- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
İğneyi adetin kaçıncı günü vuruldum canımnormal döngümü sayıyorum canım iğne olalı 14. günüm bugün.
11. günü vuruldum canımİğneyi adetin kaçıncı günü vuruldum canım
Aynen öyle kuzumm benim daha çok var normalde 8 ocak ama biraz erken yumurtladım gibi 2 veya 3 ocak gibihem de nasıl acabası bile farklı ama umutlanmak istemiyor insan az kaldı 26 sı bat günü sen de mi batı bekliyorsun canım
Kadınların yumurtlama günü adetin 14.günü diyolardı doktorlar demekki yanılıyolar ben adetin 14 .günü gittim yumurtan büyümüş bugün yarın çatlar dedi ben 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama günüm bence 16 .gün11. günü vuruldum canım
demekki farklılık gösteriyor canım yada büyümesini uygun bulup çatlatıyorlar güne takılmadan ben de senin gibi duymustum doktora boyle diyince profesör olan benim diyor =))) sorumlarımla bunaltıyorum bazenKadınların yumurtlama günü adetin 14.günü diyolardı doktorlar demekki yanılıyolar ben adetin 14 .günü gittim yumurtan büyümüş bugün yarın çatlar dedi ben 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama günüm bence 16 .gün
Kuzuu sakın test yapmiyosun bekle yılbaşında yap ki yılbaşına mtlu mesut gir bende senle yapacaktım ama ben senden geç yumurtladım benimki çıkmaz heralde hemenbugün 10. günüm iğnenin zaman yaklaştıkça heyecan daha da artıyor takmayayım diyorum olmuyor hayırlısı artık ne diyeyim
Canımm boşver yapma test ben dayanamadım yaptım daha belirsiz boşver günü bekleyelim sürpriz olsun :) olmadı öbür ay doğru zaman da olacağına inanalımbugün 10. günüm iğnenin zaman yaklaştıkça heyecan daha da artıyor takmayayım diyorum olmuyor hayırlısı artık ne diyeyim
yok kuzum yapmayacağım ya test falan adetimi beklemeyi düşünüyorum erken yumurtladığım için erken de gelebilir adet yılbaşına kadar bekleyeceğim kuzum negatifleri görmekten bıktım aylardır sabredeceğim bu sefer inşallah hepimiz güzel haberleri alırızKuzuu sakın test yapmiyosun bekle yılbaşında yap ki yılbaşına mtlu mesut gir bende senle yapacaktım ama ben senden geç yumurtladım benimki çıkmaz heralde hemen
yok canım yapmayacağım test falan bekleyeceğim bıktım negatifleri görmektenCanımm boşver yapma test ben dayanamadım yaptım daha belirsiz boşver günü bekleyelim sürpriz olsun :) olmadı öbür ay doğru zaman da olacağına inanalım
amin canım hayırlı cumalar hepimizeHayırlı cumalarRabbim dualarımızı kabul etsin insallah
Insalllah kuzumm insallahhyok kuzum yapmayacağım ya test falan adetimi beklemeyi düşünüyorum erken yumurtladığım için erken de gelebilir adet yılbaşına kadar bekleyeceğim kuzum negatifleri görmekten bıktım aylardır sabredeceğim bu sefer inşallah hepimiz güzel haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?