klomen kullananlar varmı?

Kuzum aldım bile de ben anlamadım ilişki öncesi mi sonrası mi
İlişki öncesi canım benim huyumdur duş almadan yatağa girmezdim ama iyi bişey yapmıyomuşum salgı gidiyomuş vajina ağzındaki o kadar çok araştırma yaptımki doç olsa bu kadar bilgili olurdu valla

İlişki öncesi canım benim huyumdur duş almadan yatağa girmezdim ama iyi bişey yapmıyomuşum salgı gidiyomuş vajina ağzındaki o kadar çok araştırma yaptımki doç olsa bu kadar bilgili olurdu valla
Maşallah sana canım benimm yok yok ilişki öncesi değildi bu ama öğrendiğim iyi oldu.. zaten bi gün delircezz fazla bilmekten

Aynen ya. Bizimde sabahları donuyor yarim saat kendine geliyor. Bu arada sen nerde oturuyorsn ?

Ay ne guzel. Bnde aslen vanlıyım ama 1 yıldır mustayız. Esimin iş nedeniyle
Yani daha önce böyle bi soğuk yaşamadim heralde kuzumm disarisı soğuk içerisi soğuk her yer buzzz ben şok yanii neyse her seye şükür türkiye min her yeri cok guzel. .muş ta soğuktur

hanimlar yok mu hamile olan ya? bati gecmis olan veya yakin olan? hadi guzel haberleri verinde bize de umut olsun biraz

Bende dört gözle bekliyorum kuzum ama yok daha bizim topikten)
rabbim herkese gonlundekinin hayirlisini versin. yillarca bekleyen insanlar var cocuk icin bende oyle olurum diye korkuyorum. Daha yolun cok basindayim ama bi umutsuzluk var nedense esim cocuklari cok sever cevredeki cocuklara bakip bizim ne zman cocugumuz olacak deyince icimden biseyler kopup gidiyor sanki

Hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz kuzu inşallah olacak Allahın izniyle Rabbim bi zaman biçti beklemek sabretmek zorundayız balimm

Geçmiş olsun canım daha iyi misin ? evet inşallah hayırlı güzel haberlere doğru devam eder bata 5 gün kaldııı
daha iyiyim bugün canım şükür ki.az kalmış senin canım bende bekliyoum bakalım iğneden sonra kaçıncı gün olacak benim yumurtam erken büyüdüğü için iğnemi de erken vuruldum erken gelme ihtimali var mı ki adetin bakalım göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…