- 25 Mart 2014
- 112
- 24
- 98
- Konu Sahibi twins scorpion
-
bir tane canım 20mmKaç yumurtan vardıki iki tane iğne vuruldun
Canim bence var gibi hadi insallah guzel haberler verin de mutlu olalmBenim de ovitrelle di iğnem
size de göeünüyor yani dimi en azından hayal görmediğime sevineyim =) eşime göstermedim gerçekten olursa o zaman söyleyeceğim o heveslenince daha stres oluyor insan. Amin inşallah hepimiz mutlu olalım.Canim bence var gibi hadi insallah guzel haberler verin de mutlu olalm
İdrar testine güvenme en doğrusu kanda baktırmak bence yarın git kan ver sitresten ve soru işaretlerinden kurtul canımSelam. Oncelikle iyiki acmissin bu konuyu. Ben de gecen ay ilk defa kullandim ve 2 ocak randevum var. 2 kere kan almisrlardi onun gorusmesini yapacagiz. Benim bat 4 gun onceydi ve gelen giden yok. Acaba klomen gecikme yapiyormu? Birde kendime soz verdim artik test yapmayacagim elimdekiler bittikten sonra diye. Ve en son bat gunu negatifti elimde de kalmadi test. Sizce umit varmi?
Belirti olarak gogus ucularim hassaslasti ama renginin koyuldugunu farketmedim. Ve asiri hazimsizlik var migdem cok agriyor. Adet belirtim degil bunlar eminim cunku adet olacagim zamanki belirtim hoc sasmaz herzaman ayni sekilde olur ama bu sefer yok oyle bisey.
canım bu konuyu benim gibi kafası karışan ve derdi ortak olan çıkar diye açtım iyiki de açmışım çünkü burdaki arkadaşlarla çok güzel şeyler paylaştık.klomen gecikme yapabiliyormuş öyle duymuştum benimde ilk ayım kullanalı.idrar da çıkmamış olabilir bence en iyi sonucu kan tahlili ile alırsın.randevun çok geç bence daha erkene alabilme imkanın yokmuydu.ama mutlaka git doktoraSelam. Oncelikle iyiki acmissin bu konuyu. Ben de gecen ay ilk defa kullandim ve 2 ocak randevum var. 2 kere kan almisrlardi onun gorusmesini yapacagiz. Benim bat 4 gun onceydi ve gelen giden yok. Acaba klomen gecikme yapiyormu? Birde kendime soz verdim artik test yapmayacagim elimdekiler bittikten sonra diye. Ve en son bat gunu negatifti elimde de kalmadi test. Sizce umit varmi?
Belirti olarak gogus ucularim hassaslasti ama renginin koyuldugunu farketmedim. Ve asiri hazimsizlik var migdem cok agriyor. Adet belirtim degil bunlar eminim cunku adet olacagim zamanki belirtim hoc sasmaz herzaman ayni sekilde olur ama bu sefer yok oyle bisey.
Sana CHP yazmayı unuttum canım konu dağıldı evet bi çizgi var gibi ama az daha sabır günün geçince kan tahlili yaptırsize de göeünüyor yani dimi en azından hayal görmediğime sevineyim =) eşime göstermedim gerçekten olursa o zaman söyleyeceğim o heveslenince daha stres oluyor insan. Amin inşallah hepimiz mutlu olalım.
Rahat olmayi bir türlü beceremiyorum keske takmasam diyorum hep ama evleneli 15 ay oldu hic korunmadik ama sonuc husran canim keske ilk deneme olsa rabbim cok bekletmesin inşallahRelaxs sıkıntı yok hepsi psikolojik yahu bu kadar sitres yaparak olacağı da engelliyosunuz yapmayın etmeyin benim gibi oluruna bırakın olursa da olmazsada hayırlısı diyin ilk aydan böyle yaparsanız işiniz zor arkadaşlar benide kendinize benzeteceksiniz yahuuuu
15 aymıRahat olmayi bir türlü beceremiyorum keske takmasam diyorum hep ama evleneli 15 ay oldu hic korunmadik ama sonuc husran canim keske ilk deneme olsa rabbim cok bekletmesin inşallah
Benim 3 yıl bitti canım 15 ay nekiRahat olmayi bir türlü beceremiyorum keske takmasam diyorum hep ama evleneli 15 ay oldu hic korunmadik ama sonuc husran canim keske ilk deneme olsa rabbim cok bekletmesin inşallah
Görünüyo kuzumm ben girdim yani bata 4 gün var dedin demii belirtilerin var misize de göeünüyor yani dimi en azından hayal görmediğime sevineyim =) eşime göstermedim gerçekten olursa o zaman söyleyeceğim o heveslenince daha stres oluyor insan. Amin inşallah hepimiz mutlu olalım.
Bazen oluyor bir üç gün önce hastalanıyorum sandım baya sancım oldu sonra geçti birde kasık batmaları var nadir. ama test hemen cıkmadı bir saat sonra falan o yüzden bilmiyorum canımGörünüyo kuzumm ben girdim yani bata 4 gün var dedin demii belirtilerin var mi
İnşallah tez vakitte anne olursun okuryz canim beklemek zor allah sabir versin benim yas da 34 olunca tereddüt ediyorum isteBenim 3 yıl bitti canım 15 ay neki
Hımm anladım kuzum hayirlisi yaa bat günü tekrarlarsin tstini acele etme olacağı varsa olur inşallah ama heyecanı bile farklı demiBazen oluyor bir üç gün önce hastalanıyorum sandım baya sancım oldu sonra geçti birde kasık batmaları var nadir. ama test hemen cıkmadı bir saat sonra falan o yüzden bilmiyorum canım
inşallah canımm çok umutlanmak istemiyorum kanda görmeden =)H hello_kitty_ canim bence de silik bir cizgi var inşallah hamilesin
hem de nasıl acabası bile farklı ama umutlanmak istemiyor insan az kaldı 26 sı bat günü sen de mi batı bekliyorsun canımHımm anladım kuzum hayirlisi yaa bat günü tekrarlarsin tstini acele etme olacağı varsa olur inşallah ama heyecanı bile farklı demi
normal adet döngüne göre mi hesapladın canım iğneden sonraki geçen güne göre mihem de nasıl acabası bile farklı ama umutlanmak istemiyor insan az kaldı 26 sı bat günü sen de mi batı bekliyorsun canım
normal döngümü sayıyorum canım iğne olalı 14. günüm bugün.normal adet döngüne göre mi hesapladın canım iğneden sonraki geçen güne göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?