- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Sanırım daha fazla saklayamıycan eşinden çünkü doktor ilaç bittikten sonra gün aşırı ilişki önerecek ay sonuna kadar durmak yok çalış babam çalışYa ben esime bile soylemedim bu ilaci kullandigimi kimse bilmiyo. Bos yere umutlanip da hayal kirikligina ugramasin olursa da surpriz olsun diye soylemedim ama icimde tutamiyorum ya cok zor bi surecmis
Yok soylememek de kararliyim onu da uzmek istemiyrm cunku. Bugune kadar ay midem bulandi acaba hamile miyim ay basim dondu hamile miyim ay uykuluyum acaba hamile miyim hadi eczaneye gidip test alalim diye diye ve hepsinde tek cizgiyi gore gore o da yiprandi benimle beraber.Sanırım daha fazla saklayamıycan eşinden çünkü doktor ilaç bittikten sonra gün aşırı ilişki önerecek ay sonuna kadar durmak yok çalış babam çalış
çok haklısınız ama bu merak çok kötü birşey bir de ilk ayım heyecan ve merak birleşince hiç sağlıklı şeyler olmuyor ama tutacağım artık kendimi =)Kardeşiminde öyleydi ben hamile değilsin dedim ama hamile çıktı kanda şuan 2 aylık Allahtan ümit kesilmez bence adet günü geçmeden tahlil yapmayın boşu boşuna niye sitres yapıyorsunuz ki kendinize canım benim
Bizimde ilk ayımız canım ama hiç aklıma test getirmiyorum adet günümü bekliyorumçok haklısınız ama bu merak çok kötü birşey bir de ilk ayım heyecan ve merak birleşince hiç sağlıklı şeyler olmuyor ama tutacağım artık kendimi =)
Günaydın canım erzurumun -34 derecesinde ateş bassada hissetmiyozGünaydın hatunlar ben bu ay klomen kullandım ve sicak basması oluyor sizde de oluyor mu bu sekilde
en doğrusunu yapıyorsun böyle test yapıyorsun sonrada test de var mı yok mu sonu hiç gelmez soruların =)Bizimde ilk ayımız canım ama hiç aklıma test getirmiyorum adet günümü bekliyorum
Canim ben de tatvandayim hem cok üşüyorum hemde günde 2 -3 kez ateş basıyor. Anlamadim ben de...Günaydın canım erzurumun -34 derecesinde ateş bassada hissetmiyozşaka bi yana bende hiç öyle birşey olmadı
Relaxs sıkıntı yok hepsi psikolojik yahu bu kadar sitres yaparak olacağı da engelliyosunuz yapmayın etmeyin benim gibi oluruna bırakın olursa da olmazsada hayırlısı diyin ilk aydan böyle yaparsanız işiniz zor arkadaşlar benide kendinize benzeteceksiniz yahuuuuCanim ben de tatvandayim hem cok üşüyorum hemde günde 2 -3 kez ateş basıyor. Anlamadim ben de...
ahhhh kuzum ah sen gel de içimize anlat onu.elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı.sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testiRelaxs sıkıntı yok hepsi psikolojik yahu bu kadar sitres yaparak olacağı da engelliyosunuz yapmayın etmeyin benim gibi oluruna bırakın olursa da olmazsada hayırlısı diyin ilk aydan böyle yaparsanız işiniz zor arkadaşlar benide kendinize benzeteceksiniz yahuuuu
aynen bende öyle canım 15.güne kadar olmazsam 16.gün falan yaparım diyorum aslında bende idrarda da çıkar mı ki o zmana kadarTest yok yapmıycam günüm geçerse yapıcam sağlık ocağındaki aile hekimimden utanıyom artık kan vermeye gitmekten akraba oldukyinemi sen geldin diycek
sabredemiyoruz işte canım iğneden en geç 15-16 gün sonra mı adet olunur yoksa normal adet döngümüzüze mi bakmamız lazımBugün 1 hafta oldu iğne yaptıralı en mantıklısı kanda baktırmak çünki idrar kesin sonuç değil ve çıkmayınca adette olmayınca bu testler tekrarlanıyo o yüzden günün 1 gün geçince kanda baktırmak daha doğru zati günü geçmeden neden tahlil yapıyosunuzki ben kan tahlili verdim eve geldim adet oldum boşuna yaptırmış oldum az daha sabırlı olsaymışım sonucu görecekmişim zatin
hesapla tabi canım ben de 27 28 en geç 29 günde oluyorum canım bakalım bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alırız.Kaç günde adet olduğuna bağlı canım ben 28 günde oluyorum bu ayın 30 da olmam gerek 8 günüm kalmış sayende hesapladım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?