- Konu Sahibi twins scorpion
-
Ay çok teşekkür ederim bi umut daha var yani bu ay için ben adetin 3. Günü başladım 10. Gün gittim doktora ama daha erken olmaz demedi hatta kendisi çağırdı ama pazartesi bidaha gel dedi bakalım yarın gidicem..Evet aynı durum bendede oldu adetin 5 günü başladım 3gün sonra gittim adetin 11.günüydü doktora gittim yumurtan yok dedi erken gelmişsin 3gün sonra gittim sağda 2cm 2 tane var dedi erken gitmiş ola bilirsin 14 .gün daha iyi gelişmiş oluyor yumurta
Beyaz akıntı bendede ilacın 3 .gününde olmaya başladı geçti normal yanibenim adetim bittikten bir gün sonra hastaneye gitmiştim 15inde hastalanmistim 20sinde başladım ilaca yani 13gun yapıyor acaba yarın gitsem mi diye düşünüyorum çünkü beyaz akıntım geliyor sizde var mı böyle birşey birde catlatma ignesi verecek hormonlarimda da sıkıntı var size de doktorunuz böyle birşey söyledi mi
senin durumun nedir şuandaBeyaz akıntı bendede ilacın 3 .gününde olmaya başladı geçti normal yani
Şuan benim durumum bat 30 aralık karında şişkinlik 3 gündür akıntı afedersin felaket bir gaz kabızlık göğüs uçlarında hassasiyet varsenin durumun nedir şuanda
Şuan benim durumum bat 30 aralık karında şişkinlik 3 gündür akıntı afedersin felaket bir gaz kabızlık göğüs uçlarında hassasiyet var[/QUOT
İnşallah hamilesindir canım benim.
Amin canım inş benimde 8 yaşında kızım var geçen sene 4 aylık düşük yaptım sonrasında 4 ay korundum ve hala gebelik yok bende rahim filmi çekildim herşey normal eşimdede sorun yok doktor klomen verdi bu ay kullandım batı bekliyorum herşeyin hayırlısı inş elbet birgün Rabbim nasip ederbu arada benim bir tane kızım var 5 yasinda ikinci olmuyor 1 buçuk senedir 3 ay üst üste kimyasal gebeliklerim oldu sonra 8 aydır birşey yok rahim filmi çektirdim temiz eşimin morfoloji %1 di varikoseli var dendi 2 buçuk ay önce ameliyat oldu. Bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
hayırlı haberlerini bekliyorum bende salı sabah gideceğim bakalım yumurtalarim büyümüş mü :) Herşeyin hayırlısı ben rabbime inanıyorum bol bol dua ediyorum inş nasip edecekAmin canım inş benimde 8 yaşında kızım var geçen sene 4 aylık düşük yaptım sonrasında 4 ay korundum ve hala gebelik yok bende rahim filmi çekildim herşey normal eşimdede sorun yok doktor klomen verdi bu ay kullandım batı bekliyorum herşeyin hayırlısı inş elbet birgün Rabbim nasip eder
günaydın canım inşallah öyle olur.nasılsın var mı belirtilerGünaydınn iyi haftalar herkese. Bize güzel haberler vereceğiniz bir hafta olsun inşallah
Amin canım inş evet en erken bat benim demi inş cuma günü güzel haber veririm sizlereGünaydınn iyi haftalar herkese. Bize güzel haberler vereceğiniz bir hafta olsun inşallah
İnşallah canımm siz bana öncen bir moral vermiş olursunuz ne güzell =)Önümüzdeki ayda senden bekliyoruz hayırlı haberler canım
Günaydın canım kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum ya arkadaşlar ben 3 kiloya yakın kilo almışım ignedenmi klomendenmi anlamadım sizdede böyle bi durum varmı aşırı yemeye düşkün değilim nasıl aldım anlamadımgünaydın hanımlar nasılsınız
ben kiloma bakmadım canı ama bir kaç gündür midem kazınıp durdu hatta haftasonu ağzım hiç boş durmadı desem yeridir.sanki kıtlıktan çıkmışım gibi.adete yakın böyle olurdum ben ama bakalım belki de adet olacağım şuanda belirit olarak göğüslerimde hassasiyet var kasıklarımda batma var ayak üşümesi var ama bundan tabi adette de olduğu için hamilelik gibi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsunGünaydın canım kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum ya arkadaşlar ben 3 kiloya yakın kilo almışım ignedenmi klomendenmi anlamadım sizdede böyle bi durum varmı aşırı yemeye düşkün değilim nasıl aldım anlamadım
hakkında hayırlısı olsun kuzum kafanı rahatlatmaya bak çok zor biliyorum ama düşünmemeye çalışArkadaşlarım bende varım siz önden güzel haberlerle morel verirsiniz inş bize bende sabah doktora gideceğim cumartesi içmiştim en son ilacımı ilk defa kullandım bi türlü düşünmeden duramıyorum kafayı yemek üzereyim
İnşallah canım inşallahGünaydınn iyi haftalar herkese. Bize güzel haberler vereceğiniz bir hafta olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?