- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Canimmm Ayy valla iyiki varsın senn.. solda iki tane 15 mm yumurta oluşmuş hatta 1 tane daha varmıs ama o kaç mm bilmiyorum sağ da 1 tane gördü oda 15 mm heralde tam bilmiyorum yani toplam 4 yumurta oluşmuş bu ay olur gibi dedi pazartesi salı çatlar dedi iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi Ayy heyecanlandım kuzu yaaN Nurumcan94 canım nerelerdesin ne yaptın girmedin hiç bugün merak ettim
kuzum sende iyi ki varsın burda destek olacağız birbirimize ve güzel haberler alacağız gör bak.kaptırmayalım tabi de umudumuzu da kaybetmeyelim senin adına çok sevindim :)Canimmm Ayy valla iyiki varsın senn.. solda iki tane 15 mm yumurta oluşmuş hatta 1 tane daha varmıs ama o kaç mm bilmiyorum sağ da 1 tane gördü oda 15 mm heralde tam bilmiyorum yani toplam 4 yumurta oluşmuş bu ay olur gibi dedi pazartesi salı çatlar dedi iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi Ayy heyecanlandım kuzu yaa
30 yaşındayım canımGülümse 25 kaç yasindasin canım
Canimm inslalah tabi kı de biz de mutlu haberleri alırız burda birbrmizle paylaşırız ocak ayı yeni yil bize uğur getirir insallahhkuzum sende iyi ki varsın burda destek olacağız birbirimize ve güzel haberler alacağız gör bak.kaptırmayalım tabi de umudumuzu da kaybetmeyelim senin adına çok sevindim :)
Canım sen Ebeydin demi 15 mm yumutam olusmus sol da kaç mm olunca çatlıyor bide günde kaç mm buyurÇatlatma iğnesini okfuktan sonra ilk 36 saatte ağrı olması iyidir daha sonrada ağrılar olabılıryor çatlayan yumurta sayına bağlı ağrı olması iyi bişey yani
18 mm olunca olgunlaşmış olur her gun 1mm buyuyor canım 18 den sonra çatlarCanım sen Ebeydin demi 15 mm yumutam olusmus sol da kaç mm olunca çatlıyor bide günde kaç mm buyur
Ben 37 olcam nisanda.benim doktorum elinden gelse ayda iki kere vercek.doktorun belki normal haliyle olacağını dusunuyodur30 yaşındayım canım
Teşekkür ederim canim pazartesi salı çatlar demişti doktorum inşallah öyle olur hayirlisiyla kendiliğinden catlar inşallah18 mm olunca olgunlaşmış olur her gun 1mm buyuyor canım 18 den sonra çatlar
İnşşallah canım sen yınede çatlamışmı çaglamamış mı dıye kontrole gıt bence çağırdımıTeşekkür ederim canim pazartesi salı çatlar demişti doktorum inşallah öyle olur hayirlisiyla kendiliğinden catlar inşallah
Ben 22 sene evvel o hapla hamile kaldim. Oncesi dusukten sonra 1 yil cocugum olmadibununla ilgili bir çok konu açılmış ama çoğu da geçmiş yıllarda bu yüzden bende açmak istedim yarın doktor kontrolüyle klomene başlıyorum aranızda kullanan oldu mu bir de olumlu yarar gören?
Yok cnim çağırmadi adetin gecikince gel dediiİnşşallah canım sen yınede çatlamışmı çaglamamış mı dıye kontrole gıt bence çağırdımı
Ağrını akıntını takip et canım o zaman hayırlısıyla çatlar hemencecin döllenir inşlahhhYok cnim çağırmadi adetin gecikince gel dedii
Canım benim 8 yasında kızım var evlendikten 3 .buçuk sene sonra oldu tedavi görmeden şimdi ikinci evliligim 3 yılımız bitti ilk yıl kendim korundum korunmayı bıraktım ikinci ayda hamile kaldım 4 aylıkken düşük yaptım ama geçen sene martta düşükten sonra olmadı bütün tahlilleri yaptırdım rahim filmi bile çekildim hiç bir sorun yok yumurta tembelliği var dedi onuda nasıl anladı bilmiyom çünki yumurta takibide yaptırmadım hiç bu ay ilk klomen tedavim 2 yumurta oldu 2 cm sağ tarafta hayırlısı allahtan dün ignede oldum adet olursan gelme ara vercez dedi ama ben gidicem olursam inş adet olmam ve hamile kalırım hem de hep beraber oluruzBen 37 olcam nisanda.benim doktorum elinden gelse ayda iki kere vercek.doktorun belki normal haliyle olacağını dusunuyodur
Hayır vermiyo kendi çatlaya bilir diyo ama önlem amaçlı iğne veriyor bana sordu ben iğne istedim ne olur ne olmaz diye çünki yumurta çatlamadımı kist oluyomuşKlomen kullanan herkes iğne de oluyor mu dr m bana vermedi 20 mm olmus çatlayabilir heran dedi
allah bagislasin. İkincisi de olur merak etme. Ben senin yerinde olsam daha ümitli olurum.sıkma canını boş yereCanım benim 8 yasında kızım var evlendikten 3 .buçuk sene sonra oldu tedavi görmeden şimdi ikinci evliligim 3 yılımız bitti ilk yıl kendim korundum korunmayı bıraktım ikinci ayda hamile kaldım 4 aylıkken düşük yaptım ama geçen sene martta düşükten sonra olmadı bütün tahlilleri yaptırdım rahim filmi bile çekildim hiç bir sorun yok yumurta tembelliği var dedi onuda nasıl anladı bilmiyom çünki yumurta takibide yaptırmadım hiç bu ay ilk klomen tedavim 2 yumurta oldu 2 cm sağ tarafta hayırlısı allahtan dün ignede oldum adet olursan gelme ara vercez dedi ama ben gidicem olursam inş adet olmam ve hamile kalırım hem de hep beraber oluruz
Hayırlı olsunnn sabah ilk idrarlamı yapmış acabaKizlar:) gorumcemin bu ay klomene basladigini soylemistim. Adetine 1 gun kala idrar testi Eki Görüntüle 1926014
Yok canim az once benim israrimla yapti sabah yapicakti ben ondan daha sabirsizim zorladim gitti yapti sonuc buHayırlı olsunnn sabah ilk idrarlamı yapmış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?