- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Amin inş canım benimCanım gunaydin olur mu olur belki meleğin yerleşmeye çalışıyodur annesine dikkat et sen bat ini bekle acele etme insAllah çift çizgiyi bu ay hepimiz görürüz bu topik bize uğur getirsin aminnnn
Şişkinlik 5 gündür falan var gaz 3 gündür ama karnımın acıması geceden beri var göbegimin altında ve migdemde şişkinlik var kabızlıkta 3 gündürGünaydın canim benim de ignenin üzerinden 7 gün geçti, gaz ve şişkinlik ben de var onun dışında bisey yok inşallah bebektendir yasadiklarin. Dün mü basladi daha once de oldu mu?
Test falan yapmıycam zatin günümü bekliyorum :))Canım gunaydin olur mu olur belki meleğin yerleşmeye çalışıyodur annesine dikkat et sen bat ini bekle acele etme insAllah çift çizgiyi bu ay hepimiz görürüz bu topik bize uğur getirsin aminnnn
Yapma yapma bekle benim bu ay içimde hiç test yapma isteği yok hayırdır inşallah diyorum söz konusu kendim olunca şaşırtıcıTest falan yapmıycam zatin günümü bekliyorum :))
Alemsin canım ya bi zaman sonra alışkanlık oluyo ayrılmaz ikili gibi test ve ben ya ben hiç idrar testi yapmıyorum kan baktırıyorum o yüzden uzun zamandır baktırmadımda günü gününe geliyo kırmızılarYapma yapma bekle benim bu ay içimde hiç test yapma isteği yok hayırdır inşallah diyorum söz konusu kendim olunca şaşırtıcı
Anladim canim bakalim ben neler yasayacagim inşallah arka arkaya ogreniriz hamile olduğumuzuŞişkinlik 5 gündür falan var gaz 3 gündür ama karnımın acıması geceden beri var göbegimin altında ve migdemde şişkinlik var kabızlıkta 3 gündür
inş Allah canım ya bat 30 aralık ama beni tek bırakmayın peşimden teker teker gelin inş:)))Anladim canim bakalim ben neler yasayacagim inşallah arka arkaya ogreniriz hamile olduğumuzu
Ben idrar testiyle öğrenmeyi daha heyecanlı buluyorum ama bu ay hiç yapasım yok daha doğrusu negatif görmekten korkuyorum galibaaAlemsin canım ya bi zaman sonra alışkanlık oluyo ayrılmaz ikili gibi test ve ben ya ben hiç idrar testi yapmıyorum kan baktırıyorum o yüzden uzun zamandır baktırmadımda günü gününe geliyo kırmızılar
Merhaba ben de kullandım hapım bitikten sonraki gün yani 11. Gün ve 13. Gün gittim kontrole. İlk gittiğimde pek gelişmemişti ama ikinci de bayagı iyiydi.. İnş gelişmiştir klomen etkili bence bayagıArkadaşlar merhaba bende bu ay ilk defa klomene başladım pco var dedi doktor 5 gün iki tane birden içtim dün bitti yani cumartesi salı çağırdı salıya yumurtam oluşmuş olur mu acaba yardımcı olur musunuz
Can'ım senin bat ne zamandıGünaydın canim benim de ignenin üzerinden 7 gün geçti, gaz ve şişkinlik ben de var onun dışında bisey yok inşallah bebektendir yasadiklarin. Dün mü basladi daha once de oldu mu?
2 veya 3 ocakta olmam lazim canımCan'ım senin bat ne zamandı
Anladım inşallah olmayız...benim de aynı tarih dikkatimi çekti yum dönemimiz benzer 18inde oldu.. inş aynı anda çifti görürüz :)2 veya 3 ocakta olmam lazim canım
İnşallah canim inşallahAnladım inşallah olmayız...benim de aynı tarih dikkatimi çekti yum dönemimiz benzer 18inde oldu.. inş aynı anda çifti görürüz :)
Evet aynı durum bendede oldu adetin 5 günü başladım 3gün sonra gittim adetin 11.günüydü doktora gittim yumurtan yok dedi erken gelmişsin 3gün sonra gittim sağda 2cm 2 tane var dedi erken gitmiş ola bilirsin 14 .gün daha iyi gelişmiş oluyor yumurtaKızlar bişey sormak istiyorum ben klomen kullandim salı bitti cuma günü kontrole gittim iki tarafta da yumurta yok pazartesi bidaha gel dedi eğer yine olmazsa iğne tedavisi gorcekmisim acaba yumurta sonradan olurmu böyle bi durum yaşayan varmi
benim adetim bittikten bir gün sonra hastaneye gitmiştim 15inde hastalanmistim 20sinde başladım ilaca yani 13gun yapıyor acaba yarın gitsem mi diye düşünüyorum çünkü beyaz akıntım geliyor sizde var mı böyle birşey birde catlatma ignesi verecek hormonlarimda da sıkıntı var size de doktorunuz böyle birşey söyledi miMerhaba ben de kullandım hapım bitikten sonraki gün yani 11. Gün ve 13. Gün gittim kontrole. İlk gittiğimde pek gelişmemişti ama ikinci de bayagı iyiydi.. İnş gelişmiştir klomen etkili bence bayagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?