- 25 Mart 2014
- 112
- 24
- 98
- Konu Sahibi twins scorpion
-
canım benim 13. gün bugün iğneden sonra ki genel de çok erken olmuyor muş sanırım iki gün önce sancım vardı olacağım sandım ama geçti çok şükür bakalım ben normal batımı sayıyorum. Sende iğneden sonra bir farklılık var mıdaha iyiyim bugün canım şükür ki.az kalmış senin canım bende bekliyoum bakalım iğneden sonra kaçıncı gün olacak benim yumurtam erken büyüdüğü için iğnemi de erken vuruldum erken gelme ihtimali var mı ki adetin bakalım göreceğiz
ara ara kasıklarımda ağrı oluyor canım batma gibi hafif ağrılar oluyor başka birşey yok şimdilik.benimde 8. gün bugün.inşallah olmayız da hepimiz güzel haberler alırız bu ay.canım benim 13. gün bugün iğneden sonra ki genel de çok erken olmuyor muş sanırım iki gün önce sancım vardı olacağım sandım ama geçti çok şükür bakalım ben normal batımı sayıyorum. Sende iğneden sonra bir farklılık var mı
Ben de de batmalar var bir de ara sıra göğüs sızlaması ama kalıcı değil. kendimizi çok dinler olduk bence =))ara ara kasıklarımda ağrı oluyor canım batma gibi hafif ağrılar oluyor başka birşey yok şimdilik.benimde 8. gün bugün.inşallah olmayız da hepimiz güzel haberler alırız bu ay.
ahhh ahhh kuzum hemde ne dinlemek ben bir buçuk yıldır doğurduğum aylar bile oldu psikolojikmanBen de de batmalar var bir de ara sıra göğüs sızlaması ama kalıcı değil. kendimizi çok dinler olduk bence =))
Bende adetim gecikmeden test yapmyacağım diye kendimi şartladım ama her gece rğyamda test yapıyorum haha gidişatımızı iyi görmüyorum hakkımızda hayırlısı hiç stres yapacağımı düşünmezdim ama başka bir şey miş buahhh ahhh kuzum hemde ne dinlemek ben bir buçuk yıldır doğurduğum aylar bile oldu psikolojikmankafaya takma diyorlar elde olsa takmayacağız zaten
olmuyor ki kuzum stres olmadan acaba olur mu olmaz mı diye günde en az bir kez geçiyor kafamızdan bol bol dua edelim elimizden başka birşey gelmiyorBende adetim gecikmeden test yapmyacağım diye kendimi şartladım ama her gece rğyamda test yapıyorum haha gidişatımızı iyi görmüyorum hakkımızda hayırlısı hiç stres yapacağımı düşünmezdim ama başka bir şey miş bu
bu arada sende 89 luymuşsun galiba yanılmıyorum dimiolmuyor ki kuzum stres olmadan acaba olur mu olmaz mı diye günde en az bir kez geçiyor kafamızdan bol bol dua edelim elimizden başka birşey gelmiyor
Amin canım aynen her şey de bir hayır var Allah ol derse olacak zaten kaderimiz de varsa yaşayıp göreceğiz =)olmuyor ki kuzum stres olmadan acaba olur mu olmaz mı diye günde en az bir kez geçiyor kafamızdan bol bol dua edelim elimizden başka birşey gelmiyor
aynen canım umudumuz bitiyor bazen ama napalım sabretmeye çalışıyoruz.Amin canım aynen her şey de bir hayır var Allah ol derse olacak zaten kaderimiz de varsa yaşayıp göreceğiz =)
Çok saol kuzumm sanada geçmiş olsun Rabbim şifami zi versin aminn insallah mucize Haberimzi alalım hepicimizzzgünaydın kızlar dün giremedim malesef çok hasta oldum N Nurumcan94 canım sende hastaymışsın çok geçmiş olsun bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşallah
günaydın canım iyiyim şükür kasıklarımda biraz ağrım var birde midem çok ağrıyor ya.Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakim bugün
Geçmiş olsun canım iğneden sonra normal kasık ağrıları şişkinlikte yapıyo iğne ama migde bilmiyorum belki üşütmüş olabilirsiniz dikkat et asker gibi şafak sayıyoz yaagünaydın canım iyiyim şükür kasıklarımda biraz ağrım var birde midem çok ağrıyor ya.
Geçmiş olsun canım iğneden sonra normal kasık ağrıları şişkinlikte yapıyo iğne ama migde bilmiyorum belki üşütmüş olabilirsiniz dikkat et asker gibi şafak sayıyoz yaagünaydın canım iyiyim şükür kasıklarımda biraz ağrım var birde midem çok ağrıyor ya.
hahahah aynen canım öyle valla üşüttüm sanırım pazartesi günü iş yerinde bir türlü ısınamadım.ayaklarım buz gibiydi sanırım o zman üşüttüm bende.8. günüm bugün ne zaman test yapsam bilmiyorum ya da yapmasam üzülmesem hiç oooffff aklımızı yitireceğiz artıkGeçmiş olsun canım iğneden sonra normal kasık ağrıları şişkinlikte yapıyo iğne ama migde bilmiyorum belki üşütmüş olabilirsiniz dikkat et asker gibi şafak sayıyoz yaa
aynen bencede çok zor bir süreç canım inşallah hayırlısı olurda çektiğimiz çilelere değer.sen ne zman kullandınYa ben esime bile soylemedim bu ilaci kullandigimi kimse bilmiyo. Bos yere umutlanip da hayal kirikligina ugramasin olursa da surpriz olsun diye soylemedim ama icimde tutamiyorum ya cok zor bi surecmis
Ben bu ay kullandim ilk defa. Dun bitti cuma gunu kontrol var yumurtan gelismemis diyecek diye cok korkuyrmaynen bencede çok zor bir süreç canım inşallah hayırlısı olurda çektiğimiz çilelere değer.sen ne zman kullandın
korkma sakın canım bende korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı hatta ilactan dolayı hızlı büyümüş bile dedi dr.inşallah bu ay dileğimiz kabul olur.Ben bu ay kullandim ilk defa. Dun bitti cuma gunu kontrol var yumurtan gelismemis diyecek diye cok korkuyrm
Insallahhhkorkma sakın canım bende korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı hatta ilactan dolayı hızlı büyümüş bile dedi dr.inşallah bu ay dileğimiz kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?