- 19 Aralık 2016
- 96
- 49
- 8
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Aynen öyle. Çünkü kimseye derdini anlatmıyorsn. Aynı dertte olan insanlarla daha iyi bağlılık moral oluyorİnşallah canım =) burada konuşmak aynı süreçlerden geçenlerle fikir alışverişinde bulunmak gerçekten iyi geliyor
evet 45 lira galiba fiyatı bana dr demedi onu ama eczacı dedi bu da aynı işi görüyor falan diye bende dr un söylediğini alayım dedim.Choriomon markalı igne. Doktor cok iyi dedi ama ben öyle hissetmiyorum bana iyi gelmiyor gibi
evet 45 lira galiba fiyatı bana dr demedi onu ama eczacı dedi bu da aynı işi görüyor falan diye bende dr un söylediğini alayım dedim.
Evet bide 2 kutu birden kullandım. Belki nasip degilmis olmamış. Bol bol dua edelim insallah bebislerimiz olurevet 45 lira galiba fiyatı bana dr demedi onu ama eczacı dedi bu da aynı işi görüyor falan diye bende dr un söylediğini alayım dedim.
inşalalh canım senin günün ne zamanEvet bide 2 kutu birden kullandım. Belki nasip degilmis olmamış. Bol bol dua edelim insallah bebislerimiz olur
Kızlar ovitrella ya para verdinizmiinşalalh canım senin günün ne zaman
inşalalh canım senin günün ne zaman
Bn aldığımda 55tlydi. Ama farklı eczanelerde 65-75 tlydiKızlar ovitrella ya para verdinizmi
Sanırım reçete de oluyor ama ben özel hastaneye gidiyorum özel sağlık sigortası sorun yapabiliyormuş o yüzden kendim aldımKızlar ovitrella ya para verdinizmi
o iğneye rapor mu çıkıyormuş bana kağıda adını yazdı verdi reçete falan yoktu iğneyi vurdurmaya da hastanede insan ardım durdum kimse vurmaya yanaşmıyor reçetesi yok diye bende 75 tlye aldımDoktor bana kendi kendine çatlar dedi dedim ya çatlamazsa dediki ignede çatlatmaya bilir dedim biz garantiye alalım iğne yapalım doktor dedi iğne 100 TL dedim olsun bu yola çıkarken göze aldım herşeyi rapor çıkardı ücretsiz aldım ben iğneyi
Ben de karnımdan kendim vurdum canımo iğneye rapor mu çıkıyormuş bana kağıda adını yazdı verdi reçete falan yoktu iğneyi vurdurmaya da hastanede insan ardım durdum kimse vurmaya yanaşmıyor reçetesi yok diye bende 75 tlye aldım
cesaret edemedim ona da ya olmazsa diye tedirgin oldum bakalım hayırlısı olsun inşallah.kasıklarımda bir dolgunluk ağrı tarzı şeyler var bir kaç gündür belirti aramayalım diyoruz gene kaptırıyoruz kendimizi ne olacak bizim halimiz böyleBen de karnımdan kendim vurdum canım
O bendede var kasık ağrısı değilde bazen batma tarzında oluyor bide dolgunluk var gibi doktor rapor çıkar dedi çıkardım iğne için 3 tane doktorda imza attı eczaneden gittim aldım acilde vuruldum hem de hemşire göbekten vuralım daha etkili dedi hiç hissetmedim bilecesaret edemedim ona da ya olmazsa diye tedirgin oldum bakalım hayırlısı olsun inşallah.kasıklarımda bir dolgunluk ağrı tarzı şeyler var bir kaç gündür belirti aramayalım diyoruz gene kaptırıyoruz kendimizi ne olacak bizim halimiz böyle
Yok tek hazır şırıngaydı zatinkızlar siz de iki tane mi oldunuz ben iki tane oldum.
bana demedi öyle birşey hiç doktorum hepsi farklı konuşuyor.benimde batma şeklinde oluyoır iğnenin etkisi mi ya da üşüttüm mü bilmiyorum.9 gün oldu iğne olalı etkisi hala sürer mi bunun yaO bendede var kasık ağrısı değilde bazen batma tarzında oluyor bide dolgunluk var gibi doktor rapor çıkar dedi çıkardım iğne için 3 tane doktorda imza attı eczaneden gittim aldım acilde vuruldum hem de hemşire göbekten vuralım daha etkili dedi hiç hissetmedim bile
ben 1 tane oldum canımkızlar siz de iki tane mi oldunuz ben iki tane oldum.
aynen karından hiç acımıyor ben batırıO bendede var kasık ağrısı değilde bazen batma tarzında oluyor bide dolgunluk var gibi doktor rapor çıkar dedi çıkardım iğne için 3 tane doktorda imza attı eczaneden gittim aldım acilde vuruldum hem de hemşire göbekten vuralım daha etkili dedi hiç hissetmedim bile
bana ii tane yazdı sağ sol karından yap dedi iki tane yaptım.Yok tek hazır şırıngaydı zatin
bir bildiği vardır elbet canım doktorunaynen karından hiç acımıyor ben batırı
bana ii tane yazdı sağ sol karından yap dedi iki tane yaptım.
Kaç yumurtan vardıki iki tane iğne vuruldunaynen karından hiç acımıyor ben batırı
bana ii tane yazdı sağ sol karından yap dedi iki tane yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?