- Konu Sahibi twins scorpion
-
Hadi insalah carbnım rabbim herkesin gönlüne göre versinHerkeze farklı uyguluyolar canım ben adetin 5.günü başladı doktor sabah akşam içtim beş günde bitti 3gün sonra kontrole gittim doktor yoktu adetin 14 cü günü gittim sağda 2 tane 2 cm yumurta var dedi çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra gün aşırı ilişki dedi nasip bakalım
Bat 20 aralık ama adet olucam yakın zamanda hissediyorum zaten negatıf çıktı idrar bugun aramı verse klomene napsam sinir sistemim bozuldu resmenN Nurumcan94 bat 8 ocak @Gulumse25 bat 30 aralık kızlar batları yazın takip etmesi kolay olsun tabi isterseniz
Hayirlisi olsun canimm bekle biraz daha bakalimBat 20 aralık ama adet olucam yakın zamanda hissediyorum zaten negatıf çıktı idrar bugun aramı verse klomene napsam sinir sistemim bozuldu resmen
Beklıyorum bakalım hayırlısı eskiden 28. gün adet olursum şimdi 31 32 . Günlerde oluyorumHayirlisi olsun canimm bekle biraz daha bakalim
Korunmayı bıraktıktan sonra böyle oluyi canım benim de aynı döngülerim uzadiBeklıyorum bakalım hayırlısı eskiden 28. gün adet olursum şimdi 31 32 . Günlerde oluyorum
Ben evlendıkten sonra hiç korunmadım klomen kullanıyorum diye değişti geçen ay 4 gun gecıktı bu ayda gecıktı heralde dongum 31 gunde bı artık bole adet olucamKorunmayı bıraktıktan sonra böyle oluyi canım benim de aynı döngülerim uzadi
Rahim. Kendini hamilelige hazirliyodur belki canım sen daha iyi bilirsin ama kaç yaşındasın kaç aylık evlisinBen evlendıkten sonra hiç korunmadım klomen kullanıyorum diye değişti geçen ay 4 gun gecıktı bu ayda gecıktı heralde dongum 31 gunde bı artık bole adet olucam
24 yaşındayım 8 aylık evliyim kendıme olunca beynim duruyo sanki o kadar bilgi uçupp gidiyor duygusal düşünüyorum gerçekçi olamıyorum kendıme bı yanım ara verme devam et doğru dürüst bu ayla beraber 2 aydır uğraşıosun nasıl pes edersin diyo bi yanım bırak tedaviyi olucaksa olur stres yapmazsan dıyo o kadar çıkmazdayım ki hsg cektıreyım dıyorum çıkolata kisti var bnde yapışıklık olmuştur belkı spermiyogram verelım dıyorum allahım önce herkese sonra bana tüm isteyenlere hiç uğraşmadan nasip etsin ilk gece hamıle kalanlara hayranımRahim. Kendini hamilelige hazirliyodur belki canım sen daha iyi bilirsin ama kaç yaşındasın kaç aylık evlisin
Anladum canimm evet terzi kendi söküğünü dikemezmis derler ya çok doğru aminn canimm insallahh hayirlisiyla evlat sahibi oluruz bizde.. hiç sorma yaa ilk geceden kalanlara bide korunurken hamile kalanlara imreniyorum oyy oyyy içim sıkılıyo böyle düşündükçe24 yaşındayım 8 aylık evliyim kendıme olunca beynim duruyo sanki o kadar bilgi uçupp gidiyor duygusal düşünüyorum gerçekçi olamıyorum kendıme bı yanım ara verme devam et doğru dürüst bu ayla beraber 2 aydır uğraşıosun nasıl pes edersin diyo bi yanım bırak tedaviyi olucaksa olur stres yapmazsan dıyo o kadar çıkmazdayım ki hsg cektıreyım dıyorum çıkolata kisti var bnde yapışıklık olmuştur belkı spermiyogram verelım dıyorum allahım önce herkese sonra bana tüm isteyenlere hiç uğraşmadan nasip etsin ilk gece hamıle kalanlara hayranım
Aklıma o keyfıne göre kürtaj olanlar gelıyor erkek değil diye aldıranlar böle gırtlaklayasım geliyorr ben 2 ayda pes ettim 11 yıl uğraşıp gebe kalanları gordum ben bendeki bu şımarıklığın sebebi neee millet yıllarrca uğraşıyor ay ben tutamıcam kendımı accık ağlıycimAnladum canimm evet terzi kendi söküğünü dikemezmis derler ya çok doğru aminn canimm insallahh hayirlisiyla evlat sahibi oluruz bizde.. hiç sorma yaa ilk geceden kalanlara bide korunurken hamile kalanlara imreniyorum oyy oyyy içim sıkılıyo böyle düşündükçe
