klomen kullananlar varmı?

Ben idrar testine çok güvenmiyorum şahsen ben yaptım çıkmadı ama kanda çıktı Komşum idrarda baktıçıkmadı aylarca adet olmadı sonra öğrendik 5 aylık hamileymiş en güvenlisi beta hcg testi

Ben idrar testine çok güvenmiyorum şahsen ben yaptım çıkmadı ama kanda çıktı Komşum idrarda baktıçıkmadı aylarca adet olmadı sonra öğrendik 5 aylık hamileymiş en güvenlisi beta hcg testi
yalancı negatıfler oluyo çok ama pozitif çıktığında güvenilir sonuçlar oluyor

Ayy ne güzel yaa bende bu ay ilk defa klomene başladım inşallah bizde böyle sonuçlar aliriz hayirlisyla. Yumurtlama sorunu mu vardı gorumcenin
8 yasinda bir oglu var ama dogumdan sonra pco oldugunu ogrenmis 8 yildir adet sokturucu olmadan adet olmuyormus 1 yil denemis cocuk olmayinca doktora gitmis doktor klomen verdi hatta klomenden sonraki ilk kontrolde buyume olmamisti doktor ise yaramadi herhalde ama haftaya tekrar bakalim dedi sonra haftaya gittiginde 11 mm olmustu bi sonraki kontrolde 17 mm doktor 1-2 gune catlar igneye gerek yok demis 17 sinde adet olmazsan test yap demis o da iste bugun 16 si test yapti benim zorumla bi de baktik cift cizgi:)

Bende ayni onun gibiyim adet sokturucu almazsam adet olmuyorum o yuzden umut oldu bana da insallah gerek kalmaz ama kalirsa da klomen bende de etki eder ins diye dua ediyorum

Canimm çok sevindim onun adına masallah bende de pco var ama ben adt oluyorum da gecikmeli olarak. Ona da şükür tabiki.. bana da umut oldu yaa benim de ilk kullanimim doktora gittim bugün 13. Gun 15 mm olmuş pazartesi salı çatlar dedi inşallah bi umutluyum bi olmicak diye üzülüyorum ama gerçekten umut oldu

Arkadaşlar dün çatlatma ignesi oldum şuan karnımda ve belinde ağrılar var yumurtamı çatlıyo acaba

Ben de adet olmuyorum gorumcem gibiydim aynen pco yillardir var ama cocuk dusunmedigim icin dert etmiyodun derken korundugum donemde tum bunlara ragmen hamile kaldim hemde 4 ay adet olmamistim 4. Ayin sonunda 4 haftalik hamileylken ogrendim.

Bebegimi kaybettim simdi korunma suresindeyim ve arrik bebek istiyorum. Doktora sure bitince ilacla destekleyelim dedim ama doktorum sen hamile kalabiliyosun once bir kac ay dene dedi henuz hic denemedim hamile kalabiliyomuyum kalamiyomuyum diye deneyip 6 ay olmazsa doktorun kapisina gidip klomen diye dirdir etmeyi planliyorum:)

Hakkımızda hayırlısı kuzum bak maşallah ne güzel hamis kalabiliyomussun bence bir mucize inşallah hepimiz icin bu güzel mucizemizin haberini en kısa zamanda almayi nasip eder rabbim

Kızlar bu sabah iğnenin 18. Günü regl oldum ikinci ayımdı bir kaç ay ara vericem belki etkisini gosterir.
Hakkımızda hayırlısı olsun benimde iğnenin 14. Günü idrar testi yaptım yine negatif adet olucam ama bakalım ne zman benımde 2. Ayım ara vermektende korkuyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun benimde iğnenin 14. Günü idrar testi yaptım yine negatif adet olucam ama bakalım ne zman benımde 2. Ayım ara vermektende korkuyorum
4
Bende 14. Gun yaptım negatif buna ragmen regl olmayınca bıraz umutlandım ama sonuç hüsran gecen sene martta ılk kullanışımda tek yumurtayla gebelik olurmuş ama devam etmemişti yine olur sandım 3. Aya takatim kalmadı malesef psikolojimizi çok etkiliyor.

Hayırdır arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıyo hafta sonuyla birlikte sizdemi hafta sonuna girdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…