klomen kullananlar varmı?

evet 45 lira galiba fiyatı bana dr demedi onu ama eczacı dedi bu da aynı işi görüyor falan diye bende dr un söylediğini alayım dedim.
evet 45 lira galiba fiyatı bana dr demedi onu ama eczacı dedi bu da aynı işi görüyor falan diye bende dr un söylediğini alayım dedim.
Evet bide 2 kutu birden kullandım. Belki nasip degilmis olmamış. Bol bol dua edelim insallah bebislerimiz olur

Doktor bana kendi kendine çatlar dedi dedim ya çatlamazsa dediki ignede çatlatmaya bilir dedim biz garantiye alalım iğne yapalım doktor dedi iğne 100 TL dedim olsun bu yola çıkarken göze aldım herşeyi rapor çıkardı ücretsiz aldım ben iğneyi

o iğneye rapor mu çıkıyormuş bana kağıda adını yazdı verdi reçete falan yoktu iğneyi vurdurmaya da hastanede insan ardım durdum kimse vurmaya yanaşmıyor reçetesi yok diye bende 75 tlye aldım

O bendede var kasık ağrısı değilde bazen batma tarzında oluyor bide dolgunluk var gibi doktor rapor çıkar dedi çıkardım iğne için 3 tane doktorda imza attı eczaneden gittim aldım acilde vuruldum hem de hemşire göbekten vuralım daha etkili dedi hiç hissetmedim bile

bana demedi öyle birşey hiç doktorum hepsi farklı konuşuyor.benimde batma şeklinde oluyoır iğnenin etkisi mi ya da üşüttüm mü bilmiyorum.9 gün oldu iğne olalı etkisi hala sürer mi bunun ya

aynen karından hiç acımıyor ben batırı
Yok tek hazır şırıngaydı zatin
bana ii tane yazdı sağ sol karından yap dedi iki tane yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…