Sen bide işin içindesin ya kuzum daha zor valla ağlama demicem ağlamak bazen iyu geliyo içini dök rahatla kötü düşünceleri at en azından olavak inşallah ama 2 ayda bu kadar pes etme bak bende 5 aydır düzenli olarak deneme yapıyoruz olmadı klomene başladım napayım yani zamanı var demek ki aslında hep kendinden daha kötüleri düşünmek lazım kendinden iyileri degil canisi ben yapamıyorum ama illa aklıma geliyo.. nerde yaşıyorsunAklıma o keyfıne göre kürtaj olanlar gelıyor erkek değil diye aldıranlar böle gırtlaklayasım geliyorr ben 2 ayda pes ettim 11 yıl uğraşıp gebe kalanları gordum ben bendeki bu şımarıklığın sebebi neee millet yıllarrca uğraşıyor ay ben tutamıcam kendımı accık ağlıycim
Bursadayım valla ilk gittim kendı doktoruma bırlıkte çalıştığım doktorum dedim ki bni ameliyat et al kistleri olmuyo bak niye zorluyoruz yapmam o zman yumurta rezervin düşer bu en sonn çare dedi tüp bebk yapalım hiç uğraşmayalım dedim oda bi seçenek ama nıye acele edıyosun dedi yarın bıgun baska bı ile gidebilirz uzmanlık için başka doktorlara nasıl güvencem ben gitmeden olsun istiyorum etrafım bebek dolu o zman daha zor gelıyo ınsana bu ay söylücem hsg ve sperme bakalım aşılama gerekirse direk tüp bebek olsun derim hep en kötü senaryoları düşünüyorumSen bide işin içindesin ya kuzum daha zor valla ağlama demicem ağlamak bazen iyu geliyo içini dök rahatla kötü düşünceleri at en azından olavak inşallah ama 2 ayda bu kadar pes etme bak bende 5 aydır düzenli olarak deneme yapıyoruz olmadı klomene başladım napayım yani zamanı var demek ki aslında hep kendinden daha kötüleri düşünmek lazım kendinden iyileri degil canisi ben yapamıyorum ama illa aklıma geliyo.. nerde yaşıyorsun
Kizz bu kadar olumsuz düşünme bak olacak Allahın izniyle böyle düşün yıpratma kendini.. git tüm kontrollerini ol hoc bir doktor sana hiç evlat sahibi olamazsin demedi sonuçta bide öyle sonuçları duyanları düşün ne kadar zor nasıl büyük bi imtihan bi kadın için Rabbim çaresiz bırakmasın nn kimseyi aminnBursadayım valla ilk gittim kendı doktoruma bırlıkte çalıştığım doktorum dedim ki bni ameliyat et al kistleri olmuyo bak niye zorluyoruz yapmam o zman yumurta rezervin düşer bu en sonn çare dedi tüp bebk yapalım hiç uğraşmayalım dedim oda bi seçenek ama nıye acele edıyosun dedi yarın bıgun baska bı ile gidebilirz uzmanlık için başka doktorlara nasıl güvencem ben gitmeden olsun istiyorum etrafım bebek dolu o zman daha zor gelıyo ınsana bu ay söylücem hsg ve sperme bakalım aşılama gerekirse direk tüp bebek olsun derim hep en kötü senaryoları düşünüyorum
Aminn allahım inşşaaalahh annemin bi sözü var kadının kısırı olmaz kusuru olur oda tedavıyle geçer gider hayırlısı olsun hakkımızdaKizz bu kadar olumsuz düşünme bak olacak Allahın izniyle böyle düşün yıpratma kendini.. git tüm kontrollerini ol hoc bir doktor sana hiç evlat sahibi olamazsin demedi sonuçta bide öyle sonuçları duyanları düşün ne kadar zor nasıl büyük bi imtihan bi kadın için Rabbim çaresiz bırakmasın nn kimseyi aminn
Aminn inşallah heh söyle umutlu ol hiç kaybetme umudunu. Yoksa nasıl geceçek hayatAminn allahım inşşaaalahh annemin bi sözü var kadının kısırı olmaz kusuru olur oda tedavıyle geçer gider hayırlısı olsun hakkımızda
Hosgeldin şekerim aramıza .. İnşallah hepimiz hayirli haberler alırız bu ay miniklerimiz annelerine gelirmerhabalar butun mesajlarinizi okudum bende bi klomen kullanicisi olarak aranizdayim bugun 3. gunum doktor cumaya gel dedi rabbim herkese hayirlisiyla guzel haberler almayi nasip etsin
hosbulduk sagolun.Hosgeldin şekerim aramıza .. İnşallah hepimiz hayirli haberler alırız bu ay miniklerimiz annelerine gelir
İnşallah canım ne zamandır deniyosunuzhosbulduk sagolun.
insallah gelirler allahimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?