- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
sorma canım benimde her gittiğimde illa biri denk geliyor bu kez başka bir hastaneye gittim doktor iyiymiş diye orda da eşimi de beni de tanıyan eski iş yerinden arkadaş denk geldi ne oldu hamilemisin falan dedi ay yok dedim kontrol amaçlı geldim.insanın gerçekten morali bozuluyor ne kadar takmasam da desek kendimize elimizde olmuyor az da olsa takıyoruz napalım.hayırlısını dilemekten başka yapacak birşeyimiz yok.Kanda baktırmak en mantıklısı imkanınız varsa kanda baktırın idrar moral bozmaktan başka bişey yapmıyor ben idrar yaptım hem adet gunum geçmemişti hemde kan vericem desem ya bnm doktora ya dvlet hastanesıne gıdıcem bırınde ben bırınde eşim çalışıyo insanların bebek mi var hamılemısın varmıymış sorularından skıldım kesin olmadıkça baktırmak istemiyorum moralımı bozuyorlar
Aynen öyle hayırlısı tabi ama sinir oluyorum he hamıleyım senden saklıyom nazar değdirirsin kem gözlü diye diyesim geliyosorma canım benimde her gittiğimde illa biri denk geliyor bu kez başka bir hastaneye gittim doktor iyiymiş diye orda da eşimi de beni de tanıyan eski iş yerinden arkadaş denk geldi ne oldu hamilemisin falan dedi ay yok dedim kontrol amaçlı geldim.insanın gerçekten morali bozuluyor ne kadar takmasam da desek kendimize elimizde olmuyor az da olsa takıyoruz napalım.hayırlısını dilemekten başka yapacak birşeyimiz yok.
hahahahahahah sen çok yaşa emi :) aslında lafı sokacağız da bir daha sesleri çıkmasın.benimde başımda var böyle insanlar.kimi ses etmiyorum kimi de lafımı söylüyorum keşke hep söyleyebilsem :)Aynen öyle hayırlısı tabi ama sinir oluyorum he hamıleyım senden saklıyom nazar değdirirsin kem gözlü diye diyesim geliyo
Amannn söyle gitsin sus suss nereye kadar içinde kalacağına çarp suratına lafı benim derdim bana yetmiş bide başkasının terbiyesizliğini örtbas edemicimmm ohh bak böyle konusunca bıle rahatladım kızzhahahahahahah sen çok yaşa emi :) aslında lafı sokacağız da bir daha sesleri çıkmasın.benimde başımda var böyle insanlar.kimi ses etmiyorum kimi de lafımı söylüyorum keşke hep söyleyebilsem :)
hahaha aynen ya bir silkelensek kendimize gelsek içimizde ne varsa yok kalbi kırılacakmış yok alınacakmış düşünmeden söyleyelim ya dediğin gibi bizim derdimiz zaten bize yetiyor birde milletin gönlünü yapmaya uğraşıyoruz zor işler zor.Amannn söyle gitsin sus suss nereye kadar içinde kalacağına çarp suratına lafı benim derdim bana yetmiş bide başkasının terbiyesizliğini örtbas edemicimmm ohh bak böyle konusunca bıle rahatladım kızz
İçimizdeki insan sevgisinden kaynaklanıyor sevap diyip susuyomhahaha aynen ya bir silkelensek kendimize gelsek içimizde ne varsa yok kalbi kırılacakmış yok alınacakmış düşünmeden söyleyelim ya dediğin gibi bizim derdimiz zaten bize yetiyor birde milletin gönlünü yapmaya uğraşıyoruz zor işler zor.
İdrar testi yerine kan ver bugun eğer gebelik varsa progestan başlar doktorunmerhaba yeni üyeyim. Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var geçtiğimiz ay klomen ve progestan kullandım bir şey çıkmadı. Bu ay sadece klomen kullandım . eşim görev icabı gittiği için çalışmalar kesildi. Sonra 2,3 ve 4 aralıkta birlikte olduk o ara eşim gelmişti. Batım 12 aralıktı. Düzenlidir adetim 4 gün gecikti sonra cuma günü kanama oldu. ama sadece 1 buçuk gün sürdü zaten ilk gün yoğunluk vardı az da olsa. sonraki gün hiç gelmedi bir hafta sürer normalde adetim. Belime kasıklarıma ara ara agrı giriyor. Sizce nedir durumum. Test alacam yarın sabah yapcam. Fikri olan var mı?
