- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Yok canım öyle bişeyArkadaşlar bişey daha sorucam yumurta sağda olunca erkek çocuk oluyomuş solda olunca kız hiç çevresinde böyle birşey duyan varmı acaba
Canım yumurta 24 saat canlı kalıyor akşam geç kalmadan değerlendirirsin stres yapmagünaydın herkesehayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günün hürmetine yüzümüzü güldürsün inşalllah. sanırım benim yumurta çatlıyor ağrım var çok ve akıntım başladı.sabahı değerlendiremedik malesef ki akşma yapılsa etkisi olur mu bilen söylesin çok üzülüyorum ya
ayyy inşallah canım ya elimde olmayan sebeplerle oldu bu ya.ona sinir oluyorum.o kadar hazırlan o kadar uğraş sonra hiçbirşey istediğin gibi olmasın.bu akşam geç olmadan yapayım ben bakalım canımCanım yumurta 24 saat canlı kalıyor akşam geç kalmadan değerlendirirsin stres yapma
Malesef canım olsa bile zoraki oluyormuş gibi iki tarafta geriliyor birde saatler olaya girince yarış atı gibi inşallah hayırlısı olur hakkında.ayyy inşallah canım ya elimde olmayan sebeplerle oldu bu ya.ona sinir oluyorum.o kadar hazırlan o kadar uğraş sonra hiçbirşey istediğin gibi olmasın.bu akşam geç olmadan yapayım ben bakalım canım
inşallah canım çok sağol bakalım akşama yaparız gerisi Rabbim e kalmışMalesef canım olsa bile zoraki oluyormuş gibi iki tarafta geriliyor birde saatler olaya girince yarış atı gibi inşallah hayırlısı olur hakkında.
ben anlamıyorsum canım normalde problem olduğundan mıdır nedir akıntım bile olmazdı benim her ay.ağrım da olmazdı ama sanırım iğneden anlıyoruz bu sefer.dün bende de çok bir değişiklik yoktu bu sabah başladı ağrılar da akıntı da.36 saat geçtikten sonra yani.sende anlarsın eminim ben,m baya ağrım var çünkü normalde olmazdı.Yumurta çatladıgını her zaman hissediyomusun yoksa iğnemi vurukdun canım bende dün iğne vuruldum ama hiç bir değişiklik yok ne kramp nr ağrı nr batma ben anarmalmiyim yaa
tek vardı canım bende o da sol taraftaymış sağdaki gelişmemişti.benim ağrılar 36 saat geçince başladı sabah 7 sıralarıydı.ama değerlendiremedik biz ya akşam olsa geç olmaz inşallahBen hesapladım bu gece saat 3 denk geliyor 36 saat bakalım bişey olcakmı fazla sitres yapma kaç yumurtan vardı
herkeste farklı belirti oluyor sanırım canım benim baya var çünkü ağrım.hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelimGünaydın. Bende hiç bi ağrı olmamişti. Kontrole gittiğimde kasık ağrısı var mı diye sordu doktor.benim sadece igneyi vuruldugum gün akşamki ilişki sırasında sancim olmuştu. Onu söyledim. O zaman çatlamiş dedi.ondan sonra da adet oluncaya kadar hiç bi ağrım sizim olmadı. Yani kendini şartlama bence.allah isterse olur
inşallah olur canım ikincide olanlarda çok varmış.hayırlısıyla güzel haberler alırız inşalalhAmin.ben haftaya ikinciye basliycam belki bu ay olur
hahahahah inşallah canım o günleri de görürüz :) benim moraller yine bozuktu bugün gerçi ama kendime gelmeye çalışıyorumİnşallah canım. İnşallah öbür ay artık isim ararken birbirimize danışiriz
ya o kadar uğraşıyoruz ilaç kullandık iğne olduk ama gel gelelim evdeki misafir sayesinde rahat rahat çalışma yapamıyoruz buna moralim bozuldu ya kafamı fazla takıyorum sanırım bu şeylereNiye bozuktu hayirdir
ya doğru söylüyorsun da bu beni zaten fazlasıyla etkiledi sanırım zamanında yaşadıklarımdan dolayı aklıma o günler geliyor devamlı aklıma dün daha iyiydim aslında günler geçtikçe alışacağız sanırım birkaç ay sabretmemiz lazım.dediğim gibi sanırım geçmişimdekileri unutamadığımdan bütün bunlar.o günler aklıma geliveriyor kendimi hiçbirşeye veremiyorum malesef.Niye bu kadar takiyon ki.evlisiniz sonucta.kV ile yasasan hiç dokunmucan mi eşine. Bi de öyle insanları düşün .benim esimin ilk evliliginden bi kızı var.8 yaşında. Tam iğnenin ertesi günü aldı eşim annesinden. Ben de alma bu hafta diyemedim. 36 sonrası gece 11 bucukta. Kız ısrarla uyumuyo.sonra eşim biz bi konuşalım canım dedi bana kalkıp gittik.ben evde biri var diye değil de.nihayetinde çocuk pat diye odaya girse ne olcak diye endiselendim.ama eşim hiç stres olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?