- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Günaydın canimmm isteyim çay içiyorum sende ne var ne yokgünaydın hanımlar ne var ne yok
bende de aynı canım dün iş çıkışı vurdurduk iğneyi bakalım hayırlısı akşam da afedersin yaptık ama bir şey anlamadım diken üstündeydim resmen moralim bozuk bir şekilde yaptım yaniGünaydın canimmm isteyim çay içiyorum sende ne var ne yok
Hayirlisi kuzumm o utansın sen neden utaniyosunkii.. İnşallah çatlamış tir tutar miniğinbende de aynı canım dün iş çıkışı vurdurduk iğneyi bakalım hayırlısı akşam da afedersin yaptık ama bir şey anlamadım diken üstündeydim resmen moralim bozuk bir şekilde yaptım yani
ya bu kadar etkileneceğimi inan bilmiyordum kuzum ya ama çok fena oldum birde sinir oluyorum ya ne zevk oldu ne heyecen resmen robot gibiydim yani.akıntımı takip ediyorum bir yandan da canım çatladığını anlarım herhalde.inşallah çatlar da kist falan oluşmaz.iğneyi sırf o yüzden vuruldum inanır mısın içimde öyle bir his oldu ki çocuk falan istemez hale geldim insanı soğutuyorlar herşeyden ya.Hayirlisi kuzumm o utansın sen neden utaniyosunkii.. İnşallah çatlamış tir tutar miniğin
yok canım ya yatmak falan duymadım ben hastanede oldum çıktım hemen.çatladı mı senin yumurtan haberin var mıİğne olduktan sonra yatmak dinlenmek falan gerekiyor mu?
hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.çatladığına dair bilgin var mı canım hissettin mi hiçGünaydın ben de yeni geldim aranıza. bugün iğne olalı 7. günüm bekleyiş devam.
Asıl onlara inat kararlı ol eşine yakın ol soğukluk sokma arayaya bu kadar etkileneceğimi inan bilmiyordum kuzum ya ama çok fena oldum birde sinir oluyorum ya ne zevk oldu ne heyecen resmen robot gibiydim yani.akıntımı takip ediyorum bir yandan da canım çatladığını anlarım herhalde.inşallah çatlar da kist falan oluşmaz.iğneyi sırf o yüzden vuruldum inanır mısın içimde öyle bir his oldu ki çocuk falan istemez hale geldim insanı soğutuyorlar herşeyden ya.
az önce vurulmuşsun canım ben önceden vuruldun sandım.birde akşamı değerlendir ya da yarın sabah erken yapın ama olsun mutlaka.İğne olduktan sonra yatmak dinlenmek falan gerekiyor mu?
eşimde anladı zaten morali bozuldu iyice bende öyle yaparım diyordum ama ne bileyim hiç bu kadar etkileneceğimi tahmin etmedim.evlendiğimden beri yaptığım en kötü ilişkiydi ya.sanki ne olacak ayrı odada diyorum ama beynim durmuyor düşünmekten.kendi yaşadıklarımı ve kv bile destek olmadığı zamanları düşünüyorum sanırım sinirim de bundan dolayı.Asıl onlara inat kararlı ol eşine yakın ol soğukluk sokma araya
Aynen unutması zor olur tabi ne kadar olsa insan düşünmeden duramaz bol dua bol sabır varsa yoksa eşin bide inşaallah evlatların kv gelırrr geçerreşimde anladı zaten morali bozuldu iyice bende öyle yaparım diyordum ama ne bileyim hiç bu kadar etkileneceğimi tahmin etmedim.evlendiğimden beri yaptığım en kötü ilişkiydi ya.sanki ne olacak ayrı odada diyorum ama beynim durmuyor düşünmekten.kendi yaşadıklarımı ve kv bile destek olmadığı zamanları düşünüyorum sanırım sinirim de bundan dolayı.
ayyy inşallah kafamı dağıtamıyorum bir türlü ya belli etmemeye çalışıyorum ama eşime de dedim akşam çocuk işi olmasa hayatta yapmam diye kırıldı biraz ama napayım düşüncemi söylemek zorundayım.neyse takmamaya çalışmalıyım sanırım.Aynen unutması zor olur tabi ne kadar olsa insan düşünmeden duramaz bol dua bol sabır varsa yoksa eşin bide inşaallah evlatların kv gelırrr geçerr
Haklısın canım da boşver sen akış a devam et saygini bozmadan eşinle aranı soğutma onlar içinya bu kadar etkileneceğimi inan bilmiyordum kuzum ya ama çok fena oldum birde sinir oluyorum ya ne zevk oldu ne heyecen resmen robot gibiydim yani.akıntımı takip ediyorum bir yandan da canım çatladığını anlarım herhalde.inşallah çatlar da kist falan oluşmaz.iğneyi sırf o yüzden vuruldum inanır mısın içimde öyle bir his oldu ki çocuk falan istemez hale geldim insanı soğutuyorlar herşeyden ya.
aklımda sinsi planlar var aslında :) hayata geçirmeyi 4 gözle bekliyorum aslında böyle değilim ben ya severim kv yi ama yaptıkları çok yanlış geliyor bana.kötü gelin izlenimi uyanmasın yani :)Haklısın canım da boşver sen akış a devam et saygini bozmadan eşinle aranı soğutma onlar için
Kizz yok hic öyle bi izlenim uyanmadı saçmalama.. neymiş planların bakimmm fena gelinnaklımda sinsi planlar var aslında :) hayata geçirmeyi 4 gözle bekliyorum aslında böyle değilim ben ya severim kv yi ama yaptıkları çok yanlış geliyor bana.kötü gelin izlenimi uyanmasın yani :)
sağol canım hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah. 36 saatten sonra sabaha karşı lavoboya kalktığımda bir ağrı oldu bir haftadırlar özellikle sabhları hafif bir bel ağrısı birde yürüdüğüm zaman sağ kasıkta ağrı var iğnenin etkisimi bilemiyorum canım.hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.çatladığına dair bilgin var mı canım hissettin mi hiç
inşallah canım hepimiz yazarız buraya güzel şeyler yumurtlamadan dolayı olmuş olabilir canım akıtın da oldu mu çok.sağol canım hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah. 36 saatten sonra sabaha karşı lavoboya kalktığımda bir ağrı oldu bir haftadırlar özellikle sabhları hafif bir bel ağrısı birde yürüdüğüm zaman sağ kasıkta ağrı var iğnenin etkisimi bilemiyorum canım.
akıntımda oluyor canım ama takıntı yapıp herşeyi bebişe yormak istemiyorum ilk denemem sonra üzülmekten korkuyor insan. bakalım inşallah =) sen yeni oldun sanırım iğne bir belirti var mı sen deinşallah canım hepimiz yazarız buraya güzel şeyler yumurtlamadan dolayı olmuş olabilir canım akıtın da oldu mu çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?