- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi twins scorpion
-
25 agustos 1992 / 19 kasımTamam canım bakim doğum tarihini söyle gün ay yıl olarak birde son adet tarihini
25 agustos 1992 / 19 kasım
25 agustos 1992 / 19 kasım
Benim baktığımda da öyleydi yüzük falındada öyle çıkıyor allahım sağlıklı sıhhatli versin inşşalah cinsiyet heyecanErkek olacak canım
Kız hele bana da bak bakim 14.05.1994/4 aralıkErkek olacak canım
Senin kız olacak kuşum bu ay hamile kalırsanKız hele bana da bak bakim 14.05.1994/4 aralık
Geçmiş olsun canım allahım şifa versin inş üzülmedik ama demi ne demiştik olmursa bir hayr olmazsa bin hayır arıycazAdet oldum kızlar ama ağrım çok fazla hiç uyuyamadım
Çok üzülmedim çok acı çekiyorum çok ağrım var olunca biraz rahatladım nefes aldım hayırlısını istiyorum vardır bi zmanıGeçmiş olsun canım allahım şifa versin inş üzülmedik ama demi ne demiştik olmursa bir hayr olmazsa bin hayır arıycaz
ya yinede bana da bakar mısın merak işte =) 20.12.1989 son adet tarihim 26 kasım =))Senin kız olacak kuşum bu ay hamile kalırsan
geçmiş olsun canım herşeyde bir hayır var hepimiz için doğru ve hayırlı zaman ne zaman da o zaman olacak inşallahAdet oldum kızlar ama ağrım çok fazla hiç uyuyamadım
Ayy inşallah tatlimmm hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun da..Senin kız olacak kuşum bu ay hamile kalırsan
Öncelikle Doğum Günün Kutlu Olsun canım kızın olacakya yinede bana da bakar mısın merak işte =) 20.12.1989 son adet tarihim 26 kasım =))
teşekkür ederim canım =) aslında bugün test yapmak çok istiyordum doğum günümde ama dün ağrılar başlayınca vazgeçtim =) inşallah sağlıklı olsun da ama eşimle üniversite yıllarımızdan beri kız hayalimiz var =)Öncelikle Doğum Günün Kutlu Olsun canım kızın olacak
Bence günün geçmeden tahlil yapma hem hayal kırıklığı hem de insanın hevesi kursağında kalıyor biz bu yola çıkarken zatin ilk ayda gebelik beklemiyoruz bu sadece bi tedavi yolu ne zaman olacağını Rabbim bilir biz sadece tedavimizi oluyoz tevekkülü ALLAHA bırakıyoruzteşekkür ederim canım =) aslında bugün test yapmak çok istiyordum doğum günümde ama dün ağrılar başlayınca vazgeçtim =) inşallah sağlıklı olsun da ama eşimle üniversite yıllarımızdan beri kız hayalimiz var =)
bizimde kız olursa Duru olacak inşallah 2007 den beri bu isim hep geçer biz de ama erkek ismi yok bizde de =)Kızım olursa isim bulamıyorum 4 aylık düşük yaptıgımda cinsiyetini ögrenememiştim isim koydum kızsa Tuana Buğlem erkekse Muhammed Enes dedim şimdi oğlum olursa Eymen Yasir kız olursa ? İsim yok ortada
Kuzeniminde kızı oldu Asel Duru koydular isminibizimde kız olursa Duru olacak inşallah 2007 den beri bu isim hep geçer biz de ama erkek ismi yok bizde de =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?