klomen kullananlar varmı?

Kızlar alemsiniz ya yazılarınızı okuyunca yüzümde tebessüm oldu çok sagolun valla iyiki varsınız adet olan arkadaşım inş önümüzdeki ay bebişin gelir olduysa bir hayr olmadıysa bin hayr aramak lazım vardır bundada bi hayr inşALLAH zatin klomen kullananlar ikinci ay ve sonraki aylarda daha çok gebe kalan var sıkma canını

Aynen vardır bı hayır ben çalışırken hastalarımız gelıyordu 3 aylık evlıyim 5 aylık evliyim hamıle kalamıyom diye amann dur hele acelen ne diyoduk aa bi evlendim 3 ayda ya olmazsa acaba olucakmı nıye olmuyo derkenn kendımı klomen kullanırken buldumm ılk geceden hamıle kalanıda gördümm 10 sene sonra gebe bıraktığımız annelerimizide gördüm herkesle birlikte ağladım herkesle güldüm gereksiz yere kürtaj olanlarda var neler var nelerr ne hikayelerrr

Hastanelerde bin bir türlü insan geliyor hepsinin derdi sıkıntısı bambaşka hele şu günlerde halepten gazzeden filistinden gelen haberlerle herşeyi unuttum onları düşünüyorum onları görünce kendi derdime imreniyorum hiçbir sıkıntı onların yaşadığı kadar ağır olamaz nefsime yenik düştügümü farkettim neyi çok istiyosak onunla imtihan oluruz şimdi herşeyi unutalım aman olursa olur olmazsa olmaz diyelim önümüzdeki aylara bakalım

Aynen canım çok doğru

Teşekkür ederim kızlar. Esimin de benim de içime öyle doğmuştu aslında. Sanki ikinci ay olcak gibi.normalde hiç kafama takmiyorum da bu sürece girince ister istemez beklenti olusuyor. Rabbim en Hayırlısı ni bilir

Bende klomen kullandım iki ay ve hic yumurtam olusmadı pco hastasiyim. bende hicbir ise yaramadı. Simdi igneli tedaviye gectik puregon 600 ve catlatma ignesi kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…