klomen kullananlar varmı?

Ay çok teşekkür ederim bi umut daha var yani bu ay için ben adetin 3. Günü başladım 10. Gün gittim doktora ama daha erken olmaz demedi hatta kendisi çağırdı ama pazartesi bidaha gel dedi bakalım yarın gidicem..

Beyaz akıntı bendede ilacın 3 .gününde olmaya başladı geçti normal yani

bu arada benim bir tane kızım var 5 yasinda ikinci olmuyor 1 buçuk senedir 3 ay üst üste kimyasal gebeliklerim oldu sonra 8 aydır birşey yok rahim filmi çektirdim temiz eşimin morfoloji %1 di varikoseli var dendi 2 buçuk ay önce ameliyat oldu. Bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Amin canım inş benimde 8 yaşında kızım var geçen sene 4 aylık düşük yaptım sonrasında 4 ay korundum ve hala gebelik yok bende rahim filmi çekildim herşey normal eşimdede sorun yok doktor klomen verdi bu ay kullandım batı bekliyorum herşeyin hayırlısı inş elbet birgün Rabbim nasip eder

hayırlı haberlerini bekliyorum bende salı sabah gideceğim bakalım yumurtalarim büyümüş mü :) Herşeyin hayırlısı ben rabbime inanıyorum bol bol dua ediyorum inş nasip edecek

ben kiloma bakmadım canı ama bir kaç gündür midem kazınıp durdu hatta haftasonu ağzım hiç boş durmadı desem yeridir.sanki kıtlıktan çıkmışım gibi.adete yakın böyle olurdum ben ama bakalım belki de adet olacağım şuanda belirit olarak göğüslerimde hassasiyet var kasıklarımda batma var ayak üşümesi var ama bundan tabi adette de olduğu için hamilelik gibi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun

Arkadaşlarım bende varım siz önden güzel haberlerle morel verirsiniz inş bize bende sabah doktora gideceğim cumartesi içmiştim en son ilacımı ilk defa kullandım bi türlü düşünmeden duramıyorum kafayı yemek üzereyim

hakkında hayırlısı olsun kuzum kafanı rahatlatmaya bak çok zor biliyorum ama düşünmemeye çalış

kızlar bu iğneden sonra gün sayıyoruz ya çatladığı günü mü ilk gün olarak alıyoruz yoksa iğne vurulduğu günü mü ne zaman test yapmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…