klomen kullananlar varmı?

Çocuklarımıza çok güzel isimler koymamız gerek anlamlarıda güzel olmalı çünkü isimlerimizle kabirden dirilecegiz

2 aydır klomen kullanıyorum. Gecen ay olmadı. Bu ayda ilacın dozunu arttirdik bu sefer hic gelisme olmadı. Yine adet donemini bekliyorum. Rabbim herkese hayırlısını nasip eder insallah

2 aydır klomen kullanıyorum. Gecen ay olmadı. Bu ayda ilacın dozunu arttirdik bu sefer hic gelisme olmadı. Yine adet donemini bekliyorum. Rabbim herkese hayırlısını nasip eder insallah
Amin canım yumurta gelişimi olmadımı bu ay birde klomeni neden verdi doktor yumurta tembelligimi var

Aleyküm selam ateş ismini doğru bulmuyorum nacizane fikrim bi sohbette duymuştum ateş kendi gibi ateş hırçın ipe sapa gelmeyen çocuklarınıza bu ismi koymayın demişti
Ben de böyle düşünüyorum. Çocuğa allahın hoşuna gidecek bi isim koymak gerek. Ama eşim tutturdu.ben de vazgeciremezsem yanına istediğim bir isim koyucam

Amin canım yumurta gelişimi olmadımı bu ay birde klomeni neden verdi doktor yumurta tembelligimi var
Yumurtalarimda kist var. Ben daha oncede hamile kalamıyordum klomen ve catlatma ignesi vurdum hemen hamile kaldım. Ama 7 haftalik sürdü düşük yaptım. Simdi ise olmuyor. Her sey nasip

Yumurtalarimda kist var. Ben daha oncede hamile kalamıyordum klomen ve catlatma ignesi vurdum hemen hamile kaldım. Ama 7 haftalik sürdü düşük yaptım. Simdi ise olmuyor. Her sey nasip
inşallah bir daha güzel haberler alısın =) işlk klomen ve çatlama iğnesinde ki hamilelğinde belirtilerin neydi normalde 26 aralık adet olmam lazım ama dünden beri adet sancılarım ve şişkinliğim var erken adet olma durumu oluyor mu bilgin var mı?

İnan tek değilsin senin durumunda binlerce insan var ve bizde aynı durumdayız tam yerine geldin yani

Sol kasıgım cok agrıyordu. Gögüslerimde sizlama vardı.adet sancısıda cekiyordum. Vücudum çok hassas olmustu. Zaten igneden 14 gün sonra gidip test yaptım öğrendim.

canım ben geçen ay da klomen ve catlatma ignesi kulandim. Ve Adetim 4 gün gecikti.normal de hiç gecikmezdi. Ya ilaçtan ya stresten.bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…