klomen kullananlar varmı?

Ya normalde sizin yazdiklariniza gore beni cok erken cagirdi banada oyle geldi yani ilac bittikten 3 gun sonra gitmis oldum

Ya normalde sizin yazdiklariniza gore beni cok erken cagirdi banada oyle geldi yani ilac bittikten 3 gun sonra gitmis oldum
erken gitmiş olabilirsin canım bende ilacın ertesi günü gittim sağda gelime yok solda bir tane o da çok büyümüş çatlatalım dedi belki benimde bir kaç gün sonra sağda da gelişmiştir tekrar çağırmadı bu yüzden bilmiyorum

Moralinizi bozmayın insan bazen kendi kendinin doktoru olacak işimiz doktorlara kaldıysa Yandık onlar sadece aldıkları parayı bilir Allah var gam yok inş Rabbim ne derse odur tedavinin ikinci ayında tedaviye ara verilirmi bana hasta olursan gelme ara verelim dedi dedim vermem ikinci ay daha etkili hamile kalan çok duydum git gel kolay değil ben yine gidicem kendi kendimin doktoru olucam

canım üzülme hayırlısı olsun tam kanama mı yoksa leke gibi mi hep böyle mi başlar adetin
Aslında tuvaletteyken geldi bir de hiç erken gelmzdi bu iğne ve klomen şaşırttı heralde kanama değil kahveli acık renk normalde kan gelir ama o da gelir büyük ihtimal biraz gecsin gelsin doktoruma yazacagım bakalm ne zamana cagıracak

Senin bu ilk ay dimi ikinci ay yumurtalar daha iyi gelişiyo bnm 3. Ay olucaktı ara verdim ben

Günaydın arkadaşlar size bi kaç sorum olacaktı sabaha kadar sağımdan soluma dönemedim karın çevrem acıyo öksürürken de acıyo akıntım var birde felaket şişkinlik gaz kabızlık neden oldu acaba belirtimi bunlar yoksa anlamadım sizce sebebi nedir? Üşütmedim eminim çünki kaç gündür donan ben artık üşümüyorum bazen ürperme şeklinde olup geçiyo ignemin bugün 9. günü

Canım gunaydin olur mu olur belki meleğin yerleşmeye çalışıyodur annesine dikkat et sen bat ini bekle acele etme insAllah çift çizgiyi bu ay hepimiz görürüz bu topik bize uğur getirsin aminnnn

Günaydın canim benim de ignenin üzerinden 7 gün geçti, gaz ve şişkinlik ben de var onun dışında bisey yok inşallah bebektendir yasadiklarin. Dün mü basladi daha once de oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…