- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Aleyküm selam ateş ismini doğru bulmuyorum nacizane fikrim bi sohbette duymuştum ateş kendi gibi ateş hırçın ipe sapa gelmeyen çocuklarınıza bu ismi koymayın demiştiSlm ben kızım olursa meva koymayı düşünüyorum. Erkek olursa eşim ateş istiyor
Amin canım yumurta gelişimi olmadımı bu ay birde klomeni neden verdi doktor yumurta tembelligimi var2 aydır klomen kullanıyorum. Gecen ay olmadı. Bu ayda ilacın dozunu arttirdik bu sefer hic gelisme olmadı. Yine adet donemini bekliyorum. Rabbim herkese hayırlısını nasip eder insallah
Ben de böyle düşünüyorum. Çocuğa allahın hoşuna gidecek bi isim koymak gerek. Ama eşim tutturdu.ben de vazgeciremezsem yanına istediğim bir isim koyucamAleyküm selam ateş ismini doğru bulmuyorum nacizane fikrim bi sohbette duymuştum ateş kendi gibi ateş hırçın ipe sapa gelmeyen çocuklarınıza bu ismi koymayın demişti
Yumurtalarimda kist var. Ben daha oncede hamile kalamıyordum klomen ve catlatma ignesi vurdum hemen hamile kaldım. Ama 7 haftalik sürdü düşük yaptım. Simdi ise olmuyor. Her sey nasipAmin canım yumurta gelişimi olmadımı bu ay birde klomeni neden verdi doktor yumurta tembelligimi var
sıkma canını. İnşallah hayirlisiyla bebeğin olurYumurtalarimda kist var. Ben daha oncede hamile kalamıyordum klomen ve catlatma ignesi vurdum hemen hamile kaldım. Ama 7 haftalik sürdü düşük yaptım. Simdi ise olmuyor. Her sey nasip
inşallah bir daha güzel haberler alısın =) işlk klomen ve çatlama iğnesinde ki hamilelğinde belirtilerin neydi normalde 26 aralık adet olmam lazım ama dünden beri adet sancılarım ve şişkinliğim var erken adet olma durumu oluyor mu bilgin var mı?Yumurtalarimda kist var. Ben daha oncede hamile kalamıyordum klomen ve catlatma ignesi vurdum hemen hamile kaldım. Ama 7 haftalik sürdü düşük yaptım. Simdi ise olmuyor. Her sey nasip
İnan tek değilsin senin durumunda binlerce insan var ve bizde aynı durumdayız tam yerine geldin yaniYumurtalarimda kist var. Ben daha oncede hamile kalamıyordum klomen ve catlatma ignesi vurdum hemen hamile kaldım. Ama 7 haftalik sürdü düşük yaptım. Simdi ise olmuyor. Her sey nasip
Sol kasıgım cok agrıyordu. Gögüslerimde sizlama vardı.adet sancısıda cekiyordum. Vücudum çok hassas olmustu. Zaten igneden 14 gün sonra gidip test yaptım öğrendim.inşallah bir daha güzel haberler alısın =) işlk klomen ve çatlama iğnesinde ki hamilelğinde belirtilerin neydi normalde 26 aralık adet olmam lazım ama dünden beri adet sancılarım ve şişkinliğim var erken adet olma durumu oluyor mu bilgin var mı?
canım ben geçen ay da klomen ve catlatma ignesi kulandim. Ve Adetim 4 gün gecikti.normal de hiç gecikmezdi. Ya ilaçtan ya stresten.bilemiyorum artıkinşallah bir daha güzel haberler alısın =) işlk klomen ve çatlama iğnesinde ki hamilelğinde belirtilerin neydi normalde 26 aralık adet olmam lazım ama dünden beri adet sancılarım ve şişkinliğim var erken adet olma durumu oluyor mu bilgin var mı?
bat 26 sı ama erken adet olacağım hissi var iğnenin 12. günü =(Sol kasıgım cok agrıyordu. Gögüslerimde sizlama vardı.adet sancısıda cekiyordum. Vücudum çok hassas olmustu. Zaten igneden 14 gün sonra gidip test yaptım öğrendim.
erken olmadan çok gecikme oluyor yani hep öyle okuyorum.canım ben geçen ay da klomen ve catlatma ignesi kulandim. Ve Adetim 4 gün gecikti.normal de hiç gecikmezdi. Ya ilaçtan ya stresten.bilemiyorum artık
Rabbim insallah bize evlat verirİnan tek değilsin senin durumunda binlerce insan var ve bizde aynı durumdayız tam yerine geldin yani
Moralini yüksek tut. Insallah hamis olursun. Bnde cok ağrilar vardibat 26 sı ama erken adet olacağım hissi var iğnenin 12. günü =(
Belki de hamilesindir adet sancısı gibi oluyomuş sendede aynısı var bendede şişkinlik var yabat 26 sı ama erken adet olacağım hissi var iğnenin 12. günü =(
kendimi hep değilmişim gibi şartlamaya çalışıyorum dünden beri benimde şişlik var genelde battan bir gün önce böyle olurdu ama batma var batma olmazdı yada psikolojik hepsi =)Belki de hamilesindir adet sancısı gibi oluyomuş sendede aynısı var bendede şişkinlik var ya
Öncelikle herşeyin hayırlısı inş canım evladında hayırlısı oluyorsa şükür olmuyorsa imtihandır diycez napalımRabbim insallah bize evlat verir
Evet psikolojik te ola bilir kuşumkendimi hep değilmişim gibi şartlamaya çalışıyorum dünden beri benimde şişlik var genelde battan bir gün önce böyle olurdu ama batma var batma olmazdı yada psikolojik hepsi =)
Aynen haklısın canım. Ben bu ay hayıt tohumu sıvı eksratı ve karışık bitki cayı içiyorum. Cok iyimis kistler icinÖncelikle herşeyin hayırlısı inş canım evladında hayırlısı oluyorsa şükür olmuyorsa imtihandır diycez napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?