klomen kullananlar varmı?

klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulunca erken olabiliyormuş adet bilgisi olan var mı ? yumurtamadan kaç gün sonra adet olunuyor buna göre mi hesaplıyorsunuz hanımlar

woooowww en erken sensin canım inşallah gelmez var mı belirtin
Normal adet belirtileri gibi adet ağrısı oluyor ara ara bugun hiç olmadı daha ama göğüs uçlarım acıyor sabah atesim 36.6 ydı tek fark göğüs ucu rengi biraz koyulaştı bide pıtır pıtır bişeyler var hayırlısı olsun

inşalalh vardır canım benim ya hepimiz burdan güzel haberler veririz inşallah.beliritler umutlu bence.

O karında kıpırtı bendede oluyor ama normaldede olduğu için üzerinde durmuyorum adet olacakmış gibi belirtiler oluyomuş hadi hayırlısı yarın inş olmazsın sonraki günde bize müjdeyi verirsin canım Allahım isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin

Hiç bu kadar umursamaz olmamıştım cumartesi idrarda negatıfi gördüm ya o yuzden adeti beklıyorum yarın da olmasa bıle 3 gün daha beklerım rabbimden umudumu asla yitirmiyorum gün doğmadan neler doğar gebe kalırsam bu ay buraya yazıcak çok şeyim var aslında

kızlar adet olmazsanız ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz testi birde idrar mı yaptırmayı düşünürsünüz kan mı?

umutlu insanları seviyorum gerçekten ben olamıyorum malesef. inşallah hamile olursun da bizede umut olursun canım

Slm kizlar. 4 saattir doktordayim.toplantisi varmış. Son gün olmasa beklemicektim ama el mahkum.klomen verdi tekrar. Cumartesi pazar da iğne yaptir pazartesi gel dedi

kızlar adet olmazsanız ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz testi birde idrar mı yaptırmayı düşünürsünüz kan mı?
Adet olmazsam ertesi günü yaptırıcam çünki hafta sonuna giriyor pazartesiye çatlarım ben hiç bir zaman idrar yapmadım yapmamda hamile olduğum halde negatif çıkıyor o yüzden beta hcg yaptırıyom yine kanda yaptırıcam inş

ayyy inşalalh canım bunun hayali bile güzel ya.normal adet döngünden mi hesapladın batı ben yumurtlama gününden itibaren 14 gün gidiyorum battan öncesine denk geliyor

Kanda baktırmak en mantıklısı imkanınız varsa kanda baktırın idrar moral bozmaktan başka bişey yapmıyor ben idrar yaptım hem adet gunum geçmemişti hemde kan vericem desem ya bnm doktora ya dvlet hastanesıne gıdıcem bırınde ben bırınde eşim çalışıyo insanların bebek mi var hamılemısın varmıymış sorularından skıldım kesin olmadıkça baktırmak istemiyorum moralımı bozuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…