Kesinlikle kanda beta hcg yaptır hamile ola bilirsinmerhaba yeni üyeyim. Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var geçtiğimiz ay klomen ve progestan kullandım bir şey çıkmadı. Bu ay sadece klomen kullandım . eşim görev icabı gittiği için çalışmalar kesildi. Sonra 2,3 ve 4 aralıkta birlikte olduk o ara eşim gelmişti. Batım 12 aralıktı. Düzenlidir adetim 4 gün gecikti sonra cuma günü kanama oldu. ama sadece 1 buçuk gün sürdü zaten ilk gün yoğunluk vardı az da olsa. sonraki gün hiç gelmedi bir hafta sürer normalde adetim. Belime kasıklarıma ara ara agrı giriyor. Sizce nedir durumum. Test alacam yarın sabah yapcam. Fikri olan var mı?
ay inşallah olmazsın canım ve hamilelikendir bu ağrı.haber ver bize de.ayaklarını üşüme sıcak tut geçer inşalalh ağrısıAy kızlarr çok kötü oldum ağrım başladı adet olcam heralde dedim dışarı çıkıcaktık eşimle ama ne ağrı anlatamam dayanamadım dikloron yap dedim şimdi biraz hafifledi 1 saattir ağlayarak ağrı çektim karnıma dokunamıyorum midemi bulandırdı yarında olmazsam çarşamba doktr yolcusuyum
İgnemi yaptırdım belki hamilesindir niye yaptırıyonAy kızlarr çok kötü oldum ağrım başladı adet olcam heralde dedim dışarı çıkıcaktık eşimle ama ne ağrı anlatamam dayanamadım dikloron yap dedim şimdi biraz hafifledi 1 saattir ağlayarak ağrı çektim karnıma dokunamıyorum midemi bulandırdı yarında olmazsam çarşamba doktr yolcusuyum
Dikloron ağrı kesici bazen gebelerede veriliyor adet tarihim geçmedi daha organgelişimi sırasında ilaç kullanımı sıkıntı yaratır sıkıntı olmaz inşşalah inan bana dayanılcak gibi bi ağrı değil parolla geçmez kesinlikle iğneyi yediğim halde ağrıyorİgnemi yaptırdım belki hamilesindir niye yaptırıyon
Geçmiş olsun canım inş adet sancısı değildir bebiş geliyodur teyze oluruz ayyyDikloron ağrı kesici bazen gebelerede veriliyor adet tarihim geçmedi daha organgelişimi sırasında ilaç kullanımı sıkıntı yaratır sıkıntı olmaz inşşalah inan bana dayanılcak gibi bi ağrı değil parolla geçmez kesinlikle iğneyi yediğim halde ağrıyor
Ayy hayırlısıyla inşşalahh ama adet oluyorum tamam dedim dışarı çıkıcaktık hazırlanıyodum dur bıraz oturayım adetim gelsin ped koyayım ağrı kesıcı ıceyım çıkalım dedim eşime sonrası malum gelen gıden yok ama yarın bat gelıcek gibi hissediyorum bu ağrı haberci gibiydiGeçmiş olsun canım inş adet sancısı değildir bebiş geliyodur teyze oluruz ayyy
Allahımm inşşaaaaaallahh baya ağladım içimi boşalttım iyi olduHayırlısı olsun olursada olmazsada vardır bundada bi hayır diycez üzülmek yok anlaştıkmı önümüzdeki maçlara bakıcaz ve gün gelecek kese için kalp atışı için sonra cinsiyet için ve doğuma gün sayıcaz inş
Aglamak yok aşk olsun canım yaAllahımm inşşaaaaaallahh baya ağladım içimi boşalttım iyi oldu
Bazen ağlamak iyi geliyo canım. Yaa rahatlatiyoAglamak yok aşk olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?