yoksa da üzülme gelecek aya odaklan. Sende yada eşinde bi sıkıntı var mı canım? Bana bunu soranlara ikimizde de problem yok derdim çünkü sürekli doktorlardaydim sonunda anladım ki problem bendeymis:)
canımmmmm iyiyim sen nasılsın bende sizi çok özledim ya sohbetinizi arkadaşlığınızı.umutlar tükenince insan bir kötü oluyor.bende kist olmuştu ya canım ocak ayında adetimin 4.günü gittim doktora kistler yokmuş.bu ayda dün akşam adet oldum canım.klomen kullanıp kullanmamakta kararsızım.doktorumda yok bu hafta pazartesi var o zaman da klomen için geç oluyor.bunu kendimiz alıpta kullansak bitince gitsem ben çünkü doktor 2 ay deneyeceğiz demişti ama kara da veremiyorumKuzu napıyosun ya özledim seni valla bu ay klomen kullandınmı sen sancım var diyosun ben ara verdim bebeğe oluruna bıraktım
Ben sonraki ay etki etmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?