- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Ben burdayımmm canimmmHayırdır arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıyo hafta sonuyla birlikte sizdemi hafta sonuna girdiniz
Doktor takibiyle anlarsin canimm hormon tahlillerine baktırdın miArkadaslar bu yumrtanın sağlıklı gelismedini ya da gelisip çatlayamadını ya da tembel oldunu nasıl anlıyoruz hangi testlerle artık yumurtalarımdan süphe eder oldum hormon tahlillerimde temiz ama olmuyor olmuyor
Baktırdım baktırmazmıym geçtimiz şubat ayından bu yana ugrasıyoruz 4. Ayımda hamile kaldım dıs gebelik oldu 3 ay korunduk sonra hsgde temiz çıktı ama 2 aydır yine olmuo hep diyrm bi kere oldu yine olur heralde ama olmuyor batım 22 aralık ama bence bu ayda olmadı çok umutsuzum tedaviye baslarız demisti acaba klomenmi verir die düsünüyrmDoktor takibiyle anlarsin canimm hormon tahlillerine baktırdın mi
Dün akşamdan başladı belimin ağrısı ve karnımın içi acıyo sanki sabaha kadar sagımdan soluma dönemedim ağrıdan iğnenin yüzünden ağrı ve acı çok hafif var şimdi yumurtamı çatladı acabaKimsenin batı yaklasmadi heralde heyecan yok topikte)
Şu bi olsa bende diyorm eşime 2. İçin beklemeyelim çocuk 1.5 yasına gelince filn salalım ne zaman olursa artık die ama ilki olmuyo bir türlü dün aksamdan beri durup durup ağlıyorum düsanmim diyorm olmuyo atamıyorm beynimdenZor ama problem yoksa herşeyi akışına bırakacaksın sitres en büyük etken bana göre ilk hamileligim 3 buçuk sene sonra oldu tedavisiz ikinci hamileligimse ikinci ayda oldu çünki hemen hamile kalamıyorum dedim ne zaman olursa dedim saldım çayıra ve hemen hamile kaldım o yüzden oldumu olacakmı bu sefer olurmuş onları unutmak gerek
Kaç yıllık evlisin ve yaş kaç sakıncası yoksa canımŞu bi olsa bende diyorm eşime 2. İçin beklemeyelim çocuk 1.5 yasına gelince filn salalım ne zaman olursa artık die ama ilki olmuyo bir türlü dün aksamdan beri durup durup ağlıyorum düsanmim diyorm olmuyo atamıyorm beynimden
16 aylık evliyim 26 yaşıma girdim bu ay diceksin smdi daha yenisin filn die ama şbattan bu yana istiyorm her ay kırmızıları görmekten çok sıkıldım hsgye çok umut bağlamıstım çekindim ilk ay olurum zannediyordum olminca yıkıldım. Bu ayda artık canım burnumda bisi oluo hemen ağlıyorumKaç yıllık evlisin ve yaş kaç sakıncası yoksa canım
biz çok acele ediyoruz kuzum takıyoruz kafamıza sitres yapıyoruz bak ne güzel hamis kalmışsın yine kalırsın çok üzülme.. umutsuzluk yokkk. Buyuk ihtimal klomen verir canimmBaktırdım baktırmazmıym geçtimiz şubat ayından bu yana ugrasıyoruz 4. Ayımda hamile kaldım dıs gebelik oldu 3 ay korunduk sonra hsgde temiz çıktı ama 2 aydır yine olmuo hep diyrm bi kere oldu yine olur heralde ama olmuyor batım 22 aralık ama bence bu ayda olmadı çok umutsuzum tedaviye baslarız demisti acaba klomenmi verir die düsünüyrm
Bizimde yüzümüzün güleceği bir gün vardır elbet ama dayanma gücüm tükeniyor artık klomeni kaç gün kullandınız yumurta takibini nasıl yapıyordoktorBenimde 4 aylık düşük yapınca tüplerimmi kapandı iki senedir niye olmuyor diye hsg çekildim geçen ay bende dedim bu sefer belki olur diye ama olmadı bu ayda klomene başkadık ve beklemedeyiz bakalım mevlam neylerse güzel eyler ağlamak yerine dua et canım çok istedigin bir şey oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır aramak lazım ben 30 yaşındayım umudunu yitirme çevremde yıllar sonra evlat sahibi olanları gördüm kuşun bile rızkını veren Rabbim bizlerimi ihmal edecek
İnşallah catlamistir kuzum yaa iyi düşünelim iyi olsunDün akşamdan başladı belimin ağrısı ve karnımın içi acıyo sanki sabaha kadar sagımdan soluma dönemedim ağrıdan iğnenin yüzünden ağrı ve acı çok hafif var şimdi yumurtamı çatladı acaba
Herkeze farklı uyguluyolar canım ben adetin 5.günü başladı doktor sabah akşam içtim beş günde bitti 3gün sonra kontrole gittim doktor yoktu adetin 14 cü günü gittim sağda 2 tane 2 cm yumurta var dedi çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra gün aşırı ilişki dedi nasip bakalımBizimde yüzümüzün güleceği bir gün vardır elbet ama dayanma gücüm tükeniyor artık klomeni kaç gün kullandınız yumurta takibini nasıl yapıyordoktor
O kadar kafaya takmıyorum nasip diyorum canım hayırlısı artık ayın sonunda görücezİnşallah catlamistir kuzum yaa iyi düşünelim iyi olsun
Nasip kuzum inşallah iyi haberler alırız.. dua edelim birbirimize aslında bat tarihlerimizi yazsak takip etmesi güzel olurO kadar kafaya takmıyorum nasip diyorum canım hayırlısı artık ayın sonunda görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?