- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Ayy inşallah bu ay hepimiz mutluluktan imi göz iki çeşme ağlarızAglayın ama mutluluktan olsun canlar
Amin kızlarr iyi varsınız yaAyy inşallah bu ay hepimiz mutluluktan imi göz iki çeşme ağlarız)
Sende iyiki varsın canım burda birbirimize destek oluyoruz.Amin kızlarr iyi varsınız ya
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAminnnnnnn inşALLAH canım benim
Ben hepicinize çin takviminden bakarım cinsiyetlerini canlarımAmin inşallah. Umarım gelecek ay cinsiyeti ne olacak diye kafa patlatiriz burda
Tam doğru olmuyo ki kuzu o cin takvimiBen hepicinize çin takviminden bakarım cinsiyetlerini canlarım
Kız kardeşimin oğlu var 1buçuk yasında kız olsun istiyordu dedim bu ay hamile kalırsan kızın olacak demde bugün yumurtlama günün dedim o gece hamile kalmış şuan 2 aylık bakalım kızmı olacak erkek olursa elimden kurtulamazsın dediKime baksam doğru çıktı hiç yanıltmadı :)
Genelde erken olmaz geç olur yani çatlatma iğnesinden sonra 16 17. Günü adet olursunKızlarr benim akşam karnım ağrımaya başladı ve sanki şişkin adet sancısı gibi batım 26 sı çatlama iğnesinden sonra erken hastalanma oluyor mu ki bu kadar
Yarın 12. Gün olacak ama bildiğin ağrım varGenelde erken olmaz geç olur yani çatlatma iğnesinden sonra 16 17. Günü adet olursun
Ya hiç belli olmuyo benim bugun çektiğim ağrıda bildiğin adet ağrısıydı daha bıle fazlasıydıYarın 12. Gün olacak ama bildiğin ağrım var
Benimde iğneden sonra karnımda belimde ağrılar oldu ve çok şişkinlik oldu normal canım geçiyo 1 kaç gün sonraYarın 12. Gün olacak ama bildiğin ağrım var
Ooo masallah kız bize de şöyle bakimKız kardeşimin oğlu var 1buçuk yasında kız olsun istiyordu dedim bu ay hamile kalırsan kızın olacak demde bugün yumurtlama günün dedim o gece hamile kalmış şuan 2 aylık bakalım kızmı olacak erkek olursa elimden kurtulamazsın dedi
Adetin 14 günüydü dedim bugün yumurtlama günün çin takviminede baktım hamile kalırsan kızın olacak dedim kaldı ama bakalım kızda tutacakmıOoo masallah kız bize de şöyle bakim)
Yaşa felan bakılarak yapılanmı bu banada baksana biAdetin 14 günüydü dedim bugün yumurtlama günün çin takviminede baktım hamile kalırsan kızın olacak dedim kaldı ama bakalım kızda tutacakmı
Tamam canım bakim doğum tarihini söyle gün ay yıl olarak birde son adet tarihiniYaşa felan bakılarak yapılanmı bu banada baksana bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?