klomen kullananlar varmı?

Selam. Oncelikle iyiki acmissin bu konuyu. Ben de gecen ay ilk defa kullandim ve 2 ocak randevum var. 2 kere kan almisrlardi onun gorusmesini yapacagiz. Benim bat 4 gun onceydi ve gelen giden yok. Acaba klomen gecikme yapiyormu? Birde kendime soz verdim artik test yapmayacagim elimdekiler bittikten sonra diye. Ve en son bat gunu negatifti elimde de kalmadi test. Sizce umit varmi?
Belirti olarak gogus ucularim hassaslasti ama renginin koyuldugunu farketmedim. Ve asiri hazimsizlik var migdem cok agriyor. Adet belirtim degil bunlar eminim cunku adet olacagim zamanki belirtim hoc sasmaz herzaman ayni sekilde olur ama bu sefer yok oyle bisey.

İdrar testine güvenme en doğrusu kanda baktırmak bence yarın git kan ver sitresten ve soru işaretlerinden kurtul canım

canım bu konuyu benim gibi kafası karışan ve derdi ortak olan çıkar diye açtım iyiki de açmışım çünkü burdaki arkadaşlarla çok güzel şeyler paylaştık.klomen gecikme yapabiliyormuş öyle duymuştum benimde ilk ayım kullanalı.idrar da çıkmamış olabilir bence en iyi sonucu kan tahlili ile alırsın.randevun çok geç bence daha erkene alabilme imkanın yokmuydu.ama mutlaka git doktora

size de göeünüyor yani dimi en azından hayal görmediğime sevineyim =) eşime göstermedim gerçekten olursa o zaman söyleyeceğim o heveslenince daha stres oluyor insan. Amin inşallah hepimiz mutlu olalım.
Sana CHP yazmayı unuttum canım konu dağıldı evet bi çizgi var gibi ama az daha sabır günün geçince kan tahlili yaptır

Rahat olmayi bir türlü beceremiyorum keske takmasam diyorum hep ama evleneli 15 ay oldu hic korunmadik ama sonuc husran canim keske ilk deneme olsa rabbim cok bekletmesin inşallah

size de göeünüyor yani dimi en azından hayal görmediğime sevineyim =) eşime göstermedim gerçekten olursa o zaman söyleyeceğim o heveslenince daha stres oluyor insan. Amin inşallah hepimiz mutlu olalım.
Görünüyo kuzumm ben girdim yani bata 4 gün var dedin demii belirtilerin var mi

Bazen oluyor bir üç gün önce hastalanıyorum sandım baya sancım oldu sonra geçti birde kasık batmaları var nadir. ama test hemen cıkmadı bir saat sonra falan o yüzden bilmiyorum canım
Hımm anladım kuzum hayirlisi yaa bat günü tekrarlarsin tstini acele etme olacağı varsa olur inşallah ama heyecanı bile farklı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…