klomen kullananlar varmı?

canım benim 13. gün bugün iğneden sonra ki genel de çok erken olmuyor muş sanırım iki gün önce sancım vardı olacağım sandım ama geçti çok şükür bakalım ben normal batımı sayıyorum. Sende iğneden sonra bir farklılık var mı

ara ara kasıklarımda ağrı oluyor canım batma gibi hafif ağrılar oluyor başka birşey yok şimdilik.benimde 8. gün bugün.inşallah olmayız da hepimiz güzel haberler alırız bu ay.

ahhh ahhh kuzum hemde ne dinlemek ben bir buçuk yıldır doğurduğum aylar bile oldu psikolojikmankafaya takma diyorlar elde olsa takmayacağız zaten
Bende adetim gecikmeden test yapmyacağım diye kendimi şartladım ama her gece rğyamda test yapıyorum haha gidişatımızı iyi görmüyorum hakkımızda hayırlısı hiç stres yapacağımı düşünmezdim ama başka bir şey miş bu

olmuyor ki kuzum stres olmadan acaba olur mu olmaz mı diye günde en az bir kez geçiyor kafamızdan bol bol dua edelim elimizden başka birşey gelmiyor

günaydın canım iyiyim şükür kasıklarımda biraz ağrım var birde midem çok ağrıyor ya.
Geçmiş olsun canım iğneden sonra normal kasık ağrıları şişkinlikte yapıyo iğne ama migde bilmiyorum belki üşütmüş olabilirsiniz dikkat et asker gibi şafak sayıyoz yaa

günaydın canım iyiyim şükür kasıklarımda biraz ağrım var birde midem çok ağrıyor ya.
Geçmiş olsun canım iğneden sonra normal kasık ağrıları şişkinlikte yapıyo iğne ama migde bilmiyorum belki üşütmüş olabilirsiniz dikkat et asker gibi şafak sayıyoz yaa

hahahah aynen canım öyle valla üşüttüm sanırım pazartesi günü iş yerinde bir türlü ısınamadım.ayaklarım buz gibiydi sanırım o zman üşüttüm bende.8. günüm bugün ne zaman test yapsam bilmiyorum ya da yapmasam üzülmesem hiç oooffff aklımızı yitireceğiz artık

Ya ben esime bile soylemedim bu ilaci kullandigimi kimse bilmiyo. Bos yere umutlanip da hayal kirikligina ugramasin olursa da surpriz olsun diye soylemedim ama icimde tutamiyorum ya cok zor bi surecmis

Ya ben esime bile soylemedim bu ilaci kullandigimi kimse bilmiyo. Bos yere umutlanip da hayal kirikligina ugramasin olursa da surpriz olsun diye soylemedim ama icimde tutamiyorum ya cok zor bi surecmis
aynen bencede çok zor bir süreç canım inşallah hayırlısı olurda çektiğimiz çilelere değer.sen ne zman kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…