- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
ahhh canım çok sağol desteklerin için.akşam öyle dua ettim zaten hayırlısıyla nasip etsin Rabbim de şu aklımdakilerden kurtulayım.Aslında geçmişi düşünüp dahaazimle yapman lazım. Çünkü bebeğin geçmişin uzuntusunu silecek kadar mutlu edecek seni
Canım benim bu ay ilk tedavim sağda 2 cm 2 yumurta var dedi doktor adet olursan bu ay devam etmiycez kendiliğinden de olur dedi gelmene gerek yok ara verelim dedi ama ikinci ayda hamile kalan çok duydum doktor bana niye öyle dedi kendiliğinden olsa 2 sene önce düşük yaptım iki sene içinde kendiliğinden yine olurdu ben napıcam yaaAmin.ben haftaya ikinciye basliycam belki bu ay olur
Aahah guldurdun benı kız gelırım yardıma kavgaya ıkı ay klomen kullandıysa sonraki ay etkisini gösterir ilaç zatenYada adet bittikten sonra 14 .gün gitsem yumurtam oluşmuşmu diye baktırsam olurmu acaba olmadıysa doktorla kavga ederim senin yüzünden derim
merhaba canım biraz sessizdi burası nasıl gidiyor benim ağrım oldu sabah çok hala devam ediyor akıntım da var çatladı sanırım.sabahı değerlendiremedim ama akşamı inşallah değerlendirmem lazım.geç sayılmaz dimiAahah guldurdun benı kız gelırım yardıma kavgaya ıkı ay klomen kullandıysa sonraki ay etkisini gösterir ilaç zaten
Yok kuzum olucaksa olur zaten bı onceki ilişki spermleri 3 gün duruyor zaten bu akşamıda değerlendirin ama biraz rahat olarak değerlendir romantik eşine onu sevdiğini hissettirmerhaba canım biraz sessizdi burası nasıl gidiyor benim ağrım oldu sabah çok hala devam ediyor akıntım da var çatladı sanırım.sabahı değerlendiremedim ama akşamı inşallah değerlendirmem lazım.geç sayılmaz dimi
Çatlatma iğnesini okfuktan sonra ilk 36 saatte ağrı olması iyidir daha sonrada ağrılar olabılıryor çatlayan yumurta sayına bağlı ağrı olması iyi bişey yaniselamm çatlama iğnesinden sonra bir kaç gün kasık agrım oldu 8. gün bugün ağrı kesildi. ağrı olması iyi mi kötümü deneyimi olan var mı
peki kesiliyor mu ağrı normal mi benim ilk iğnem inşallah hayırlı sonuclanır ne belirti olsa ona yoruyor insan ama suan bi belirti yok normale döndü sanki.Çatlatma iğnesini okfuktan sonra ilk 36 saatte ağrı olması iyidir daha sonrada ağrılar olabılıryor çatlayan yumurta sayına bağlı ağrı olması iyi bişey yani
aynen canım sabah 6 gibiydi erken kalktım ama olmadı malesef kv de de kalkmıştı rahat edemedim yine.neden bu kadcar takıyorum bilmiyorum resmen buz gibi soğudum ya neden böyle oldum bilmiyorum kafamda hep o ve yaptıkları yaşadıklarım.dediğin gibi yapayım bari canım çünkü çarşamba günü çok isteksiz oldu benim tarafımdan biraz gönlünü almam lazım galiba.Yok kuzum olucaksa olur zaten bı onceki ilişki spermleri 3 gün duruyor zaten bu akşamıda değerlendirin ama biraz rahat olarak değerlendir romantik eşine onu sevdiğini hissettir36. Saat bu sabahmıydı
Evet odanızda mumlar felan yak guzel bi masaj gönlünü al kocanınnn baskasından fayda yok sanaaynen canım sabah 6 gibiydi erken kalktım ama olmadı malesef kv de de kalkmıştı rahat edemedim yine.neden bu kadcar takıyorum bilmiyorum resmen buz gibi soğudum ya neden böyle oldum bilmiyorum kafamda hep o ve yaptıkları yaşadıklarım.dediğin gibi yapayım bari canım çünkü çarşamba günü çok isteksiz oldu benim tarafımdan biraz gönlünü almam lazım galiba.
doğru söylüyorsun valla canım ama geç saate yapamam işten gidince hemen yapmayı düşünüyorum çünkü evin boş olması gerekEvet odanızda mumlar felan yak guzel bi masaj gönlünü al kocanınnn baskasından fayda yok sana
Benim ilk 36 saat ağrım oldu sonra kesıldı sonra 3 gun sonra sağ kasıkta kramplar basladı sonra kısa kısa adet ağrısı gibi ağrılarım oldu hala devam edıyorpeki kesiliyor mu ağrı normal mi benim ilk iğnem inşallah hayırlı sonuclanır ne belirti olsa ona yoruyor insan ama suan bi belirti yok normale döndü sanki.
Senin kaçıncı günü canım iğne olduktan sonra. Benimde bugğn olmadı ağrım sonra devam eder mi bilmiyorum.Benim ilk 36 saat ağrım oldu sonra kesıldı sonra 3 gun sonra sağ kasıkta kramplar basladı sonra kısa kısa adet ağrısı gibi ağrılarım oldu hala devam edıyor
İğneden sonra 13. Günüm canım bnm belkı olur ağrın yıneSenin kaçıncı günü canım iğne olduktan sonra. Benimde bugğn olmadı ağrım sonra devam eder mi bilmiyorum.
test yaptırdın mı hiç bi yerde okumuştum 10. günden sonrayapılabilir diye. Ne heyecanlı bekleyiş mi ya =)İğneden sonra 13. Günüm canım bnm belkı olur ağrın yıne
Yok canım yaptırmadım geçen ay adetım 4 gun gectı ama sonra adet oldum o yuzden bu ay saldım çayıratest yaptırdın mı hiç bi yerde okumuştum 10. günden sonrayapılabilir diye. Ne heyecanlı bekleyiş mi ya =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?