klomen kullananlar varmı?

Kızlar klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar göğüsünüzde ne gibi değişiklikler oldu ağrı haricinde siyah kısmın koyulaşma böyle pütür pütür sivilce gibi şeylet oluştumu benim gibi

Kızlar klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar göğüsünüzde ne gibi değişiklikler oldu ağrı haricinde siyah kısmın koyulaşma böyle pütür pütür sivilce gibi şeylet oluştumu benim gibi
o tarz şeyleri ben gebelik beliritisi diye biliyorum canım ama umutlandırmak da istemem iğneden de oluyor mu o konuda da fikrim yok

o tarz şeyleri ben gebelik beliritisi diye biliyorum canım ama umutlandırmak da istemem iğneden de oluyor mu o konuda da fikrim yok
Bence iğneden dolayıda olabilir hiç umutlanmıyorum valla canım yaa ama neden böle oluyo anlamıyorum idrarda negatıf çıktı dün ama bılmıyorum yanı inşallahh hayırlısıyla vardır

Bence iğneden dolayıda olabilir hiç umutlanmıyorum valla canım yaa ama neden böle oluyo anlamıyorum idrarda negatıf çıktı dün ama bılmıyorum yanı inşallahh hayırlısıyla vardır
belki çıkmamıştır canım bat ne zamandı senin birde yumurtanın çatladığını anladın mı sen ben de bir değişiklik yok şuanda da.

belki çıkmamıştır canım bat ne zamandı senin birde yumurtanın çatladığını anladın mı sen ben de bir değişiklik yok şuanda da.
Anladım sonra zaten ultrasonla bakıp progesteron testi yapıldı 24 ile 36 saat arasında fazlaca ağrım oldu bat geçen ay geciktiği için 19 u olabılır ama normalde 28 gınde bı oluyodum ole olurda yarın felan

Anladım sonra zaten ultrasonla bakıp progesteron testi yapıldı 24 ile 36 saat arasında fazlaca ağrım oldu bat geçen ay geciktiği için 19 u olabılır ama normalde 28 gınde bı oluyodum ole olurda yarın felan
anladım canım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz benimde akıntı yok ama ara ara sol tarafa giren bir ağrım var bakalım çatlasında inşallah kiste falan dönüşmesin

11 gibi giderim canimm heralde bi değişiklik yok ama koltuk altım yaniyo sadece akıntım var bide çok asırı olmamakla beraber
yumurtlaman yaklaştıysa canım ateşim çıkıyorsur belki hber ver burdan bakalım sende durumlar nasıl bende akşam vurdurdum iğneyi.ara ara bir ağrım var sadece bakalım çatlar inşallah da hayırlısıyla.

Haber veririm canimm yarın ne durumdaymis bakalım. İnşallah çatlar kuzumm.. bana da iğne verecek mi bakalım nasil bir tedavi uygulayacak

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakim bugün doktora gittim adetin 14 .günü sağ tarafta 2 cm 2 tane yumurta oluşmuş gayet iyi dedi kendide çatlar istersen ignede vere bilirim ovitrella iğne vuruldum 36 saat sonra gün aşırı ilişki önerdi hadi hayırlısı birde doktor bu ay olmazsa 1 ay ara verecez kendiliğinden de ola bilir dedi klomen bu ay kullanmıycaz diyo bakalım artıkın

Aleyküm selam canım çok guzel ınşşalah bu ay olur hayırlısuylada gerek kalmaz ara vermeye

Arkadaşlar bişey daha sorucam yumurta sağda olunca erkek çocuk oluyomuş solda olunca kız hiç çevresinde böyle birşey duyan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…