- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
inşallah yanıltmaz canım 10 günde geçer iğnenin etkisi diye biliyorum ama.bat ne zaman normaldeYaaa ne güzel bir dua bu sabah sabahİnşallah hepimiz canım. Test yapmaya korkuyorum ama cok da yapmak istiyorum catlama iğnesinden sonra yarın 12. Gün yanıltırmı bilmiyorum
Ben iğneden 10 gün sonra yaptım çıktı ama malesef kimyasal gebelikmiş o yüzden bekle biraz daha istersen hayal kırıklığı olmasın senin için inşallah olumku sonuç alırsın bizi de haberdar etYaaa ne güzel bir dua bu sabah sabahİnşallah hepimiz canım. Test yapmaya korkuyorum ama cok da yapmak istiyorum catlama iğnesinden sonra yarın 12. Gün yanıltırmı bilmiyorum
26 sı canım ama beklemek zormus :)inşallah yanıltmaz canım 10 günde geçer iğnenin etkisi diye biliyorum ama.bat ne zaman normalde
Sanırım bekleyeceğim ben de kendimi tutup inşallah olumlu olumsuz haberdar edeceğim hepimiz için güzel sonuclar olsunn :)Ben iğneden 10 gün sonra yaptım çıktı ama malesef kimyasal gebelikmiş o yüzden bekle biraz daha istersen hayal kırıklığı olmasın senin için inşallah olumku sonuç alırsın bizi de haberdar et
Ay heycanlndım inşallah vardır bebişin bizede uğurlu gelir☺:) :) :)Sanırım bekleyeceğim ben de kendimi tutup inşallah olumlu olumsuz haberdar edeceğim hepimiz için güzel sonuclar olsunn :)
insallah olur olacak diye düsünün olumsuzlugu dusunmeyin. hakkinizda hayirlisiİkinciye daha çabuk hamile kalırdın diyolar ama bilmiyorum işte olur mu
eşimden sonraki en büyük destekçimsizin yardımlarınızla pozitifiminsallah olur olacak diye düsünün olumsuzlugu dusunmeyin. hakkinizda hayirlisi
İnşallah :) ama bilmiyorum ki belirti olması gerekmez mi ara sıra adet olacakmıs hissi gibi agrılar oluyor sabahları ama baska belirti yok hiç bir de yerleşme kanaması kesin olması mı gerekiyor zamanını biliyor musunuzAy heycanlndım inşallah vardır bebişin bizede uğurlu gelir☺:) :) :)
Sağlıklı bi gebelik yaşamadığım için tam belirtileri bilemiyorum ama kasık sancıları karın batmaları göğüslerdeki hassasiyetin normalden iki katına çıkması ve aşırı uyuşukluk vardı bendeİnşallah :) ama bilmiyorum ki belirti olması gerekmez mi ara sıra adet olacakmıs hissi gibi agrılar oluyor sabahları ama baska belirti yok hiç bir de yerleşme kanaması kesin olması mı gerekiyor zamanını biliyor musunuz
yerleşme kanaması her hamilelikte olmaz canım buna bağlama kendini hayırlısıyla güzel haberler alacağız inşalalhİnşallah :) ama bilmiyorum ki belirti olması gerekmez mi ara sıra adet olacakmıs hissi gibi agrılar oluyor sabahları ama baska belirti yok hiç bir de yerleşme kanaması kesin olması mı gerekiyor zamanını biliyor musunuz
Doğru diyorsunuz :) pozitif olup bekleme devammmYerleşme kanaması herkezde olmaz belirtide olmaya biliyor tek belirti adet gecikmesi ben 2 kez gebelik yaşadım ikisindede hiç birşey yaşamadım adet gecikince kan testinde çıktılar şartlandırmayın kendinizi güzel ve pozitif düşünmek yeterli olsada olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?