- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Gebelikte olabılır yani tam bi muamma bu gınlerHadi ya demekki gecikme olablir
Aynen canım çok doğruHastanelerde bin bir türlü insan geliyor hepsinin derdi sıkıntısı bambaşka hele şu günlerde halepten gazzeden filistinden gelen haberlerle herşeyi unuttum onları düşünüyorum onları görünce kendi derdime imreniyorum hiçbir sıkıntı onların yaşadığı kadar ağır olamaz nefsime yenik düştügümü farkettim neyi çok istiyosak onunla imtihan oluruz şimdi herşeyi unutalım aman olursa olur olmazsa olmaz diyelim önümüzdeki aylara bakalım
Senin yumurta akı gibi akıtın olmuş muydu adet Günlerinde ?Gebelikte olabılır yani tam bi muamma bu gınler
Olmuştu beyaz akıntımda olmuştu geçen aySenin yumurta akı gibi akıtın olmuş muydu adet Günlerinde ?
Ben ilk defa böyle şeyler yaşıyorum klomenden dolayı mi yani :s kasık ağrım da çok. Sen iğne mi olmuştun sadece klomen mi kullanmıştın?Olmuştu beyaz akıntımda olmuştu geçen ay
Klomen kullandım çatlatma iğneside oldum senın kaçıncı ayın canım sende ıgne olmusmuydunBen ilk defa böyle şeyler yaşıyorum klomenden dolayı mi yani :s kasık ağrım da çok. Sen iğne mi olmuştun sadece klomen mi kullanmıştın?
Benim klomen ile ilk ayım iğne kullanmadım.Klomen kullandım çatlatma iğneside oldum senın kaçıncı ayın canım sende ıgne olmusmuydun
Yumurtanın çatlayıp çaglamadığına bakıldı mı ilk ay insan tetikte oluyor akıntı ağrı kramp dahada bi dikkat ediyorsunBenim klomen ile ilk ayım iğne kullanmadım.
Aslında doktorum pek ümitli konuşmadı ilişki günü verdi ama ben ağrımdan ve gelen akıntı dan anladım yumurtanın ÇatladığınıYumurtanın çatlayıp çaglamadığına bakıldı mı ilk ay insan tetikte oluyor akıntı ağrı kramp dahada bi dikkat ediyorsun
İlişkiyi denk getırdıysen ınşşalah gebesindir yarın yaptır tahlılAslında doktorum pek ümitli konuşmadı ilişki günü verdi ama ben ağrımdan ve gelen akıntı dan anladım yumurtanın Çatladığını
Cuma Gününü bekleyeceğim. Birde sarımı akıntım oldu bugünİlişkiyi denk getırdıysen ınşşalah gebesindir yarın yaptır tahlıl
Hayırlısı olsun canım gebelik belirtileriyle adet belirtileri bence tıpkısının aynısı beyaz akıntı normal ama sarı ise enfeksiyon olabilirCuma Gününü bekleyeceğim. Birde sarımı akıntım oldu bugün
Aynen hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım gebelik belirtileriyle adet belirtileri bence tıpkısının aynısı beyaz akıntı normal ama sarı ise enfeksiyon olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?