- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Çok saol canisi.. usutmemek elde değil vallahi cokk sogukkk .. şükretmek lazım tabi elhamdulillahCanim gecmis olsun Rabbim yardımcın olsun. Üsütmüssün dikkat et. Skma canını daha kötüleri var.
İlişki öncesi canım benim huyumdur duş almadan yatağa girmezdim ama iyi bişey yapmıyomuşum salgı gidiyomuş vajina ağzındaki o kadar çok araştırma yaptımki doç olsa bu kadar bilgili olurdu vallaKuzum aldım bile de ben anlamadım ilişki öncesi mi sonrası mi
Maşallah sana canım benimm yok yok ilişki öncesi değildi bu ama öğrendiğim iyi oldu.. zaten bi gün delircezz fazla bilmektenİlişki öncesi canım benim huyumdur duş almadan yatağa girmezdim ama iyi bişey yapmıyomuşum salgı gidiyomuş vajina ağzındaki o kadar çok araştırma yaptımki doç olsa bu kadar bilgili olurdu valla
Aynen ya. Bizimde sabahları donuyor yarim saat kendine geliyor. Bu arada sen nerde oturuyorsn ?Allah yardımcımız olsun
bugün akşama kadar bizim araba çalışmadı donmuş eşim usta getirdi öyle çalıştırdılar bu gecede nöbet var her 3 saatte gidip çalıştırıcak arabayı donmasın diye
Biz erzurum dayiz kuzummAynen ya. Bizimde sabahları donuyor yarim saat kendine geliyor. Bu arada sen nerde oturuyorsn ?
Ay ne guzel. Bnde aslen vanlıyım ama 1 yıldır mustayız. Esimin iş nedeniyleBiz erzurum dayiz kuzummGulumse24 ile normalde antalya liyım ben mayısta atandım buraya soğuğu berbat alisamicam heralde
Yani daha önce böyle bi soğuk yaşamadim heralde kuzumm disarisı soğuk içerisi soğuk her yer buzzz ben şok yanii neyse her seye şükür türkiye min her yeri cok guzel. .muş ta soğukturAy ne guzel. Bnde aslen vanlıyım ama 1 yıldır mustayız. Esimin iş nedeniyle
Evet turkiye'nin her yeri ayrı bir güzel. Ama insanin memleketi daha da bi guzel oluyor. :)Yani daha önce böyle bi soğuk yaşamadim heralde kuzumm disarisı soğuk içerisi soğuk her yer buzzz ben şok yanii neyse her seye şükür türkiye min her yeri cok guzel. .muş ta soğuktur
Bizim zamanimizda o ilaci verdiginde ignede yoktu. Adetim gecikince anladim testteKlomen kullanan herkes iğne de oluyor mu dr m bana vermedi 20 mm olmus çatlayabilir heran dedi
Tabiki de bülbülü altın kafese koymuslar ille de vatanım demiş. Yani haklısın kuzu bende antalya dan vazgeçemem heraldeEvet turkiye'nin her yeri ayrı bir güzel. Ama insanin memleketi daha da bi guzel oluyor. :)
Bende dört gözle bekliyorum kuzum ama yok daha bizim topiktenhanimlar yok mu hamile olan ya? bati gecmis olan veya yakin olan? hadi guzel haberleri verinde bize de umut olsun biraz
rabbim herkese gonlundekinin hayirlisini versin. yillarca bekleyen insanlar var cocuk icin bende oyle olurum diye korkuyorum. Daha yolun cok basindayim ama bi umutsuzluk var nedense esim cocuklari cok sever cevredeki cocuklara bakip bizim ne zman cocugumuz olacak deyince icimden biseyler kopup gidiyor sankiBende dört gözle bekliyorum kuzum ama yok daha bizim topikten)
Hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz kuzu inşallah olacak Allahın izniyle Rabbim bi zaman biçti beklemek sabretmek zorundayız balimmrabbim herkese gonlundekinin hayirlisini versin. yillarca bekleyen insanlar var cocuk icin bende oyle olurum diye korkuyorum. Daha yolun cok basindayim ama bi umutsuzluk var nedense esim cocuklari cok sever cevredeki cocuklara bakip bizim ne zman cocugumuz olacak deyince icimden biseyler kopup gidiyor sanki
orasi oyle haklisiniz ama beklemek cok zorHepimiz aynı hisleri yaşıyoruz kuzu inşallah olacak Allahın izniyle Rabbim bi zaman biçti beklemek sabretmek zorundayız balimm
Geçmiş olsun canım daha iyi misin ? evet inşallah hayırlı güzel haberlere doğru devam eder bata 5 gün kaldıııgünaydın kızlar dün giremedim malesef çok hasta oldum N Nurumcan94 canım sende hastaymışsın çok geçmiş olsun bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşallah
daha iyiyim bugün canım şükür ki.az kalmış senin canım bende bekliyoum bakalım iğneden sonra kaçıncı gün olacak benim yumurtam erken büyüdüğü için iğnemi de erken vuruldum erken gelme ihtimali var mı ki adetin bakalım göreceğizGeçmiş olsun canım daha iyi misin ? evet inşallah hayırlı güzel haberlere doğru devam eder bata 5 gün kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?