klomen kullananlar varmı?

hahahah inşallah kuzum ama benim pek ümidim yok açıkcası ama duamı ederim yinede bir de çocuk için eski hayatıma devam etmeliyim ilişki konusuna.evde başka biri olunca yapamıyorum ben ya bunu aşmam lazım
Aynen canım en kötü bebek için yapman lazım ama kendın ıcın esin için evliliğin içinde yapman lazım silkelenip kendıne gelıo normal yaşantına devam etmen lazım ne yasadın noldu bılmıyorum ama sabret çapala gelıcek guzel gunler

ya aslında çok büyük birşey değil belki de kv doğalgaz faturası çok gelmiş diye bizde yatmaya başladı.ona moralim bozuldu.rahatsız hissettim kendimi

Ne kadarlık evlisiniz canım sevap işliyosun boşver rabbim karşılığını verır
7 yıl oldu canım ya bir taraftan öyle düşünüyorum da bir taraftanda biz düştüğümüzde kv dahil kimse yardım etmedi bize.bir yandan da bunları düşünüyorum sinri oldum işte akşam ama ona belli etmedim tabi ilişkiye de giremiyorum ya diken üstünde gibi zevki bile olmaz ki böyle napacaz bakalım

Bişey diyimmi onların ayıbı kapat kapını işine bak biraz yat sonra duşa girersin

Bişey diyimmi onların ayıbı kapat kapını işine bak biraz yat sonra duşa girersin
orası da öyle tabi yaptıklarını düşüdükçe sinirlerim bozuluyor ama sesimi çıkarmamaya çalışıyorum kapatacağım kapımı banyo mu da edeceğim sonuçta kendi evim kendi düzenim gelen kendisi.bu kadar çok istediğim birşeyi sırf onlar var diye erteleyemem.rahatıma bakmam lazım

Ay zaten sakın erteleme kendı hayatına bak allah aşkına kimseye bakma boşverrrr sallaaa sallaa vur duvara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…