- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
woooowww en erken sensin canım inşallah gelmez var mı belirtinBenim yarınnn
14 gün sonra adet olunur ama 1 hafta gecikmeli gelme süresi varklomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulunca erken olabiliyormuş adet bilgisi olan var mı ? yumurtamadan kaç gün sonra adet olunuyor buna göre mi hesaplıyorsunuz hanımlar
anladım canım benim normal yumurtlama günümden önce çatladı yumurta iğneyle belki erken gelir bu ay.14 gün sonrası battan 3 gün önceye denk geliyor ama inşalalh gelmez tabi14 gün sonra adet olunur ama 1 hafta gecikmeli gelme süresi var
Normal adet belirtileri gibi adet ağrısı oluyor ara ara bugun hiç olmadı daha ama göğüs uçlarım acıyor sabah atesim 36.6 ydı tek fark göğüs ucu rengi biraz koyulaştı bide pıtır pıtır bişeyler var hayırlısı olsunwoooowww en erken sensin canım inşallah gelmez var mı belirtin
İnşşalah gelmez canım ama tek bi amaç için oda bebekkkanladım canım benim normal yumurtlama günümden önce çatladı yumurta iğneyle belki erken gelir bu ay.14 gün sonrası battan 3 gün önceye denk geliyor ama inşalalh gelmez tabi
Yarın mııı :) hadi hayırlı sonuclar olsun inşallahhBenim yarınnn
inşalalh vardır canım benim ya hepimiz burdan güzel haberler veririz inşallah.beliritler umutlu bence.Normal adet belirtileri gibi adet ağrısı oluyor ara ara bugun hiç olmadı daha ama göğüs uçlarım acıyor sabah atesim 36.6 ydı tek fark göğüs ucu rengi biraz koyulaştı bide pıtır pıtır bişeyler var hayırlısı olsun
inşallah canım bakalım hayırlısıİnşşalah gelmez canım ama tek bi amaç için oda bebekkk
umutlu insanları seviyorum gerçekten ben olamıyorum malesef. inşallah hamile olursun da bizede umut olursun canımHiç bu kadar umursamaz olmamıştım cumartesi idrarda negatıfi gördüm ya o yuzden adeti beklıyorum yarın da olmasa bıle 3 gün daha beklerım rabbimden umudumu asla yitirmiyorum gün doğmadan neler doğar gebe kalırsam bu ay buraya yazıcak çok şeyim var aslında
Adet olmazsam ertesi günü yaptırıcam çünki hafta sonuna giriyor pazartesiye çatlarım ben hiç bir zaman idrar yapmadım yapmamda hamile olduğum halde negatif çıkıyor o yüzden beta hcg yaptırıyom yine kanda yaptırıcam inşkızlar adet olmazsanız ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz testi birde idrar mı yaptırmayı düşünürsünüz kan mı?
hayırlısı olsun canım bu sefer olacak inşallah.umudumuzu yitirmeyelimSlm kizlar. 4 saattir doktordayim.toplantisi varmış. Son gün olmasa beklemicektim ama el mahkum.klomen verdi tekrar. Cumartesi pazar da iğne yaptir pazartesi gel dedi
ayyy inşalalh canım bunun hayali bile güzel ya.normal adet döngünden mi hesapladın batı ben yumurtlama gününden itibaren 14 gün gidiyorum battan öncesine denk geliyorAdet olmazsam ertesi günü yaptırıcam çünki hafta sonuna giriyor pazartesiye çatlarım ben hiç bir zaman idrar yapmadım yapmamda hamile olduğum halde negatif çıkıyor o yüzden beta hcg yaptırıyom yine kanda yaptırıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?