- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi twins scorpion
-
İnşallah canım gidiversinler bı ıkı saatliğinebende bulamıyorum aslında birde evde insan olunca yandık yani inşallah o gün olmaz da rahat rahat yaparım banyo mu da.
evi üst katta ama akşam bizde yatmaya başladı işler karışık yaniİnşallah canım gidiversinler bı ıkı saatliğine
Sız ust kata çıkın değişiklik olsunevi üst katta ama akşam bizde yatmaya başladı işler karışık yani
aman kalsın kuzum ben evimden başka yere gitmem keşke herkez evine gitse yani kimseyi rahatsız etmeseSız ust kata çıkın değişiklik olsun
Aynen canım hadı bırlıkte dua edelım gelmesınleraman kalsın kuzum ben evimden başka yere gitmem keşke herkez evine gitse yani kimseyi rahatsız etmese
hahahah inşallah kuzum ama benim pek ümidim yok açıkcası ama duamı ederim yinede bir de çocuk için eski hayatıma devam etmeliyim ilişki konusuna.evde başka biri olunca yapamıyorum ben ya bunu aşmam lazımAynen canım hadı bırlıkte dua edelım gelmesınler
Aynen canım en kötü bebek için yapman lazım ama kendın ıcın esin için evliliğin içinde yapman lazım silkelenip kendıne gelıo normal yaşantına devam etmen lazım ne yasadın noldu bılmıyorum ama sabret çapala gelıcek guzel gunlerhahahah inşallah kuzum ama benim pek ümidim yok açıkcası ama duamı ederim yinede bir de çocuk için eski hayatıma devam etmeliyim ilişki konusuna.evde başka biri olunca yapamıyorum ben ya bunu aşmam lazım
ya aslında çok büyük birşey değil belki de kv doğalgaz faturası çok gelmiş diye bizde yatmaya başladı.ona moralim bozuldu.rahatsız hissettim kendimiAynen canım en kötü bebek için yapman lazım ama kendın ıcın esin için evliliğin içinde yapman lazım silkelenip kendıne gelıo normal yaşantına devam etmen lazım ne yasadın noldu bılmıyorum ama sabret çapala gelıcek guzel gunler
Kayınvalıdenlermıya aslında çok büyük birşey değil belki de kv doğalgaz faturası çok gelmiş diye bizde yatmaya başladı.ona moralim bozuldu.rahatsız hissettim kendimi
aynenKayınvalıdenlermı
Ne kadarlık evlisiniz canım sevap işliyosun boşver rabbim karşılığını verır
7 yıl oldu canım ya bir taraftan öyle düşünüyorum da bir taraftanda biz düştüğümüzde kv dahil kimse yardım etmedi bize.bir yandan da bunları düşünüyorum sinri oldum işte akşam ama ona belli etmedim tabi ilişkiye de giremiyorum ya diken üstünde gibi zevki bile olmaz ki böyle napacaz bakalımNe kadarlık evlisiniz canım sevap işliyosun boşver rabbim karşılığını verır
Bişey diyimmi onların ayıbı kapat kapını işine bak biraz yat sonra duşa girersin7 yıl oldu canım ya bir taraftan öyle düşünüyorum da bir taraftanda biz düştüğümüzde kv dahil kimse yardım etmedi bize.bir yandan da bunları düşünüyorum sinri oldum işte akşam ama ona belli etmedim tabi ilişkiye de giremiyorum ya diken üstünde gibi zevki bile olmaz ki böyle napacaz bakalım
orası da öyle tabi yaptıklarını düşüdükçe sinirlerim bozuluyor ama sesimi çıkarmamaya çalışıyorum kapatacağım kapımı banyo mu da edeceğim sonuçta kendi evim kendi düzenim gelen kendisi.bu kadar çok istediğim birşeyi sırf onlar var diye erteleyemem.rahatıma bakmam lazımBişey diyimmi onların ayıbı kapat kapını işine bak biraz yat sonra duşa girersin
Ay zaten sakın erteleme kendı hayatına bak allah aşkına kimseye bakma boşverrrr sallaaa sallaa vur duvaraorası da öyle tabi yaptıklarını düşüdükçe sinirlerim bozuluyor ama sesimi çıkarmamaya çalışıyorum kapatacağım kapımı banyo mu da edeceğim sonuçta kendi evim kendi düzenim gelen kendisi.bu kadar çok istediğim birşeyi sırf onlar var diye erteleyemem.rahatıma bakmam lazım
Yapar canım yumurtan geç çatladıysa adetinde gecikir benim 4 gün gecıkmişti adetim ama gebelikte ihtimaller arasında tabiii belirti var mıKızlar 1 gün geciktim klomen adet gecikmesi yapar mi ?
16. Gün Çatladı. Adet belirtilerim varYapar canım yumurtan geç çatladıysa adetinde gecikir benim 4 gün gecıkmişti adetim ama gebelikte ihtimaller arasında tabiii belirti var mı
Bır hafta içinde olada bılırsın olmayada beklıcksın kanda baktır yada hemen acilde16. Gün Çatladı. Adet belirtilerim var
Hadi ya demekki gecikme olablirBır hafta içinde olada bılırsın olmayada beklıcksın kanda baktır yada hemen acilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?