klomen kullananlar varmı?

kızlar bu iğneden sonra gün sayıyoruz ya çatladığı günü mü ilk gün olarak alıyoruz yoksa iğne vurulduğu günü mü ne zaman test yapmalıyız
Canim ben igneden 16 gün sonra adet oldum gecen ay yani yumurtam catladiktan 14 gün sonra oluyor ama kisiden kisiye degisrbilir

hakkında hayırlısı olsun kuzum kafanı rahatlatmaya bak çok zor biliyorum ama düşünmemeye çalış
Benim işler biraz karışık yumurtam oluşup çatlasa da eşimde varikosel var dendi morfoloji %1 di 2 buçuk ay önce ameliyat oldu ise yaradımı henüz bilmiyorum kafam allak bullak 3 tane kimyasal gebeligim oldu aspirin içiyorum hamile kalırsam iğne verecekmiş doktor bir tane de kızım var 5 yaşında ama kısmet işte

inş olur canım dua edicem isteyen herkeze nasip etsin ALLAHIM adetim 1 ay geçikti yani 2 ay adet olmadım doktora gittim 7 aydır korunmadığımızı ve adetimin geç kaldığını belirttim kan testi malesef negatif çıktı polikistik over olduğumu söyledi adet söktürücüyle adet oldum şuan 4 günüm klomen tedavisi verdi haftayada eşim sperm testi vericek..

Kızlar ya benim yumurtalarım güzel gelişiyor da lh hormonunda sıkıntı var 2 gün sonra doktora gidicem kist varken yumurta çatlatma iğnesi veriliyor mu bilginiz var mı

bende 2 ayda filan söktürücülerle zorla oluyordum bende de polikistik over varmis cumartesi sonuncu ilacı içtim yarın sabah gidiyorum bakalım ne olacak bana günde 2 tane aynı anda al dedi 5 gün içtim bitti sana nasıl verdi

Kızlar ya benim yumurtalarım güzel gelişiyor da lh hormonunda sıkıntı var 2 gün sonra doktora gidicem kist varken yumurta çatlatma iğnesi veriliyor mu bilginiz var mı
eğer catlama ya hazır yumurtan varsa verir diye düşünüyorum kist varken hamile kalan var çünkü

canım seninde mi ikinci ayın klomen ve iğne. benimde ilk ayımdı 15. gün adet oldum ikinci klomen tedavisine başladık hayırlısıyla
Iki ay femara kullandim biri igneli biri ignesizdi olmadi nasip değilmiş bu ay hsg cekildim tuplerim acik çıktı klomen verdi doktor ardindan catlatma ignesi inşallah bu ay olur artik
İnşallah bu ay senin de canim

Zaten kist varken veriliyor diye biliyorum canim ben
Kuzu ya benim lh yine yükselmiş kaç gündür ovu testi yapıyorum hep pozitife yakın çıkıyor haliyle yumurtlayamıyorum muhtemelen yumurta büyüdü ama çatlamıyor Çarşamba gideceğim bakalım verecek mi çatlatma iğnesi

büyüdüğünü düşünüyorsan daha sık kontrole git bence ben senin yerinde olsam çarşambayı beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…