- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Klomen ve iğne zaten etkiliyor çoğu kişide ben ilaçtan önce 28. Gün olurdum ilaçtan sonra 32. Gün olmaya başladım bu biraz yumurtanın ne zman çatladığına bağlıKızlar aslında size birşey soracağım şimdi ben iki ay önce laparoskopi ile kist aldırdım ondan önce adet tarihim 30 undaydı hep 30 günde bir olurdum ama laparoskopiden sonra 26 snda oldum adet sonrada klomen ve iğne süreci ben ona göre adrt döngümü yine 26 s hesapladm sizce erken gec olma ihtimali var mı önce laparoskkopi sonra klomen ve iğne acaba tarihi etkiler mi
Çatlama iğnemi 8 aralıkta oldum canım benimde kafam karıstı bu tarihlerden :)Klomen ve iğne zaten etkiliyor çoğu kişide ben ilaçtan önce 28. Gün olurdum ilaçtan sonra 32. Gün olmaya başladım bu biraz yumurtanın ne zman çatladığına bağlı
26 27 si gibi olur adet eğer 36. Saatte çatlamış ise inşşalah olmazsınÇatlama iğnemi 8 aralıkta oldum canım benimde kafam karıstı bu tarihlerden :)
İnşallah ama ben de o tarihler diye düşünüyorum 27 sini gecmez heralde. Sen tekrar klomene basladın mı canım26 27 si gibi olur adet eğer 36. Saatte çatlamış ise inşşalah olmazsın
Yok canım bu ay kullanmıcam çok ağrı çektim diye bu ay eşim istemiyor ilaç kullanmamı zaten hemde bir ay ara vereyim dedimİnşallah ama ben de o tarihler diye düşünüyorum 27 sini gecmez heralde. Sen tekrar klomene basladın mı canım
Ara verince kalan da oluyormus okumustum olacaksa her şekilde olacak zaten iyi yapmıssın canımYok canım bu ay kullanmıcam çok ağrı çektim diye bu ay eşim istemiyor ilaç kullanmamı zaten hemde bir ay ara vereyim dedim
26 sı diye sayıyorum canım ama batma falan hepsi gecti bi kac gün önce vardı suan hiç belirti yok adet olacagım hisse yok hayır olsun bakalm:)H hello_kitty_ senin şafak kaç kuzum belirti var mı?
ay inşallah olmazsın canım burda hepimize moral olursun.güzel şeyler düşünelim güzel olsun26 sı diye sayıyorum canım ama batma falan hepsi gecti bi kac gün önce vardı suan hiç belirti yok adet olacagım hisse yok hayır olsun bakalm:)
üzülme canım vardır bunda da bir hayır ne kadar içmiştin gündeHanimlar doktordan geldim simdi cok kotuyum hic yumurta gelismemis ilacin dozunu artirdi
Canım ilac bittkten kac gün sonra gittin kontrole boyutunu mu ufak bulduHanimlar doktordan geldim simdi cok kotuyum hic yumurta gelismemis ilacin dozunu artirdi
İnşallah canım inşallah heyecanla bekliyorum bakalımay inşallah olmazsın canım burda hepimize moral olursun.güzel şeyler düşünelim güzel olsun
Ben aderin 5. Gunu basladim 5 gun kullandim gunde 2 tane. 3 gunsonra kontrole cagirdi simdi gittim iste hic gelismemis dedi sen ilaci kullandin mi dedi evet dedim hic yumurta yok dediCanım ilac bittkten kac gün sonra gittin kontrole boyutunu mu ufak buldu
Benim ilacım birtikten beş gün sonra cagırmıstı canım bir daha mı gitsen kontrole acabaBen aderin 5. Gunu basladim 5 gun kullandim gunde 2 tane. 3 gunsonra kontrole cagirdi simdi gittim iste hic gelismemis dedi sen ilaci kullandin mi dedi evet dedim hic yumurta yok dedi
bende de tam tersi olmuştu.ilaç bittikten ertesi gün gittim ben sağda hiçbirşey yok demişti solda ki de hızlı büyümüştü hemen ertesi günde çatlatma iğnemi oldumBenim ilacım birtikten beş gün sonra cagırmıstı canım bir daha mı gitsen kontrole acaba
Demek ki doktor anlıyor canım büyüme hızını hepimizi ona gore cagırıyorbende de tam tersi olmuştu.ilaç bittikten ertesi gün gittim ben sağda hiçbirşey yok demişti solda ki de hızlı büyümüştü hemen ertesi günde çatlatma iğnemi oldum
Benim de cagırdığı gün 20 mm olmustu sağda benim de yoktu :)Demek ki doktor anlıyor canım büyüme hızını hepimizi ona gore cagırıyor
Gunde iki tane kullaniyodum tekrar verdi 3 tane kullancmmBenim ilacım birtikten beş gün sonra cagırmıstı canım bir daha mı gitsen kontrole acaba
Hiç üzülme aynısı benim başıma geldi yumurta 13. Cü günden sonra büyümeye başlıyomuş doktorum yoktu başka doktora gittim erken gelmişsin dedi baktı hiç yumurtan yok dedi git iki gün sonra gel 3 gün sonra kendi doktoruma gittim 14 cü.günümdü sağda 2 cm 2 tane yumurtan var dedi bugün yarın çatlar dedim diğer doktor yumurtan yok dedi dedi olurmu öyle şey iki tane yumurtan varBen aderin 5. Gunu basladim 5 gun kullandim gunde 2 tane. 3 gunsonra kontrole cagirdi simdi gittim iste hic gelismemis dedi sen ilaci kullandin mi dedi evet dedim hic yumurta yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?