- 21 Ekim 2016
- 808
- 875
- 18
- Konu Sahibi twins scorpion
-
ben 9 aylik evliyim hic korunmadim ama olmadi doktora gitti gecen ay prolaktin yuksek cikti ilac verdi bu ay tekrar gittim klomen verdiİnşallah canım ne zamandır deniyosunuz
Bu doktorlar klomeni şeker gibi niye dağıtıyor benim bildigim yumurta tembelligine uygulanan bi tedavi yöntemi yumurtaları uyarmak için klomen ama herkese vermiş doktor bi sitede okumuştum yurt dışında bi doktor türkiyede doktorlar araştırmak sorunu bulmak yerine yumurta tembelliği var diyip geçiştiriyolar halbuki aldında başka sebepler çıkıyo klomeni verip geçiştiriyolar diye bi yorum yazmıştıben 9 aylik evliyim hic korunmadim ama olmadi doktora gitti gecen ay prolaktin yuksek cikti ilac verdi bu ay tekrar gittim klomen verdi
evet haklisin cok fazla kullanan var. arastirmiyorlar ki ama el mahkum gidiyoruz iste. bana da direk yumurta tembelligi dedi nasil anladi bilmiyrmBu doktorlar klomeni şeker gibi niye dağıtıyor benim bildigim yumurta tembelligine uygulanan bi tedavi yöntemi yumurtaları uyarmak için klomen ama herkese vermiş doktor bi sitede okumuştum yurt dışında bi doktor türkiyede doktorlar araştırmak sorunu bulmak yerine yumurta tembelliği var diyip geçiştiriyolar halbuki aldında başka sebepler çıkıyo klomeni verip geçiştiriyolar diye bi yorum yazmıştı
benimkide gecen ay klomen verecekti yok dedim bu ay istedim 1 yil olmadan veremem diyor gecen ay vermek istediniz ben istemedim simdi nasil veremem diyorsunuz dedim tamam o zmn dedi verdi. gercekten ilgilenmiyorlar o an kafalarina nasil eserse oyle yapiyorlarAynen gittim yumurta tembelliği var dedi klomen verdi adet olmazsan gel dedi olursan gelme bu ay ara vericez ikinci ayda ara verilirmi zatin etkisini ikinci ayda daha çok gösteriyor kendiligindende olur diyo madem olur niye yumurta tembelliği teşhisi koydu yada iki senedir niye olmuyor kendi kendiyle çelişkide kalıyor doktor
İnsanlar kımseye güvenemıyor ki bu yuzden her doktor farklı konusuyor hepsi farklı teknik o yuzden doktorunuzu çok ıyı seçin araştırın deneyin değiştirin sorgulayıcı olun sorun cevapsız bırakmayın hiç bişeyibenimkide gecen ay klomen verecekti yok dedim bu ay istedim 1 yil olmadan veremem diyor gecen ay vermek istediniz ben istemedim simdi nasil veremem diyorsunuz dedim tamam o zmn dedi verdi. gercekten ilgilenmiyorlar o an kafalarina nasil eserse oyle yapiyorlar
Geçmiş olsun canım sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyo fazla üzülme geçmiş olsun inş en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız sitres yapma oluruna bırak gerisini Allaha bırak inşbende bugün başladım kullanmaya geçen ay çatlatma iğnem tutmuştu 3 haftalıktı ama bebeğim tutunamadı bugün klomene başladım inşallah faydası olur hemen olsun istiyorum
İyide ya hamileysen nolcak bende koşu bandı aldım yüzüne bakıyom sadeceKendimi spora vurdum ohh rahatladım ya bundan sonra spor var stres yok tavsiye edilir
Bugun aldım koşu bandı bisiklet başladım hem zaten kilo aldım çok sıkıntıda ye yee yee polikistik var hamıle değilim bence zaten olsam bıle spor ıyıdır yuruyüs faydalı zaten hafıften başladımİyide ya hamileysen nolcak bende koşu bandı aldım yüzüne bakıyom sadece
neyse ki hamile kalabiliyorsunuz bu da guzel biseybende bugün başladım kullanmaya geçen ay çatlatma iğnem tutmuştu 3 haftalıktı ama bebeğim tutunamadı bugün klomene başladım inşallah faydası olur hemen olsun istiyorum
İkinciye daha çabuk hamile kalırdın diyolar ama bilmiyorum işte olur muneyse ki hamile kalabiliyorsunuz bu da guzel bisey
İnşallah saolun mümkün olduğunca stresten uzak durmaya çalışıyorum hayırlısı dicem artıkGeçmiş olsun canım sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyo fazla üzülme geçmiş olsun inş en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız sitres yapma oluruna bırak gerisini Allaha bırak inş
Hiç ummadığın bi zamanda adetin gelmeden o ikinci çizgiyi göresin inşalllaaaahhhhhh :)Günaydınnn :) adetime 8 gün bekleme devam belirti yok hayırlısı
Yaaa ne güzel bir dua bu sabah sabahHiç ummadığın bi zamanda adetin gelmeden o ikinci çizgiyi göresin inşalllaaaahhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?