klomen kullananlar varmı?

Peki snin neyin var ?

Hmm peki snin neyin var
Benim ilk eşimden 8 yasında kızım var 3 yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım ilk yıl korundum çocuk istedik hemen ikinci ayımda hamile kaldım ama 4 aylıkken düşük yaptım iki sene olacak oma hala gebelik yok herşey normal doktor yumurta tembelliği var dedi klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim ayın sonunda belli olacak inş

Inşallah hamile kalırsın Bu ay olmazsa incir-havuc kürü dene. Cogu kiside işe yaramıs. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Kendimimi kandırıyom bilmiyorum ama sanki ben umutluyum bi yanım olmıycak bi yanım olacak diyor olmamasını düşünme sebebim sitres yapmamak için

Kendimimi kandırıyom bilmiyorum ama sanki ben umutluyum bi yanım olmıycak bi yanım olacak diyor olmamasını düşünme sebebim sitres yapmamak için

Insallah olur. Cunku klomen ve igne yunurta tembelligine birebir. Ozellikle igne yumurtayi hizlandiriyr. Guzel haberlerini bekliyoruz

Ya canlar ben tam yumurtlama zamanindayim çok kötü hasta oldum karın ağrısı ishal mide bulantısı kusma isteği bugün acildeydim serum falan..hiç bişey yemek istemiyorum her sey midemi bulandırıyor açım ama yiyince bulantı oluyo... bugün ki serum kullanacağım ilaçlar falan yumurtlamayı etkiler mi çok canım sıkildi. Ev deseniz berbat halde ve buz gibi ısınmıyor kalkıp hiçbişey yapamıyorum birazı önce komsum geldi rezil oldum ya sinirlerim alt üst oldu neden ben böyleyim ki

Dayanamadım canimm yaa bide isteydim yapamadım bitkisel bişey direk acile gittik. Cuma günü kontrole gittim kuzu da pazartesi salı çatlar dedi 16. Günüm bugün çok da geç degil ama normalde geç yumurtluyorm bat 8 ocak eski döngume göre..

Yok ben yanılmışım 6 gün var aramızda canım bu arada erzurum çok soğuk evler ısınmıyo dikkat et kendine hasta olma pozitif ol bugün yumurtlama günüm diyede düşünme oluruna bırak her hangi bi gün gibi inş tutar bu kez

Aynen öyle canisi yaa nasil bir memleket burası böyle dondum evim ısınmıyor o yüzden hasta oldum galiba usuttum.. ne bileyim kuzum bi an karamsarlığa kapıldım evde tekim eşimde yok canim cok sıkıldı sıcak bir duş yapcam simdi kendime geleyim diye

Canim gecmis olsun Rabbim yardımcın olsun. Üsütmüssün dikkat et. Skma canını daha kötüleri var.

Duş alma bence doktorlar tavsiye etmiyor ilişki öncesi duşu vajina girişinde bi salgı varmış o yok oluyomuş duş alınca

Allah yardımcımız olsun
Burasıda cok soguk resmen donuyoz ( muş)
bugün akşama kadar bizim araba çalışmadı donmuş eşim usta getirdi öyle çalıştırdılar bu gecede nöbet var her 3 saatte gidip çalıştırıcak arabayı donmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…