klomen kullananlar varmı?

büyüdüğünü düşünüyorsan daha sık kontrole git bence ben senin yerinde olsam çarşambayı beklemem
Canım ilçede yaşıyorum o yüzden her istediğim zaman malesef ki randevu alamıyorum çarşambaya aldım bakalım hayırlısı inşallah iğne verir yumurtalarımın gelişiminin iyi olduğunu doktorum söylemişti ama çatlamadığı için kist oluşturuyor işte iğne ile çatlar mı acaba merak ediyorum doğrusu

doğru boyutta gidersen catlatma ignesi ile çatlar benimde yumurtam oluşuyordu test yapıyordum tam koyu olmuyordu catlamiyordu 25 30 mm falan oluyordu 2 ay adet olmuyordum yumurtalarim yavaş çalışıyormuş doçent bi doktor buldum sonunda kendime çok iyi bir doktor polikistik over varmış birde hormon tahlili yaptırmıştım başka bir doktor normal demişti ama bu doktor lh fshdan yüksek olamaz dedi benim lh 7 fsh 4 tu klomen başladık yarın yumurtalarima bakacak işte sorun aynı gibi görünüyor hormon tahlillerin varsa bir bak bakalım valla artık iyice profesyonel olduk hee :)

Benim fsh 4 lh 8 canım hatta 16 olduğu zamanlar da oldu ama yine de yüksek o yüzden bilmiyorum ne olacak bakalım hayırlısı olsun klomen den ziyade çatlatma iğnesi ne daha çok ihtiyacım var diye düşünüyorum ama yine de doktorlar bilir tabi

her ay yumurtan oluşuyorsa catlatma ignesi yeterli olabilir ama bu şekilde hormonlar dengeli olmadığı zaman yumurta kalitesiz oluyor oda etkileyebiliyor bir git bakalım ne diyecek doktorun

İğneyi kaçıncı gün vurduruyoruz catlatma ignesini
valla ben ilk defa klomen kullandım bilmiyorum ama 13. Gün filan vuruluyormus ben 6 gün başladım ama ilaca 14. güne atar mı bilemem yarın 13. Gün cumartesi bitti bakalım doktor ne diyecek haber veririm yarın

Canimm benimm ne zor işler bunlar yaa valla kafa kalmadı düşünmekten.. benimde hep öyle oluyo işte hiç tam kıpkırmızı olmadı hcg testini geçtim bari bunda pozitifi yakalayaydin diye dalga geçtim Kendimle bizim de imtihanimiz bu Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.. bir git kontrole bakim ne diçek sen klomene başladın mı canim

Yok canım başlamadım Benim düşükten sonra baya hormon dengem bozuldu bi gidicem bakalım sadece çatlatma iğnesi için ne diyecek belki klomene başlar sen ne yaptın canım sadece klomenle mi devam ediyorsun yoksa çatlatma iğnesi de vuruldun mu

Sadece klomenle devam ettim kuzu çatlatma iğnesi vermedi kist yok sende o yüzden kendiliğinden çatlar dedi ama çatladigindan da emin değilim moralim bozuk yani ne oldu ne bitti bilmiyorum insallaj yeni yılda mucize haberimizı alırız ama pek umudum da yok test yapmaktan keyif alan ben test yapmaktan korkuyorum bu ay negatif görmekten

Kuzum ya seni çok iyi anlıyorum ben kendime söz verdim adetim 5 gün 1 hafta geçmediği sürece test yapmıcam artık

Kuzum ya seni çok iyi anlıyorum ben kendime söz verdim adetim 5 gün 1 hafta geçmediği sürece test yapmıcam artık
Kuzum.valla benim bat 8 ocak normalde ama erken yumurtladigimi varsayarsak 2 ocak bat oluyo ben 8 ocagi beklemeyi düşünüyorum kuzum sabredebilirsem bende anne olmak istiyorum yumuk yumuk ellere mis gibi kokuya bi an önce kavuşmak istiyorum...

İnşallah canım ya benimde görümcem Doğum yaptı 10 gün önce ya ondan kaldık falan herkeste bir heyecan öyle özendim ki anlatamam allahım bana da nasip et diye çok dua ettim inşallah rabbim sesimizi duyar

İnşallah canım ya benimde görümcem Doğum yaptı 10 gün önce ya ondan kaldık falan herkeste bir heyecan öyle özendim ki anlatamam allahım bana da nasip et diye çok dua ettim inşallah rabbim sesimizi duyar
Amin canimm aminn benimde kuzen eşleri hep doğum yaptı arkadaşlarım doğum yaptı anca özeniyorum onlara diyorum bak anne olmak nasil muhtesem bi duyguysa bana da dua edin diyorum

Merhaba canım. Ben igneden dolayı 5 kilo almıştım

Kızlar ben klomen sonrası kontrole gitmiştim hatta yazdım buraya da adetin 10. Günü cuma günü hiç yumurta yoktu pazartesi 13. Günde 3 yumurta gördü 1 tanesi 13 mm olmuş diğerleri daha küçük çarşamba tekrar gidicem büyümüş mu die inşallah hersey yolunda gider.. size birsey sormak istiyorum bazı arkadaşların klomen sonrası yumurta oluyo catlio neden hamilelik gerceklesmio doktorlar bunu nasıl aciklio bilgi werirseniz sevinirim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…