- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
bende dün akşam oldum canım yok şimdilik bir belirti bakalım inşallah çatlar bakalımakıntımda oluyor canım ama takıntı yapıp herşeyi bebişe yormak istemiyorum ilk denemem sonra üzülmekten korkuyor insan. bakalım inşallah =) sen yeni oldun sanırım iğne bir belirti var mı sen de
az önce vurulmuşsun canım ben önceden vuruldun sandım.birde akşamı değerlendir ya da yarın sabah erken yapın ama olsun mutlaka.
Spermler 72 saat canlı kalır canım umudunu yıtırme 5 gıdıcekse bence 4 gıbı ılışkıye gırın bu akşam değilBu akşam olacak ancak canım yarın sabah 5 de gidecek eşim olmaz o yüzden bu ay çok umut etmiyorum
Spermler 72 saat canlı kalır canım umudunu yıtırme 5 gıdıcekse bence 4 gıbı ılışkıye gırın bu akşam değil
Evet sabah 9da olması gerekır ama dız 5 den önce en geç saatte gırersenız şansın yuksek umutsuz olma hıç canımDoktor yarın olması gerekirdi ama artık bugün olsun dedi artık en geç saate ayarlayacağız
o tarz şeyleri ben gebelik beliritisi diye biliyorum canım ama umutlandırmak da istemem iğneden de oluyor mu o konuda da fikrim yokKızlar klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar göğüsünüzde ne gibi değişiklikler oldu ağrı haricinde siyah kısmın koyulaşma böyle pütür pütür sivilce gibi şeylet oluştumu benim gibi
Bence iğneden dolayıda olabilir hiç umutlanmıyorum valla canım yaa ama neden böle oluyo anlamıyorum idrarda negatıf çıktı dün ama bılmıyorum yanı inşallahh hayırlısıyla vardıro tarz şeyleri ben gebelik beliritisi diye biliyorum canım ama umutlandırmak da istemem iğneden de oluyor mu o konuda da fikrim yok
belki çıkmamıştır canım bat ne zamandı senin birde yumurtanın çatladığını anladın mı sen ben de bir değişiklik yok şuanda da.Bence iğneden dolayıda olabilir hiç umutlanmıyorum valla canım yaa ama neden böle oluyo anlamıyorum idrarda negatıf çıktı dün ama bılmıyorum yanı inşallahh hayırlısıyla vardır
Anladım sonra zaten ultrasonla bakıp progesteron testi yapıldı 24 ile 36 saat arasında fazlaca ağrım oldu bat geçen ay geciktiği için 19 u olabılır ama normalde 28 gınde bı oluyodum ole olurda yarın felanbelki çıkmamıştır canım bat ne zamandı senin birde yumurtanın çatladığını anladın mı sen ben de bir değişiklik yok şuanda da.
anladım canım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz benimde akıntı yok ama ara ara sol tarafa giren bir ağrım var bakalım çatlasında inşallah kiste falan dönüşmesinAnladım sonra zaten ultrasonla bakıp progesteron testi yapıldı 24 ile 36 saat arasında fazlaca ağrım oldu bat geçen ay geciktiği için 19 u olabılır ama normalde 28 gınde bı oluyodum ole olurda yarın felan
Çatlar çatlar merak etme inşşalahanladım canım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz benimde akıntı yok ama ara ara sol tarafa giren bir ağrım var bakalım çatlasında inşallah kiste falan dönüşmesin
inşallah canım bakalım takip edeceğim kendim akıntı olursa anlarım herhalde.Çatlar çatlar merak etme inşşalah
canım yarın kaçta gideceksin doktora var mı bir değişiklik bugünHaklısın canım da boşver sen akış a devam et saygini bozmadan eşinle aranı soğutma onlar için
11 gibi giderim canimm heralde bi değişiklik yok ama koltuk altım yaniyo sadece akıntım var bide çok asırı olmamakla berabercanım yarın kaçta gideceksin doktora var mı bir değişiklik bugün
yumurtlaman yaklaştıysa canım ateşim çıkıyorsur belki hber ver burdan bakalım sende durumlar nasıl bende akşam vurdurdum iğneyi.ara ara bir ağrım var sadece bakalım çatlar inşallah da hayırlısıyla.11 gibi giderim canimm heralde bi değişiklik yok ama koltuk altım yaniyo sadece akıntım var bide çok asırı olmamakla beraber
Haber veririm canimm yarın ne durumdaymis bakalım. İnşallah çatlar kuzumm.. bana da iğne verecek mi bakalım nasil bir tedavi uygulayacakyumurtlaman yaklaştıysa canım ateşim çıkıyorsur belki hber ver burdan bakalım sende durumlar nasıl bende akşam vurdurdum iğneyi.ara ara bir ağrım var sadece bakalım çatlar inşallah da hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?