- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
senin durumunda belirsizmiş canım ya dediğin gibi böyle beklemekde zor gerçekten.önceki testlerime bende bakardım bir kaç saat sonra ya da ertesi gün ama negatifti yani hiç öyle çizgi oluşmadı benim.inşallah vardır.4 gün mü kaldı adetine belirti var mı hiç?Ben de rahat olmak istiyorum test yaptım da ne oldu yine belirsiz yine bekleme kaldı 4 gün bekleyip görüp yaşayacağım. İnşallah =))
Şuan ağrı sancı hiç bi belirti yok resmi yükselem bakar mısınız ki belki çizgi bile yok kendime güvenmiyorum artık şu bir aya yakındır kendimi dinlemekten kurmaktan bi hal oldum =) bir de kendimi rahat sanırdımsenin durumunda belirsizmiş canım ya dediğin gibi böyle beklemekde zor gerçekten.önceki testlerime bende bakardım bir kaç saat sonra ya da ertesi gün ama negatifti yani hiç öyle çizgi oluşmadı benim.inşallah vardır.4 gün mü kaldı adetine belirti var mı hiç?
idrar testinde dimi canımIgne vurulduktan 14 gun snra testte çıkıyormuş. 14ü gecmeden yaparsanız zaten pozitif görürsünüz çünkü ignenin etkisinden dolayı.. insallah guzel haberler veririz
yükle bakalım canım bizde bakalım bir kendimizi dinlemekten bir hal olduk valla haklısın kafayı sıyırmadan gelse bari :)Şuan ağrı sancı hiç bi belirti yok resmi yükselem bakar mısınız ki belki çizgi bile yok kendime güvenmiyorum artık şu bir aya yakındır kendimi dinlemekten kurmaktan bi hal oldum =) bir de kendimi rahat sanırdım
idrar testinde dimi canım
Resimde daha az belli oluyor normalde sanki daha belirgin ya da yok benim gözler oyun oynuyor:)))Idrar testinde de çıkıyor ama silik. Bnde test yaparken silik çıkmıştı hemen hasteneye gittiğimde 2 haftalıktı
ben ovitrelle kullandım canım adetimin 11. günü vuruldum bugün iğneden sonra 9.günümHangi marka igneyi kullandınız?
Canım silik cizgi çıkmış. Hamile olabilirsin. Insallah bn yanlış gormuyorumdurResimde daha az belli oluyor normalde sanki daha belirgin ya da yok benim gözler oyun oynuyor:)))
Bnde kullandım onu. Etkili bir igne. Ama gecen ay baska markalı bi igne kullandım hic ise yaramadı. Bu ayda olmazsa yine onu kullancmben ovitrelle kullandım canım adetimin 11. günü vuruldum bugün iğneden sonra 9.günüm
inşallah bende görmüyorumdur canım belli belirsiz bir çizgi var gibi ama kendin gözle daha rahat görmüşsündür resim olunca daha da silik gözüküyor malesef.inşallah güzel haberler alırızResimde daha az belli oluyor normalde sanki daha belirgin ya da yok benim gözler oyun oynuyor:)))
ben dr pregnly diye iğne yazdı ama bunu bulamayabilirsin dedi dediği gibi de bulamadım ovitrelleyi yazdı sonra da.senin işe yaramayan neydi eczaneci bana bir tane daha isim söyledi ama pak hatırlayamadım adınıBnde kullandım onu. Etkili bir igne. Ama gecen ay baska markalı bi igne kullandım hic ise yaramadı. Bu ayda olmazsa yine onu kullancm
ama hemen olmadı ki rahat bir saat olmuştur evet gerçekte biraz daha gözle gorulur ama cok net değil tabi neyse bir daha yapmayacağım gün gelsin bakalıminşallah bende görmüyorumdur canım belli belirsiz bir çizgi var gibi ama kendin gözle daha rahat görmüşsündür resim olunca daha da silik gözüküyor malesef.inşallah güzel haberler alırız
bekle canım gününü umudunu yitirme olacağına inan bazen boşlukta oluyoruz olmayacak gibi geliyor ama inancımız ne kadar kuvvetli olursa o kadar çabuk kavuşuruzama hemen olmadı ki rahat bir saat olmuştur evet gerçekte biraz daha gözle gorulur ama cok net değil tabi neyse bir daha yapmayacağım gün gelsin bakalım
Choriomon markalı igne. Doktor cok iyi dedi ama ben öyle hissetmiyorum bana iyi gelmiyor gibiben dr pregnly diye iğne yazdı ama bunu bulamayabilirsin dedi dediği gibi de bulamadım ovitrelleyi yazdı sonra da.senin işe yaramayan neydi eczaneci bana bir tane daha isim söyledi ama pak hatırlayamadım adını
etrafımızda bizi anlayan yokki kuzum burda kafa dağıtmaya uğraşıyoruz inşallah güzel haberlerimizi de paylaşacağız burdanİnşallah canım =) burada konuşmak aynı süreçlerden geçenlerle fikir alışverişinde bulunmak gerçekten iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?