klomen kullananlar varmı?

demekki farklılık gösteriyor canım yada büyümesini uygun bulup çatlatıyorlar güne takılmadan ben de senin gibi duymustum doktora boyle diyince profesör olan benim diyor =))) sorumlarımla bunaltıyorum bazen

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım Cumamız Mübarek Olsun Rabbim bu günün hürmetine dualarımızı kabul etsin İnşaAllah

bugün 10. günüm iğnenin zaman yaklaştıkça heyecan daha da artıyor takmayayım diyorum olmuyor hayırlısı artık ne diyeyim

bugün 10. günüm iğnenin zaman yaklaştıkça heyecan daha da artıyor takmayayım diyorum olmuyor hayırlısı artık ne diyeyim
Kuzuu sakın test yapmiyosun bekle yılbaşında yap ki yılbaşına mtlu mesut gir bende senle yapacaktım ama ben senden geç yumurtladım benimki çıkmaz heralde hemen

Kuzuu sakın test yapmiyosun bekle yılbaşında yap ki yılbaşına mtlu mesut gir bende senle yapacaktım ama ben senden geç yumurtladım benimki çıkmaz heralde hemen
yok kuzum yapmayacağım ya test falan adetimi beklemeyi düşünüyorum erken yumurtladığım için erken de gelebilir adet yılbaşına kadar bekleyeceğim kuzum negatifleri görmekten bıktım aylardır sabredeceğim bu sefer inşallah hepimiz güzel haberleri alırız

Insalllah kuzumm insallahh

Hayırlısı olsun hakkınızda canlarım ben bu ay ara verdim tedaviye kafam dağılsın biraz diye sizi takipteyim

Kızlar aslında size birşey soracağım şimdi ben iki ay önce laparoskopi ile kist aldırdım ondan önce adet tarihim 30 undaydı hep 30 günde bir olurdum ama laparoskopiden sonra 26 snda oldum adet sonrada klomen ve iğne süreci ben ona göre adrt döngümü yine 26 s hesapladm sizce erken gec olma ihtimali var mı önce laparoskkopi sonra klomen ve iğne acaba tarihi etkiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…