- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Sen şimdi adet olmadın ama yine ilacamı başladın anlamadımGunde iki tane kullaniyodum tekrar verdi 3 tane kullancmm
belki de canım mutlaka vardır bir bildikleri.kiminin geç büyüyor kiminin de erken belki sağ taraftaki de 13 14. gün gelişmiştir tekrar gitmedim ben çünkü ne oldu haberim yok çağırmadı tekrarBenim de cagırdığı gün 20 mm olmustu sağda benim de yoktu :)
Evet adet olmadim sali gunu ilac bitti simdi tekrar baslattiSen şimdi adet olmadın ama yine ilacamı başladın anlamadım
Gunde 2 tane icmistim 3 e cikardi simdiüzülme canım vardır bunda da bir hayır ne kadar içmiştin günde
Ya normalde sizin yazdiklariniza gore beni cok erken cagirdi banada oyle geldi yani ilac bittikten 3 gun sonra gitmis oldumHiç üzülme aynısı benim başıma geldi yumurta 13. Cü günden sonra büyümeye başlıyomuş doktorum yoktu başka doktora gittim erken gelmişsin dedi baktı hiç yumurtan yok dedi git iki gün sonra gel 3 gün sonra kendi doktoruma gittim 14 cü.günümdü sağda 2 cm 2 tane yumurtan var dedi bugün yarın çatlar dedim diğer doktor yumurtan yok dedi dedi olurmu öyle şey iki tane yumurtan var
erken gitmiş olabilirsin canım bende ilacın ertesi günü gittim sağda gelime yok solda bir tane o da çok büyümüş çatlatalım dedi belki benimde bir kaç gün sonra sağda da gelişmiştir tekrar çağırmadı bu yüzden bilmiyorumYa normalde sizin yazdiklariniza gore beni cok erken cagirdi banada oyle geldi yani ilac bittikten 3 gun sonra gitmis oldum
Hadi yaa olsun canın sağolsun ilk ay zatin denemeydi umut hala var canım üzülmek yok vardır bundada bi hayr diycezBen hastalanıyorum kahverengi akıntı geldi
canım üzülme hayırlısı olsun tam kanama mı yoksa leke gibi mi hep böyle mi başlar adetinBen hastalanıyorum kahverengi akıntı geldi
Benimde kahvelerle başlıyo mendebur şeycanım üzülme hayırlısı olsun tam kanama mı yoksa leke gibi mi hep böyle mi başlar adetin
Aslında tuvaletteyken geldi bir de hiç erken gelmzdi bu iğne ve klomen şaşırttı heralde kanama değil kahveli acık renk normalde kan gelir ama o da gelir büyük ihtimal biraz gecsin gelsin doktoruma yazacagım bakalm ne zamana cagıracakcanım üzülme hayırlısı olsun tam kanama mı yoksa leke gibi mi hep böyle mi başlar adetin
Senin bu ilk ay dimi ikinci ay yumurtalar daha iyi gelişiyo bnm 3. Ay olucaktı ara verdim benMoralinizi bozmayın insan bazen kendi kendinin doktoru olacak işimiz doktorlara kaldıysa Yandık onlar sadece aldıkları parayı bilir Allah var gam yok inş Rabbim ne derse odur tedavinin ikinci ayında tedaviye ara verilirmi bana hasta olursan gelme ara verelim dedi dedim vermem ikinci ay daha etkili hamile kalan çok duydum git gel kolay değil ben yine gidicem kendi kendimin doktoru olucam
Sonra bi daha gelmedimi kanama yerleşme kanaması olabilirYarın gidiyorum doktora hadi bismillah pes etmek yok :)
Geldi canım yarın gidiyorum başlasın ikinci süreç :)Sonra bi daha gelmedimi kanama yerleşme kanaması olabilir
Canım gunaydin olur mu olur belki meleğin yerleşmeye çalışıyodur annesine dikkat et sen bat ini bekle acele etme insAllah çift çizgiyi bu ay hepimiz görürüz bu topik bize uğur getirsin aminnnnGünaydın arkadaşlar size bi kaç sorum olacaktı sabaha kadar sağımdan soluma dönemedim karın çevrem acıyo öksürürken de acıyo akıntım var birde felaket şişkinlik gaz kabızlık neden oldu acaba belirtimi bunlar yoksa anlamadım sizce sebebi nedir? Üşütmedim eminim çünki kaç gündür donan ben artık üşümüyorum bazen ürperme şeklinde olup geçiyo ignemin bugün 9. günü
Günaydın canim benim de ignenin üzerinden 7 gün geçti, gaz ve şişkinlik ben de var onun dışında bisey yok inşallah bebektendir yasadiklarin. Dün mü basladi daha once de oldu mu?Günaydın arkadaşlar size bi kaç sorum olacaktı sabaha kadar sağımdan soluma dönemedim karın çevrem acıyo öksürürken de acıyo akıntım var birde felaket şişkinlik gaz kabızlık neden oldu acaba belirtimi bunlar yoksa anlamadım sizce sebebi nedir? Üşütmedim eminim çünki kaç gündür donan ben artık üşümüyorum bazen ürperme şeklinde olup geçiyo ignemin bugün 9. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?