klomen kullananlar varmı?

Aynn şeker yaa hiç haber yok topik sakin ama yakında senden güzel bi haber alcaz gibi
yaaa deme öyle kuzum zaten kafam hep orda aklımdan atmaya çalışıyorum kasıklarım çok ağrıyor benim kuzum göğüslerime dokunamıyorum bile adet olabilirim buna odaklanmaya çalışıyorum.sabah rüyama bile girmiş acile gitmişim adama diyorum ben iğne oldum bugün 13. günüm ama çok ağrım var acaba kist falan mı var tam o da bakacak alarm çaldı telefonun :) uyandım :)

Ah bu bilinç altı hep oyun oynuyo bize ama inşallah güzel sonuçlar alicaksin kuzum Ben inanıyorum. Benimde dün akşam kasıklarim adet olacakmış gibi agriyo bugün de agriyo usuttum galiba ben oyy oyy

Ah bu bilinç altı hep oyun oynuyo bize ama inşallah güzel sonuçlar alicaksin kuzum Ben inanıyorum. Benimde dün akşam kasıklarim adet olacakmış gibi agriyo bugün de agriyo usuttum galiba ben oyy oyy
benimde ağrıyor kuzu ya düşünmeyeyim diyorum düşünmeden duramıyorum psikolojik değildir ki bu falaket ağrıyor bakalım hayırlısı cumaya kadar sabredebilirsem bekleyeceğim o zamana kadar olmazsam tabi

Rabbim.hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah kuzus beklemesi heyecanlı öğrenmesi heyecanlı sonra ki bekleme daha heyecanlı heyecandan bi hal olcaz yanii inşallah tabiki... benim daha çok var ya nasıl beklicem bi yanım test falan yapma zaten yok diyo bi yanım bu ay olacak diyo ne yana inansam bilemedim

sen olacağına inan canım umudumuzu kaybetmeyelim hayırlısıyla olacak inşallah bu ay.yeni yıl bize uğurlu gelecek.beklemek zor gerçekten bir yanım diyor boşuna heves etme üzüleceksin bir yanım da inanmak istiyor olduğuna.bakalım hayırlısı

hadi biraz hayal kuralım kızlar hayalde parayla değil ya :) bu ay olumlu sonuç alırsanız nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz eşinize :)

Kızlar bende.klomen kullandim catlatmai.ignesi oldum yumurtaların.catlati ve şimdi sonucu bekliyor um hadi hayirlisi inslh 2017 hepimiz ugur getirir

Aynen öyle kuzus
Aynen öyle canimm hislerime tercüman oluyosun hayırlısı insallahhhh

Günaydın arkadaşlar biri beni tutsun sağlık ocağına gitmemek için kendimi zor tutuyorum bugün iğnenin 12 .günü karında ve gögüslerde hassasiyet var ben adet olurken bile hassasiyet olmazdı hiç bir belirti olmazdı adete dair napim ya gidimmi beklimmi kan vermeye kızlarrrr

ah kuzum benimde kasıklarımda belimde ağrı var göğüslerime dokunamıyorum bile özellikle de akşamları.adetten öncede olurdu ama bu kadar değil acı olmazdı en azından.bende napacağımı bilmiyorum kuzum.iğneyi olduğun günden itibaren mi 12. gün canım

İğne olduğum günü saymıyorum canım aralık 15 de vuruldum bugün 27 si

Bugünde beklim yarınmı gidim diyorum offff yüzümde sivilceler çıktı sıkıntıdan ya bi tarafım git diyo bi tarafım bekle diyo cumayı beklesem hafta sonuna geliyor perşembemi gitsem

Bugünde beklim yarınmı gidim diyorum offff yüzümde sivilceler çıktı sıkıntıdan ya bi tarafım git diyo bi tarafım bekle diyo cumayı beklesem hafta sonuna geliyor perşembemi gitsem

bende cuma gitsem diyorum hatta bat normalde 2 ocak onun bile geçmesini bekleyeyim diyorum sonra da çok geç olur ya diyorum valla kafayı yicez bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…